Ωραίος ο παίχτης!!!Πρωινό καρτέρι με το φίλο Άλεξ χθές , χωρίς μεγάλες προσδοκίες λόγω των ελάχιστων πουλιών.
View attachment 3526
Ωραίος ο παίχτης!!!
Πάλι έβαλε το χεράκι του ο Fantom....![]()
![]()
Αντε ντεεεε....βαλε κι εσυ καμια φωτο!!!Πρωινό καρτέρι με το φίλο Άλεξ χθές , χωρίς μεγάλες προσδοκίες λόγω των ελάχιστων πουλιών.
View attachment 3526
Αντε ντεεεε....βαλε κι εσυ καμια φωτο!!!![]()
Μαλλον αλλο κλωτσημα θες να πεις....ορίστε έβαλα και γώ.....με το pose έχουν άλλη χάρη !!!
Μαλλον αλλο κλωτσημα θες να πεις....![]()
Παλι καλα εγω ουτε καν ειδα άλλο ένα κ άλλο κανέναΠρωινό καρτέρι με το φίλο Άλεξ χθές , χωρίς μεγάλες προσδοκίες λόγω των ελάχιστων πουλιών.
View attachment 3526
Παλι καλα εγω ουτε καν ειδα άλλο ένα κ άλλο κανένα
Γειά σου πατριωτάκη....Κώστα καλημέρα, από Πύργο κατάγομαι και λόγω του ότι κατέβηκα κάτω τον Αύγουστο πέρασα και από τον Αντώνη να τα πούμε και να πάρω και κανένα δικό του φυσίγγι . Το Hill 33gr πολύ καλό !!!
Γειά σου πατριωτάκη....
Γενικότερα το Hill 33 δν κλωτσάει...
Καλησπερα Κώστα. Σε σχέση με το concord 33 του κουτουμανου για ρίξε ένα συγκριτικόΓειά σου πατριωτάκη....
Γενικότερα το Hill 33 δν κλωτσάει...
Πριν αρχίσω την ιδιογόμωση θα τα δοκιμάσω σίγουρα...έχω πάρει ένα κουτάκι να το ρίξω....θα δούμε..πήρα και μάλλινο 34gr και Creek 36gr.
Ο Καλαματιανός θα κερδίσει τη μάχη Κωστή....Καλησπερα Κώστα. Σε σχέση με το concord 33 του κουτουμανου για ρίξε ένα συγκριτικό
Αυτό ακριβώς που ήθελα να διαβάσω.. Νάσαι καλά..Πριν αρχίσω την ιδιογόμωση θα τα δοκιμάσω σίγουρα...έχω πάρει ένα κουτάκι να το ρίξω....θα δούμε..
Ο Καλαματιανός θα κερδίσει τη μάχη Κωστή....
Θα κερδίσει τη μάχη λόγο πυρίτιδας ΜΒ32 η οποία είναι συγκεντρωτική,αλλά και βύσματος aquila το οποίο είναι από (σκληρό πλαστικό) και τα πτερύγιά του δν ανοίγουν εύκολα,με αποτέλεσμα να δίνει κλειστές κατανομές.....
(Το συμπέρασμα φυσικά σύμφωνα με τις δοκιμές μου)....
Ωραιος Κωστα..μαθαινεις σιγα σιγα και αιτιολογεις ακριβως το καθε τι στο φυσιγγιΠριν αρχίσω την ιδιογόμωση θα τα δοκιμάσω σίγουρα...έχω πάρει ένα κουτάκι να το ρίξω....θα δούμε..
Ο Καλαματιανός θα κερδίσει τη μάχη Κωστή....
Θα κερδίσει τη μάχη λόγο πυρίτιδας ΜΒ32 η οποία είναι συγκεντρωτική,αλλά και βύσματος aquila το οποίο είναι από (σκληρό πλαστικό) και τα πτερύγιά του δν ανοίγουν εύκολα,με αποτέλεσμα να δίνει κλειστές κατανομές.....
(Το συμπέρασμα φυσικά σύμφωνα με τις δοκιμές μου)....