Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Viber-2019-09-17-10-27-39.jpg

Viber-2019-09-17-10-27-41.jpg

Φυσίγγια classica 32gr n7 μάλλινη τάπα
Μαλλινη νο 7 τα βγάζουν? Ωραία

Φέτος θα το δοκιμάσω στην φασσα(σε τσίχλες το έχω ρίξει πολλάκις) πρώτη φορά. Έχεις εμπειρία στη φασσα από αυτό?
εχει πολυ δυναμη αυτο το φυσιγγι ,μου αρεσει πολυ ,τα πουλια ειναι σαν να κοπανανε σε τοιχο .δουλεψε το σε ν5 για τα μπασιματα και σε 5-6 για μετα.

εχει πολυ δυναμη αυτο το φυσιγγι ,μου αρεσει πολυ ,τα πουλια ειναι σαν να κοπανανε σε τοιχο .δουλεψε το σε ν5 για τα μπασιματα και σε 5-6 για μετα.
Αντε να δουμε και αυτό τι θα μας δώσει γτ έχω μαζέψει πολλά φέτος για δοκιμη και πρέπει να κρατήσω 2-3 το πολύ στο τέλος.

Τη φυσίγγια έχεις συγκεντρώση για δοκιμή δηλαδή Κωστή...;;;
Καλημερα Κώστα δοκιμές σε φασσοφυσιγγα, λοιπόν έχουμε και λέμε.. Winner 36, concord 33, Ρουμελιωτη 34, Gorilla 34, Gorilla 36, Δορκας R35 plus, Olympus 40 και θέλω να δοκιμάσω και το αγαπημένο μου express 32 τι μπορεί να κάνει στις γαλάζιες μέχρι τα 35μ σε νο7. Αν βάλεις τώρα σε όλα αυτά και το καινούργιο τσοκ (anaconda long range) που θέλω να δοκιμάσω και να συγκρίνω με το μαμά φουλ τσοκ στα 40 και 50 μέτρα καταλαβαίνεις εύκολα ότι φέτος θα γίνει της δοκιμής το κάγκελο χαχαχα. Και ακολουθούν στη συνέχεια και άλλες δοκιμές καθώς ευελπιστώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχω στα χέρια μου ένα beretta ultra light όπου εκεί θα ξεκινήσει νέος γύρος δοκιμών με φυσιγγια διασπορας .sarcastic.

ευελπιστώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχω στα χέρια μου ένα beretta ultra light
Εύχομαι με το καλό να έρθει αυτή η στιγμή.....
θέλω να δοκιμάσω και το αγαπημένο μου express 32 τι μπορεί να κάνει στις γαλάζιες μέχρι τα 35μ σε νο7.
Πιστεύω έχεις να δεις πολλά συννεφάκια σε αυτή την απόσταση....Μου θυμίζει Neo Velox.... ;)

Εύχομαι με το καλό να έρθει αυτή η στιγμή.....

Πιστεύω έχεις να δεις πολλά συννεφάκια σε αυτή την απόσταση....Μου θυμίζει Neo Velox.... ;)
Αντε να δουμε Κωστή. Τουλάχιστον αν δν εχει θήραμα θα έχουμε κάτι να κάνουμε..

Καλημερα Κώστα δοκιμές σε φασσοφυσιγγα, λοιπόν έχουμε και λέμε.. Winner 36, concord 33, Ρουμελιωτη 34, Gorilla 34, Gorilla 36, Δορκας R35 plus, Olympus 40 και θέλω να δοκιμάσω και το αγαπημένο μου express 32 τι μπορεί να κάνει στις γαλάζιες μέχρι τα 35μ σε νο7. Αν βάλεις τώρα σε όλα αυτά και το καινούργιο τσοκ (anaconda long range) που θέλω να δοκιμάσω και να συγκρίνω με το μαμά φουλ τσοκ στα 40 και 50 μέτρα καταλαβαίνεις εύκολα ότι φέτος θα γίνει της δοκιμής το κάγκελο χαχαχα. Και ακολουθούν στη συνέχεια και άλλες δοκιμές καθώς ευελπιστώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχω στα χέρια μου ένα beretta ultra light όπου εκεί θα ξεκινήσει νέος γύρος δοκιμών με φυσιγγια διασπορας .sarcastic.

Κώστα καλημέρα, έχεις αρκετή δουλειά βλέπω να ρίξεις με τις δοκιμές των φυσιγγίων σου.
Αξιόλογα φυσίγγια είναι όλα αλλά επειδή ανέφερες και 32άρι θα σου πρότεινα το NSI Classica νο7 ή νο6.

Όλα τα πήρες αλλά λείπει ένα εξαιρετικό φυσιγγι για την δοκιμή το Fantom Creek 36

Κώστα καλημέρα, έχεις αρκετή δουλειά βλέπω να ρίξεις με τις δοκιμές των φυσιγγίων σου.
Αξιόλογα φυσίγγια είναι όλα αλλά επειδή ανέφερες και 32άρι θα σου πρότεινα το NSI Classica νο7 ή νο6.
Το έχω φαβορί για τις επόμενες δοκιμές αυτό Κώστα καθώς κάποιος κύριος Αλεξ μου τριβελιζει τα αυτιά με αυτό .sarcastic.

Όλα τα πήρες αλλά λείπει ένα εξαιρετικό φυσιγγι για την δοκιμή το Fantom Creek 36
Μου πέφτει λίγο αναπ
Τι να πρώτο δοκιμάσω ρε Παύλο

Τι δε γινότανε καλά πριν και έκανες κώνο?

Ένα ελληνικότατο και "φρεσκότατο" βιντεάκι από κυνήγι ντοπιάρας φάσσας:
Μπράβο στα παιδιά πάντα ωραία κυνήγια. Αν τα Καθημερινά τους νούμερα είναι αληθινά η όχι προσωπικά το έχω λύσει. Αυτό που δεν έχω λύσει είναι ότι κάποιες αναρτήσεις καθημερινών νουμερων ξεπερνούν τους αριθμούς αυτων που βλέπω όταν κοιμάμαι. Τότε μπαίνει το ζήτημα αν είμαι εγώ χαζός η όχι. Μόλις απαντήσω τίθεται κάτι άλλο... Αν αυτοί είναι πιο έξυπνοι από τις φασσες... Δεν θέλω απαντήσεις γιατί είναι λυμένο.ας σκεφτουμε από τις αναρτήσεις που θα βλέπουμε από νοε μήνα και μετά.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back