Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τέλης λέγομαι φίλε μου....ναι τα έχω δει όλα και στο fb και youtube..... για αυτό και αναρωτιέμαι??
Χάρηκα Τέλη...τα βιντεάκια στα φουλ χιονισμένα τα έχεις δει?? Τα ανεβάζανε πέρυσι. Τέλος πάντως ο Καθένας κανει οτι νομίζει καλύτερο για τον εαυτό του. Δεν το πάιζω ηθικός αλλα κρεατοσυλλέκτης δεν υπήρξα ποτέ.

Δεν αφήνετε καλύτερα αυτή τη κουβέντα ρε παλικάρια ,γιατί την εμβαθύνετε ίσως περισσότερο απ ότι θα έπρεπε. Οχι μόνο δεν οδηγεί πουθενά ,αλλά μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει.
Ασε που πέρα απο τα ουσιαστικά όπως οτι τα 7αρια 40 γρ. κατεβάζουν φάσσα στα 60μ,επειδή ακριβώς ειναι 40γρ ,o_O τα άλλα ειναι φιλολογίες.
Όποιος έχει μια μικρή έστω εμπειρία καταλαβαίνει πολλά.

Χάρηκα Τέλη...τα βιντεάκια στα φουλ χιονισμένα τα έχεις δει?? Τα ανεβάζανε πέρυσι. Τέλος πάντως ο Καθένας κανει οτι νομίζει καλύτερο για τον εαυτό του. Δεν το πάιζω ηθικός αλλα κρεατοσυλλέκτης δεν υπήρξα ποτέ.
Τα έχω δει φίλε και εγώ χάρηκα......τι να πω στο χιόνι είναι λίγο ντροπή να κυνηγάς μερικά θηράματα αλλά βλέπε πχ υδρόβια που περιμένεις το χιόνι και στο κλείνουν τέλος πάντων ας το αφήσουμε εδώ όπως είπε και ο φίλος δεν έχει νόημα για όσους δεν θέλουν να καταλάβουν ...

Η συγκεκριμένη παρέα ανέβασε ένα φετινό βίντεο που μετράνε τα κατορθώματα τους. Πέταγαν τις φασες λες και ήταν σκουπίδια, η έννοια σεβασμός στο θύραμα προφανώς τιυς είναι άγνωστη.
Επίσης.εχει αναπτυχθεί ένας ανταγωνισμός μεταξύ κάποιων παρεων ποια βάρεσε περισσότερα και ως γνωστό ο ανταγωνισμός ποιος την έχει "μεγαλύτερη" σε οδηγαει σε "λαθος μονοπάτια".

Η συγκεκριμένη παρέα ανέβασε ένα φετινό βίντεο που μετράνε τα κατορθώματα τους. Πέταγαν τις φασες λες και ήταν σκουπίδια, η έννοια σεβασμός στο θύραμα προφανώς τιυς είναι άγνωστη.
Επίσης.εχει αναπτυχθεί ένας ανταγωνισμός μεταξύ κάποιων παρεων ποια βάρεσε περισσότερα και ως γνωστό ο ανταγωνισμός ποιος την έχει "μεγαλύτερη" σε οδηγαει σε "λαθος μονοπάτια".
Σύμφωνο το έβλεπα σε σελίδα του fb στην οποία καμία εβδομάδα υπήρχε φαγωμαρα και όλοι ανέβαζαν φωτό για το ποιος πήρε της ποιο πολλές και τα σχόλια κάτω από κάθε εικόνα ειρωνικά κτλπ ....

Παλικαρια... κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει λογος να ασχολειστε με το τι κανει η καθε παρεα, ειδικα αν δεν ειναι κ παρουσα... Δεν νομιζω το οτι αφορα κανεναν κ δεν ειναι κ ομορφο...
Γουσταρουν τη φασσα, την κυνηγουν πολυ κ μπορουν κ κανουν κ πουλια... Αν θελετε τη γνωμη μου απο αυτα που βλεπω στα βιντεο με τον ογκο των πουλιων που βρικσουν, αν ηταν πιο ευστοχοι θα χτυπουσαν ακομα περισσοτερες...
Η συμπεριφορα τους σε πολλες σκηνες κ εμενα δεν μου αρεσει αλλα αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο...
Εικασιες για παρανομιες δημοσια καλο ειναι να μην γινονται ειδικα αν δεν ειναι κ το αλλο μερος παρων, μερικα ακουσα, εμαθα, μου ειπες ενας γνωστος μου, ειναι αστεια... Πολλοι οταν βλεπουν πουλια αρχιζουν να ξεθαβουν δρακους κ δαιμονες ειτε απο τη ζηλεια ειτε για να καλυψουν τη δικη τους ανικανοτητα να κανουν κατι αντιστοιχο...
Δεν παει για κανεναν απο εδω μεσα αυτο, το τονιζω, γενικα το λεω γιατι κατα τετοιες συμπεριφορες ειναι πολυ συχνες γυρω μας...

- ρωτάει ο άλλος τι νούμερο ;
- με 7ρια τις τουφεκάω
- έλα ρε φίλε και τις κατεβάζεις ;

μα πόση άγνοια ακόμα ρε παιδιά ; καλά για τα 40γρ οκ δεν σχολιάζω αλλά........

View attachment 3752
Ευτυχώς που δν έχεις θέμα με τα 40gr στη ζέστη...... .sarcastic. .ha ha.

40γρ κατακαλόκαιρο και με αδράνεια????
Χαρές που θα έκανε ο φαρμακοποιός που πήγαν μετά το κυνήγι για τον πονοκέφαλο .sarcastic..sarcastic. .sarcastic.
Γιατί γελάς Κώστα?η φάσσα είναι γνωστή ως σιδερένιο πουλι ατσαλοφτερη ακαταριπτη και τεθωρακισμενη:rolleyes:παντως υπάρχουν και κάποιοι που με ξεπερνούν στο μπινελικι όταν απλώνω τον τραχανά στη πλαγια:oops:

Παλικαρια... κατα τη γνωμη μου δεν υπαρχει λογος να ασχολειστε με το τι κανει η καθε παρεα, ειδικα αν δεν ειναι κ παρουσα... Δεν νομιζω το οτι αφορα κανεναν κ δεν ειναι κ ομορφο...
Γουσταρουν τη φασσα, την κυνηγουν πολυ κ μπορουν κ κανουν κ πουλια... Αν θελετε τη γνωμη μου απο αυτα που βλεπω στα βιντεο με τον ογκο των πουλιων που βρικσουν, αν ηταν πιο ευστοχοι θα χτυπουσαν ακομα περισσοτερες...
Η συμπεριφορα τους σε πολλες σκηνες κ εμενα δεν μου αρεσει αλλα αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο...
Εικασιες για παρανομιες δημοσια καλο ειναι να μην γινονται ειδικα αν δεν ειναι κ το αλλο μερος παρων, μερικα ακουσα, εμαθα, μου ειπες ενας γνωστος μου, ειναι αστεια... Πολλοι οταν βλεπουν πουλια αρχιζουν να ξεθαβουν δρακους κ δαιμονες ειτε απο τη ζηλεια ειτε για να καλυψουν τη δικη τους ανικανοτητα να κανουν κατι αντιστοιχο...
Δεν παει για κανεναν απο εδω μεσα αυτο, το τονιζω, γενικα το λεω γιατι κατα τετοιες συμπεριφορες ειναι πολυ συχνες γυρω μας...
Συμφωνω τα πες ολα με τη μια

Γιατί γελάς Κώστα?η φάσσα είναι γνωστή ως σιδερένιο πουλι ατσαλοφτερη ακαταριπτη και τεθωρακισμενη:rolleyes:παντως υπάρχουν και κάποιοι που με ξεπερνούν στο μπινελικι όταν απλώνω τον τραχανά στη πλαγια:oops:
Ναι ειναι φιλε οντως εγω τα 28αρια που ριχνω 8.5 ειναι διατριτικα με ατσαλινο πυρινα αν τα ξερεις ???

μάλλον δεν τις ξέρεις καλά... έχω δει πολλά.. δεν τις ενδιαφέρουν τα χλμ ΚΑΘΟΛΟΥ.....
Εγω τις χαζευα περισι καθοτανε σε μια λευκα απο κατω στρωμα το καλαμποκι και πηγενανε στο παραδιπλα που ειχε ενα σπυρι εδω και ενα στη λαμια

φίλε Γιώργο δεκτή η άποψη σου...ρωτάω για να μαθαίνουμε και εμείς κάτι...
Προς θεού φίλε δεν είπα τίποτα ούτε το παίζω έξυπνος... απλά είναι το πιο δύστροπο πουλί για μένα... δεν την νοιάζει τίποτα παρά μόνο να κάνει όσο πιο διακριτικά μπορεί την δουλειά της.....

Παιδια οταν ξεμεινεις απο λεφτα και παρολα αυτα εισαι αρωστος τις κατευαζεις στα 30 μετρα και με 10ρακια περισι αυτο εγινε οπιος δεν πιστευει και ειναι χωρτατος απο κυνιγι ας θυσιασει και δυο τρια πουλακια να το διαπιστωσει χωρις παρεξυγηση φυσιγγι B&P mb32

Status
Not open for further replies.
Back