Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
. Αυτό που δεν έχω λύσει είναι ότι κάποιες αναρτήσεις καθημερινών νουμερων ξεπερνούν τους αριθμούς αυτων που βλέπω όταν κοιμάμαι. Τότε μπαίνει το ζήτημα ......
Βλέθεις λάθος όνειρο φιλαράκι .;)
Άλλαξε κανάλι . .sarcastic.

Μπράβο στα παιδιά πάντα ωραία κυνήγια. Αν τα Καθημερινά τους νούμερα είναι αληθινά η όχι προσωπικά το έχω λύσει. Αυτό που δεν έχω λύσει είναι ότι κάποιες αναρτήσεις καθημερινών νουμερων ξεπερνούν τους αριθμούς αυτων που βλέπω όταν κοιμάμαι. Τότε μπαίνει το ζήτημα αν είμαι εγώ χαζός η όχι. Μόλις απαντήσω τίθεται κάτι άλλο... Αν αυτοί είναι πιο έξυπνοι από τις φασσες... Δεν θέλω απαντήσεις γιατί είναι λυμένο.ας σκεφτουμε από τις αναρτήσεις που θα βλέπουμε από νοε μήνα και μετά.
Γενικα οι αναρτήσεις τις συγκεκριμένης παρέας ειναι απαραδεκτες για εμενα.

Ένα ελληνικότατο και "φρεσκότατο" βιντεάκι από κυνήγι ντοπιάρας φάσσας:

40γρ κατακαλόκαιρο και με αδράνεια????
Χαρές που θα έκανε ο φαρμακοποιός που πήγαν μετά το κυνήγι για τον πονοκέφαλο .sarcastic..sarcastic. .sarcastic.

- ρωτάει ο άλλος τι νούμερο ;
- με 7ρια τις τουφεκάω
- έλα ρε φίλε και τις κατεβάζεις ;

μα πόση άγνοια ακόμα ρε παιδιά ; καλά για τα 40γρ οκ δεν σχολιάζω αλλά........

View attachment 3752
οι δικές μου πρεπει να πεθαιναν απο καρδια Παύλο που τους εριχνα με 30γρ 8αρια στην εναρξη .yelling.

Εκεί στις κούρνιες με τριπλετες στα 60 μετρα που φωνάζουν σαν σε ντόρο στα καπρια λες? Στα τρυγόνια να δεις νούμερα...
Χαχαχα ναι.....εσύ τι πιστεύεις για αυτά που χτυπάνε γιατί για τα ίδια άτομα έγινε θέμα και στο FB

την λέξη "απαγορευμένο" πιστεύω δεν την έχουν στο λεξιλόγιο τους
Ουτε καν Παύλο!! Επειδή εχω δει πολλά βιντεάκια τους και καποτε ήμουν σε μια ομαδα στο fb που ανεβάζανε τα απίστευτα (και αν έλεγες και τιποτα σου την πέφτανε όλοι μαζι)...η λέξη απαράδεκτοι ειναι πολύ επιεικής!!! Όλοι κανουμε παρασπονδιες...αλλα αυτοί το παραχέσανε!!!

Ουτε καν Παύλο!! Επειδή εχω δει πολλά βιντεάκια τους και καποτε ήμουν σε μια ομαδα στο fb που ανεβάζανε τα απίστευτα (και αν έλεγες και τιποτα σου την πέφτανε όλοι μαζι)...η λέξη απαράδεκτοι ειναι πολύ επιεικής!!! Όλοι κανουμε παρασπονδιες...αλλα αυτοί το παραχέσανε!!!
Όταν λες παρασπονδίες φίλε μου δηλ μπαίνουν σε απαγορευμένα χρησιμοποιούν ομοιοματα??

Για την συγκεκριμένη γιατί ανεβάζει πολλά πουλιά κάθε φορά....
Κοιτα να δεις συναδερφε (δεν ξέρω κ το όνομα σου) εγω δεν εχω μαθει να κρυβωμαι πίσω απ τα λόγια ....αλλα τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια!!! Μια φορά ρώτησα καποιοβν απο εκει πάνω κ τον αμφισβήτησα για τα νούμερα....και μου είπε "είσαστε όλοι μαλάκες καθόσαστε κ κυνηγάτε γυρω γυρω απ το σπίτι και θέλετε κ νούμερα.....δεν ρωτατε κ μας που σπάμε τα πόδια μας ακόμη και στο απαγορευμένο"....βγάλε συμπέρασμα.....όσο για τουσ συγκεκριμένουσ αν δεισ το τι εχουν ανεβάσει θα καταλάβεις.

Κοιτα να δεις συναδερφε (δεν ξέρω κ το όνομα σου) εγω δεν εχω μαθει να κρυβωμαι πίσω απ τα λόγια ....αλλα τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια!!! Μια φορά ρώτησα καποιοβν απο εκει πάνω κ τον αμφισβήτησα για τα νούμερα....και μου είπε "είσαστε όλοι μαλάκες καθόσαστε κ κυνηγάτε γυρω γυρω απ το σπίτι και θέλετε κ νούμερα.....δεν ρωτατε κ μας που σπάμε τα πόδια μας ακόμη και στο απαγορευμένο"....βγάλε συμπέρασμα.....όσο για τουσ συγκεκριμένουσ αν δεισ το τι εχουν ανεβάσει θα καταλάβεις.
Τέλης λέγομαι φίλε μου....ναι τα έχω δει όλα και στο fb και youtube..... για αυτό και αναρωτιέμαι??

Status
Not open for further replies.
Back