Καλημέρα φίλεΛέω ρε παιδί μου αν θέλεις εννοείται ότι αφού τις έχεις στα πόδια σου δεν θα πας αλλού
Αληθεύει ότι ο Νέστος είναι γεμάτος από τα μπλε πουλιά
Καλημέρα φίλεΛέω ρε παιδί μου αν θέλεις εννοείται ότι αφού τις έχεις στα πόδια σου δεν θα πας αλλού
Δεν γνωρίζω φίλε μου δεν έχω κυνηγήσει εκεί.....ακούω συχνά όμως ότι έχει πολύ φάσσα.....ίσως έχει δίκιο ο Τόλης σε αυτό που λέειΚαλημέρα φίλε
Αληθεύει ότι ο Νέστος είναι γεμάτος από τα μπλε πουλιά
Το έχουμε μάθει το μάθημα πατριωωτ !Όταν στα καρτερία της Ηπείρου δεν πετάει ούτε κουνούπι !!!
Κανείς την φυλαχτά .. οπλοβαστο!!
View attachment 5049
Θρυλικό μοντέλο αυτογεμούς η Βeretta A302...! Έχει αφήσει εποχή...! Ακόμα και τώρα θεωρείται top...! Να τις χαίρεσαι και τις δύο Κυριάκο...!Ευχαριστώ, ορκισμένος 302άκιας!! 2 έχω!!
Το καφενείο του χωριού σώζει την κατάσταση ... τσίπουρο κ μεζέ ... σε λίγο θα βλέπω μεγάλα κοπάδια χααχααχΤο έχουμε μάθει το μάθημα πατριωωτ !
Τουλαχιστον δεν υπάρχουν και κουνούπια . Κατι ειναι κι αυτό.![]()
Ωραία ξύλα Μάνθο στο Browning...! Χωρισμένα στη μέση (το κοντάκι), κατά κάποιον τρόπο, από τα νερά και τα μουαρέ που διαγράφονται πάνω τους...! Αρκετά σπάνιο και πρωτότυπο δαύτο το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους...!Όταν στα καρτερία της Ηπείρου δεν πετάει ούτε κουνούπι !!!
Κανείς την φυλαχτά .. οπλοβαστο!!
View attachment 5049
Γιατι πού εχει κουνούπια;Τουλαχιστον δεν υπάρχουν και κουνούπια . Κατι ειναι κι αυτό.![]()
Πλακα κανεις ; Εδώ!Γιατι πού εχει κουνούπια;
![]()
Ευχαριστώ Νικόλα .Ωραία ξύλα Μάνθο στο Browning...! Χωρισμένα στη μέση, κατά κάποιον τρόπο, από τα νερά και τα μουαρέ που διαγράφονται πάνω τους...! Αρκετά σπάνιο και πρωτότυπο δαύτο το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους...!
Αααα ρε πατριώτη εσυ κ ο Τσίτσιπας !!Πλακα κανεις ; Εδώ!
Χθες βραδυ σκοτωσαμε με τη ρακετα 18 και παλι υπηρχαν
Χάχα γειά σου ρε τσιτσιπαΠλακα κανεις ; Εδώ!
Εμ, έτσι εξηγείται λοιπόν...! Τελικά τίποτα δεν είναι τυχαίο... Το χειροποίητο κάνει "μπαμ" από μόνο του...!Ελληνική καρύδια « δια χειρός Μαστρογιάννη» η κατασκευή κ φινίρισμα εγώ .
Δώσε σύσφιξη ρακέτας, Λαβή custom; Σίτα "πειραγμένη;Πλακα κανεις ; Εδώ!
Αυτα τα τιγράκια φιλε μονο με κύλινδρο τα κάνεις καλά.Δώσε σύσφιξη ρακέτας, Λαβή custom; Σίτα "πειραγμένη;![]()