Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα φίλε

Αληθεύει ότι ο Νέστος είναι γεμάτος από τα μπλε πουλιά
Δεν γνωρίζω φίλε μου δεν έχω κυνηγήσει εκεί.....ακούω συχνά όμως ότι έχει πολύ φάσσα.....ίσως έχει δίκιο ο Τόλης σε αυτό που λέει

Εγω παρασκεύη βγηκα λίγο βιαστικά το πρωι και πήρα μονο μια φάσσα,ενω ειχα ευκαιρία να τουφεκίσω σε αλλα 2 καβαληκέματα που έφαγα.
Σαββατο και κυριακή δεν κυνήγησα, αλλα βόρεια του νομού ολο το 3ημερο εγινε λιγος χαμός απο πουλια, τα οποία γενικα (μαλλον) ολη την εβδομαδα έμπαιναν και πιάνανε, το σαββατο ηταν ηδη πιασμένα αλλα ειδε πολυς κοσμος, σκάσανε τηλέφωνα και εγινε πόλεμος...κυριακή περισσοτερος κοσμος, λιγότερα πουλια...
Τωρα η λογική λέει οτι μεχρι να χαλασει ο καιρός βορεια και να γίνει αισθητό πέρασμα, ψαχνουμε στα ήρεμα σημεία μπας και εχει πιασει τίποτα απο όσα μπήκαν για να ρίξουμε καμια τουφεκια.

Όταν στα καρτερία της Ηπείρου δεν πετάει ούτε κουνούπι !!!
Κανείς την φυλαχτά .. οπλοβαστο!!:p

View attachment 5049
Το έχουμε μάθει το μάθημα πατριωωτ !
Τουλαχιστον δεν υπάρχουν και κουνούπια . Κατι ειναι κι αυτό. .yel.

Το έχουμε μάθει το μάθημα πατριωωτ !
Τουλαχιστον δεν υπάρχουν και κουνούπια . Κατι ειναι κι αυτό. .yel.
Το καφενείο του χωριού σώζει την κατάσταση ... τσίπουρο κ μεζέ ... σε λίγο θα βλέπω μεγάλα κοπάδια χααχααχ

Όταν στα καρτερία της Ηπείρου δεν πετάει ούτε κουνούπι !!!
Κανείς την φυλαχτά .. οπλοβαστο!!:p

View attachment 5049
Ωραία ξύλα Μάνθο στο Browning...! Χωρισμένα στη μέση (το κοντάκι), κατά κάποιον τρόπο, από τα νερά και τα μουαρέ που διαγράφονται πάνω τους...! Αρκετά σπάνιο και πρωτότυπο δαύτο το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους...!

Last edited:
Ωραία ξύλα Μάνθο στο Browning...! Χωρισμένα στη μέση, κατά κάποιον τρόπο, από τα νερά και τα μουαρέ που διαγράφονται πάνω τους...! Αρκετά σπάνιο και πρωτότυπο δαύτο το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό τους...!
Ευχαριστώ Νικόλα .
Ελληνική καρύδια « δια χειρός Μαστρογιάννη» η κατασκευή κ φινίρισμα εγώ .
Τα γαλάζια κορίτσια περιμένω να κάνουνε παρέα με τις κάννες του ;)

Status
Not open for further replies.
Back