Παιδιά μέχρι τέλος του μήνα έχει καλοκαίρι το βλέπω δύσκολο να μπουν πουλιά τσάμπα πάμε τόσα χιλιόμετρα .wash.
Πλακα κανεις ; Εδώ!
Χθες βραδυ σκοτωσαμε με τη ρακετα 18 και παλι υπηρχαν
Ναι ,θα πάρω και δεύτερη να παίζω με τα δυο χέρια.Σε βλέπω με την ρακέτα για φάσσες!![]()
Ναι ,θα πάρω και δεύτερη να παίζω με τα δυο χέρια.
Παρασκευή αναχωρείς τελικά;
Ίσως κι εγω με επιστροφή Τρίτη βράδυ.
Και shotcam στην 302 βλέπω ρε θηρίο βάλε τίποτα να πάρουμε μάτιΚαμία σχέση με τη χθεσινή πανδαισία αλλά μπήκαν και σήμερα αρκετά πουλιά. Πολύ ωραία όλα, φτου να μην το ματιάσω.
Ντουφεκισα περυσι το χειμωνα και εγω σε κοπαδι απο αγριοπεριστερα και επεσαν 2 φασσες και ενα αγριοπεριστερο!!Νέκρα πάλι σήμερα,
Κατά τις 9:30 πέρασε ενα ζευγάρι σε απαγορευτικό ύψος και μετά από κανένα 20 λεπτό περνάει ένα πενταρι, το τουφέκαει ένας φίλος λίγο πριν το καρτερι μου και άρχισαν τα σλαλομ, τελικά κρατησα 2, μια φασσα και ένα αγριοπεριστερο. Πράγμα που μου έκανε εντύπωση, επειδή φασσοπεριστερα έχω δει πολλές φορές ανάμεσα σε φασσες, αγριοπεριστερο όμως πρώτη φορά.
![]()
Τα 33 ειναι πολυ καλο φυσιγγι, σε φασσα δεν μου ετυχε ακομα αλλα κατι πολυ μακρινα αγριοπεριστερα επεσαν ξερα με νο6Μια ερώτηση για όσους ξέρουν καλύτερα από μένα. Τα 206 formula πως τα βλέπετε στην φασα;
Έχω πάρει τα 206 formula 33gr no6 αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα. Φίλος που τα έριξε σε φάσσα (το είδα και εγώ) πήγαν καλά.Μια ερώτηση για όσους ξέρουν καλύτερα από μένα. Τα 206 formula πως τα βλέπετε στην φασα;
Τέσσερις φάσσες όλες κι όλες, οι τρεις στο πεδίο μου. φυσίγγι nsi quattro compak no8.5 .... Gamai!
Υψόμετρο 1200μ.
![]()
![]()
εχεις παθει τιποτα?εισαι ο γερασιμος η καποιος αλλος?Και άλλος με 28gr στην φάσσα.. Είσαι γαμάτος!
Που είναι οι τσιχλάδες με τα 33?![]()
Παρων. Εριξα τρια 206 33, ν8 σε κυριαρινες και πηρα τις δυο , πανω απο 30 μ . τσοκ 3. Πολυ καλο , με το κρυο θα δουμε. Πηρα και ενα κουτι 32, ν9, 206 θα σας πω οταν θα περνανε χαμηλοτερα οι τσιχλεςΚαι άλλος με 28gr στην φάσσα.. Είσαι γαμάτος!
Που είναι οι τσιχλάδες με τα 33?![]()
Παρων. Εριξα τρια 206 33, ν8 σε κυριαρινες και πηρα τις δυο , πανω απο 30 μ . τσοκ 3. Πολυ καλο , με το κρυο θα δουμε. Πηρα και ενα κουτι 32, ν9, 206 θα σας πω οταν θα περνανε χαμηλοτερα οι τσιχλες![]()
εεε...ναι . το υψομετρο ηταν 1300 μΆλλο θήραμα η Κυριαρίνα που είναι στο μέγεθος τρυγονιού άλλο η τσιχλίτσα.. Και επίσης άλλο υψόμετρο..
Θα βάλω αδερφέ όταν γυρίσω Αθήνα. Πολλά mb τα βιντεάκια, δεν φτάνουν τα δεδομέναΚαι shotcam στην 302 βλέπω ρε θηρίο βάλε τίποτα να πάρουμε μάτι![]()