Αρε τα benelli τι κάνουν!!!!Φτώχεια καταραμένηView attachment 8776
Ώπα μαγγα μου τι έχουμε εδώ????Φτώχεια καταραμένηView attachment 8776
New toys χαχαχαχαχα. Τον περίμενα τον περίμενα και τελικά ήρθε ο ΒασίληςΏπα μαγγα μου τι έχουμε εδώ????![]()
New toys χαχαχαχαχα. Τον περίμενα τον περίμενα και τελικά ήρθε ο Βασίλης
Ποοοοο μας αρρωστησες τώρα... και δε μπορώ να την πάρω την άτιμη.. αφού δε βαραει...Φτώχεια καταραμένηView attachment 8776
Καλορίζικες Κώστα!Φτώχεια καταραμένηView attachment 8776
Μπράβο φιλαράκι μου!!!Κατι εγινε και σημερα το πρωι, μπονους ηταν μια αλεπουδαρα που εκοβε βολτες στην απεναντι μερια τη ρεματιας, τελικα δεν αντεξα να την βλεπω στις 10 το πρωι να κοβει βολτες...περασα απεναντι και εστησα καρτερι. Εκανε παλι εμφανιση...της ριχνω ενα mg2 no4 στα 50+ μετρα, ριχνει ενα σαλτο και φευγει κουτσα στραβα...τις ριχνω κι ενα b&b long range no6 στα 65 μετρα και μαζευεται απο την τουφεκια αλλα την εχασα μετα...ρε τις βρωμιαρες τοσο πολυ σκληρες ειναι?
Οι φασες ηταν με το goose παλι, η μια με long range no6 και η αλλη με mythos 38 no4, ρεταλια εγιναν και οι δυο...επισης και μια κουρουνα καμια 50αρια μετρα με λαμπρο καφε νο5 η οποια επεσε πατσαβουρα...θα το τιμησω μου φαινεται πολυ αυτο το φυσιγγι, μου εχει αφησει πολυ καλες εντυπωσεις το ενα κουτι που πηρα για δοκιμη.
View attachment 8782
Ευχαριστούμε πολύ φιλαράκιΠοοοοο μας αρρωστησες τώρα... και δε μπορώ να την πάρω την άτιμη.. αφού δε βαραει...
Σκέτη γκ@υλα λεμεεεεε... καλοριζικα τα μωρά...![]()
Καλορίζικη φίλε... Μόνο μην τις μπερδέψετε μεταξύ σας!!!Φτώχεια καταραμένηView attachment 8776
Ωραίος!!!Ένα ζευγαράκι μου πέρασε τραβέρσα μια 30αρια μέτρα και κατάφερα να ρίξω μόνο στην μία....
Τόσο μεγάλη φάσσα,δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί!
View attachment 8496
Να τα χαίρεστε!Φτώχεια καταραμένηView attachment 8776
Φίλε το λαμπρό διασποράς το κίτρινο 34γραμ κάνει ζημιά.Σημερα πραγματικα μου τυχε κατι που δε το χα ξαναζησει....φασσα νομιζε οτι ηταν μπεκατσα!!!!Φερμα ο ρεξ (στο σημειο που ειναι ο σταυρος στη φωτο....3 μετρα μακρια μου), "εδω ειμαστε σκεφτηκα, να δουμε κατα που θα φυγει".....περιμενω,περιμενω,περιμενω τιποτα.....σπαει ο σκυλος τη φερμα, κανει κυκλο προς τα δεξια και βγαινει στο σημειο x (εβαλε το θηραμα στη μεση.....μου το κανει καποιες φορες).Παλι φερμα, παλι αναμονη....ξαφνικα και υστερα απο αρκετη αναμονη, την ακουω να σηκωνεται "μωρε πολυ φασαρια κανει τουτη η μπεκατσα, να μπλεξε και δε μπορει να φυγει?"Ξαφνικα και αντι για μπεκατσα βλεπω τη φασσα να φευγει στρωτα (οπως στο βελακι) αναμεσα στα κλαρια λες κ ηταν μπεκατσα....ριχνω(στο στρογγυλο σημαδι στη φωτο)περιπου στα 25m....στο κρυψιμο.... με τσοκ carlsons sk και lambro διασπορας κιτρινο no 9.....βλεπω λιγα φτερα στον αερα...δεν ειδα τι εγινε.... "την εφαγε αλλα τι να κανει το διασπορας και μαλιστα 9ρακι" σκεφτηκα.ΛΑΘΟΣ,σε 2-3 δευτερολεπτα ειδα το σκυλο κατι να μαζευει.....καταλαβα...πηγε ακαριαια.....ρε τι κανουν τα 9αρια......Στη δευτερη και τριτη φωτο ο πρωταγωνιστης.right click test
pics upload sites
![]()