Αυτά είναι!!!Σαββατο πρωι,3 τουφεκια,καπου στα Γρεβενα....
ΖήλεψαΣαββατο πρωι,3 τουφεκια,καπου στα Γρεβενα....
Στελιο ειχα 2 μηνες να τις δω.πριν 2 εβδομαδες ειδα τρεις. την προηγουμενη εβδομαδα εγιναν 6. Δε κανουν μεγαλες αποστασεις γιατι στο μερος που ειναι εχουν φαγητο. Ειμαι σε διλημμα να παω ξανα η να μην παω.... Αν τις αφησω θα γινει παιχνιδι στην επομενη εναρξη....Εδώ έχουν αρχίσει και εμφανιζονται μονές φασσες σε μέρη που πριν λίγες μέρες δεν υπήρχε φασσα.
Βέβαια πανέξυπνες και πολύ γρήγορες.
Καμία σχέση με κάτι φασσες που βλέπω σε βιντεάκια με κοπάδια κτλ.
Αν κάνεις μπαμ δεν την ξαναβλεπεις ουτε με τα κιάλια.
Και δεν πλησιάζετε μόνο Κατά λάθος να πέσεις από βολικό μέρος.
Μπράβο Βλάσση με την 1187 premier!
Θα πήγαινα φίλε!!!Στελιο ειχα 2 μηνες να τις δω.πριν 2 εβδομαδες ειδα τρεις. την προηγουμενη εβδομαδα εγιναν 6. Δε κανουν μεγαλες αποστασεις γιατι στο μερος που ειναι εχουν φαγητο. Ειμαι σε διλημμα να παω ξανα η να μην παω.... Αν τις αφησω θα γινει παιχνιδι στην επομενη εναρξη....
Την κυριακη πετουσαν σαν σπουργιτακια γυρω απο εκει που ημουν χωρις να με εχουν παρει χαμπαρι αλλα δε μου εδωσαν περιθωρια να τους ριξω.
Δικιο εχεις.... Πρεπει να μου δωσουν τα χρωστουμενα 2 μηνων που ελειπαν....Θα πήγαινα φίλε!!!
Οποιος πηγαινει για φασσες την εχει πατησει ετσι πολλες φορες!!! Γι αυτο ολοι τις λεμε καριολες...Μην γελάσετε συμβαίνουν και αυτά 6 30 φτάνω στο βουνό 0 βαθμούς τα χέρια στις τσέπες μέχρι της 8 δεν πετάει τίποτα μόνο κάτι κουρουνεσ 8 30 αποφασίζω να στρίψω τσιγάρο βάζω την καραμπίνα στο δέντρο και στριβω κοπάδι 15 φασσες στα 15 μέτρα μπροστά μου πέσανε τσιγάρα πέσανε όλα δεν πρόλαβα να κλάσω άρχισα τα κ...... τρελάθηκα τώρα Σάββατο πάλι
Ελα τα μωρα στην πισταΦτώχεια καταραμένηView attachment 8776
Τις τιναξες παλι Αλεξ κι οσο για τις αλεπουδες μηπως εχεις υπερεκτιμησει το 6αρι ?Κατι εγινε και σημερα το πρωι, μπονους ηταν μια αλεπουδαρα που εκοβε βολτες στην απεναντι μερια τη ρεματιας, τελικα δεν αντεξα να την βλεπω στις 10 το πρωι να κοβει βολτες...περασα απεναντι και εστησα καρτερι. Εκανε παλι εμφανιση...της ριχνω ενα mg2 no4 στα 50+ μετρα, ριχνει ενα σαλτο και φευγει κουτσα στραβα...τις ριχνω κι ενα b&b long range no6 στα 65 μετρα και μαζευεται απο την τουφεκια αλλα την εχασα μετα...ρε τις βρωμιαρες τοσο πολυ σκληρες ειναι?
Οι φασες ηταν με το goose παλι, η μια με long range no6 και η αλλη με mythos 38 no4, ρεταλια εγιναν και οι δυο...επισης και μια κουρουνα καμια 50αρια μετρα με λαμπρο καφε νο5 η οποια επεσε πατσαβουρα...θα το τιμησω μου φαινεται πολυ αυτο το φυσιγγι, μου εχει αφησει πολυ καλες εντυπωσεις το ενα κουτι που πηρα για δοκιμη.
View attachment 8782
Μην γελάσετε συμβαίνουν και αυτά 6 30 φτάνω στο βουνό 0 βαθμούς τα χέρια στις τσέπες μέχρι της 8 δεν πετάει τίποτα μόνο κάτι κουρουνεσ 8 30 αποφασίζω να στρίψω τσιγάρο βάζω την καραμπίνα στο δέντρο και στριβω κοπάδι 15 φασσες στα 15 μέτρα μπροστά μου πέσανε τσιγάρα πέσανε όλα δεν πρόλαβα να κλάσω άρχισα τα κ...... τρελάθηκα τώρα Σάββατο πάλι
Μια της φάσσας, δύο της φάσσας, τρεις και την τσακώσαμε; Η ίδια είναι;
Δεν είναι η ίδια.Α
Μια της φάσσας, δύο της φάσσας, τρεις και την τσακώσαμε; Η ίδια είναι;
Μπράβο!!!