Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Από εκεί είσαι συνάδελφε? Εκεί οριοθετούνται τα σύνορα του νόμου και για αυτό εμείς πιτσιρικάδες δεν μπορούσαμε να κυνηγήσουμε με τοπική έπρεπε να βγάζουμε περιφερειακή
Ναι συνάδελφε, όλα αυτά τα μέρη και από την από δεξιά μεριά του ρέματος ανεβαίνοντας για το βουνό από Άστρος και από την απέναντι από το Ξηροκάμπι και τη Μαλεβή μέχρι το Πλατύ ποτάμι και τη Βαμβακού, τα Τζίτζινα και τη Βαρβίτσα τα κυνηγάω συνέχεια. topic.

Last edited:
Ναι συνάδελφε, όλα αυτά τα μέρη και από την από δεξιά μεριά του ρέματος ανεβαίνοντας για το βουνό και από την απέναντι από το Ξηροκάμπι και τη Μαλεβή μέχρι το Πλατύ ποτάμι και τη Βαμβακού, τα Τζίτζινα και τη Βαρβίτσα τα κυνηγάω συνέχεια. topic.
πατριώτη εμείς πρέπει να πιούμε κάνα ☕ στον παρνωνα να γουστάρουμε...

θοδωρη εκει κυνηγαω ολη την περιοχη,τι θες να μαθεις?
Δεν το ξέρω το μέρος απλά το έβαλα στόχο φέτος μπας και κάνω καμιά δουλειά Μ αυτά τα παλιόπουλα.....πως να κινηθώ αν μπορείς να Μ δώσεις καμιά συμβουλή....φυσικά θα ψάξω...δε ζητάω έτοιμα καρτέρια.

Kαι εγω καμμια φορα εφευγα μακρια και οι φιλοι μου τιs τουφεκαγαν στον Ελικωνα . ( Χρονια βεβαια τωρα ) και με πειραζαν στο τηλεφωνο .Αν
εχειs τυχη διαβαινε .
Αυτά που γίνονταν στον Ελικώνα παλιά ,τώρα είναι τζοκερ

Αυτά που γίνονταν στον Ελικώνα παλιά ,τώρα είναι τζοκερ
Μπορεί να μην έχει φάσσες πλέον αλλά έχει μόνιμο μπάσιμο ....λύκους.
Και όσο έχει και σκυλιά πάλι καλά (?? :mad:).
Μόλις τελειώσουν και αυτά θα τρώνε ανθρώπους.

Μπορεί να μην έχει φάσσες πλέον αλλά έχει μόνιμο μπάσιμο ....λύκους.
Και όσο έχει και σκυλιά πάλι καλά (?? :mad:).
Μόλις τελειώσουν και αυτά θα τρώνε ανθρώπους.
Δεν υπαρχει πιο επικινδυνο ζωο αυτην την στιγμη. Εχω δει μπεκατσαδεs εκει επανω .Απορω δεν φοβουνται ? Το εχουν παρει για αστειο ?

Ναι συνάδελφε, όλα αυτά τα μέρη και από την από δεξιά μεριά του ρέματος ανεβαίνοντας για το βουνό από Άστρος και από την απέναντι από το Ξηροκάμπι και τη Μαλεβή μέχρι το Πλατύ ποτάμι και τη Βαμβακού, τα Τζίτζινα και τη Βαρβίτσα τα κυνηγάω συνέχεια. topic.
Από τα Τζιτζινα είναι η καταγωγή της μητέρας μου αλλά εξαιτίας μιας βεντετας έφυγαν οι πρόγονοι άλλαξαν όνομα και πήγαν Μάνη

Δεν το ξέρω το μέρος απλά το έβαλα στόχο φέτος μπας και κάνω καμιά δουλειά Μ αυτά τα παλιόπουλα.....πως να κινηθώ αν μπορείς να Μ δώσεις καμιά συμβουλή....φυσικά θα ψάξω...δε ζητάω έτοιμα καρτέρια.
εκει τα πουλια εχουν το απαγορευμενο του λιανοκλαδιου σαν καταφυγιο,να εισαι απ,εξω στα ορια,και να μην κουνιουνται απο μεσα,μεσα στρωματα,θα κοιταξεις τον σπερχειο,εχουν ταση το ποταμι,στον ροδωνια παραποταμια εχει αρκετα καρτερια.,πολλες πεφτουν μετα τον σταυρο στα καλαμποκια του καμπου της σπερχειαδας,και κατα την μακρακωμη..μερια για κουρνιες..ελπιζω να σε βοηθησα,μετα τις 10 νοεμβρη να το εχεις στο μυαλο σου..και καλη τυχη

Δεν υπαρχει πιο επικινδυνο ζωο αυτην την στιγμη. Εχω δει μπεκατσαδεs εκει επανω .Απορω δεν φοβουνται ? Το εχουν παρει για αστειο ?
Γιώργο αν σταματήσουμε να πηγαίνουμε όπου έχει λύκο θα κόψουμε το κυνήγι στο τέλος έχουν εξαπλωθεί αρκετά

Γιώργο αν σταματήσουμε να πηγαίνουμε όπου έχει λύκο θα κόψουμε το κυνήγι στο τέλος έχουν εξαπλωθεί αρκετά
Πρεπει αν γινεται να βρουν οσοι εχουν σκυλια μερη με βλαστηση να μπορουν να βλεπουν τον σκυλο συνεχεια .Αν απομακρυνθει δεν υπαρχει ασφαλεια. Αλλα πωs θα το κανειs να μου πειs.

Οταν κρατας οπλο....οτι και βγει μπροστα σου το ''λιανισες''....το μονο που θελει ειναι ψυχραιμια....οπως
λεει και ενας καλος φιλος.....η ψυχραιμια σκοτωνει.!!!!!
Θα βγει απο μπροστα ομωs η απο πισω . Και καλα το " απο πισω " τρωγεται ,μπορει να γινουμε και οικολογοι μετα. Το κακο ειναι οτι θα σε φαει κιολαs.

Με τα σκυλιά είναι πρόβλημα . Όμως προς το παρόν δε φτάσαμε σε σημείο να μας επιτίθενται οι λύκοι. Ψυχραιμία. Κάνω μοναχικά κυνήγια για πολλές μέρες όταν φεύγω από δω. Τους έχω ακούσει πολύ κοντά μου να ουρλιάζουν. Ούτε με απασχολεί,ούτε κάνω κακές σκέψεις γιατί δεν υπάρχει λόγος.
Το μύλο μου είναι αλλού ... ;)

Την πατάς από το πουθενά Γιώργο πριν αρκετά χρόνια είδα με τα μάτια μου αυτό που λένε ο λύκος στην αντάρα χαίρεται
Ήμουν για πέρδικες μεσημέρι με πολύ ομίχλη είχα βγει κατακορφα και έψαχνα την σκύλα κάποια στιγμή άκουσα το τσοκανακι της από κάτω μου και την φώναξα να γυρίσει
Εκείνη την στιγμή επειδή ήμουν ψηλά και είχε αέρα κάνει ένα άνοιγμα η ομίχλη και βλέπω απέναντι έναν λύκο έφευγε
Ο μάγκας είχε βγει ψηλά γιατί είχε και γίδια το συγκεκριμένο μέρος άκουσε το τσοκανακι της σκυλας και πήγαινε για μεζέ ευτυχώς έτυχε να την ακούσω και να φωνάξω πριν την φτάσει
Και φαντάσου ότι αν δεν φύσαγε να ανοίξει η ομίχλη και να τον δω δεν θα είχα πάρει γραμμή τίποτα και ήμασταν εγώ και ο λύκος σχεδόν δίπλα δίπλα topic.

Αχ κυνηγάω Φωκίδα πολλααα χρόνια μια και κατάγομαι από εκεί. Περασμένα μεγαλεία. Έχω φάει κάτι πίτες στα μπασίματα τα τελευταία χρόνια που έχω ξενερώσει. Πλέον θέμα τύχης να σου πέσουν καλά. Όσον αφορά το χειμώνα σπάνια θα τις πετύχεις.
Σωστός!

Θα βγει απο μπροστα ομωs η απο πισω . Και καλα το " απο πισω " τρωγεται ,μπορει να γινουμε και οικολογοι μετα. Το κακο ειναι οτι θα σε φαει κιολαs.
Μπορεί να έχεις περάσει αρκετές φορές κοντά σε λύκο Γιώργο όπως όλοι μας και να μην έχεις καταλάβει τίποτα σε καταλαβαίνει αυτός πρώτα και φεύγει
Τίποτα Τζον Ράμπο να φοβόμαστε μην φάμε καμία

Status
Not open for further replies.
Back