Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πολυ σπατικο και επιβλαβες την εχω στησει για μπεκατσα τωρα με μια breda κανη 64 με εξωτερικα απλη οχι μαγκνουμ και δε μασαει ουτε μακρυα
Τόσο σπαστικό είναι γιατί έχω βρει από ένα φίλο μια καννη Breda με εξωτερικά χωρίς ριγα και porting και ψήνομαι να την πάρω για την rafaello

Τόσο σπαστικό είναι γιατί έχω βρει από ένα φίλο μια καννη Breda με εξωτερικά χωρίς ριγα και porting και ψήνομαι να την πάρω για την rafaello
Ωχ αν ειναι και κοντη πεθανες κουφαθηκες δωκιμασε την ομως πρωτα

Τι παπια εχεις ξυλινη η πλαστικη η ξυλινη θελει φαγωμα γτ η μπρεντα εχει κυληνδρικη θαλαμη εξωτερικα

Ωχ αν ειναι και κοντη πεθανες κουφαθηκες δωκιμασε την ομως πρωτα
Κοντή είναι για μπεκατσα θέλω να την έχω αποκλειστικά γιατί η rafaello έχει 76 πόντους φουλ στάνταρ Η πάπια είναι ξύλινη δεν είναι καινούργιο μοντέλο είναι η παλιά
Περιμένω να βγει το δελτίο οπλοκατοχης μήπως την δοκιμάσω

Σήμερα έγινε η αρχή με τις μπασιματιάρες:).
Τις χάρηκα γιατί και οι τρεις ήταν μακρινές τουφεκιές σε σπασμένα πουλιά.
@Alex37 Σαλέπης καφέ 6αρι .yel.
View attachment 17546View attachment 17547View attachment 17548
Μπράβο!!!Εχεις ακόμα το παλιό καφε?Άμα έχεις τα καινούργια,βαλτες να ρουκωσουν στο νερό μπας και φύγει το σαλεπι από πάνω τους.Αμα δεις τα σκούρα στην τελική,πλάκωσε τες στο ριμουβερ.Γενικως μην τις καταναλώνετε πριν τον καθαρισμό!!

Πρώτο κοπάδι 7:40, δευτερο(μεγάλο) 7:50... Και τα δύο μακριά από μένα...
Μετά παύση και από 9:30 ως 10:30 περάσανε 4 κοπαδάκια από 5 ως 10 πουλιών βολικότατα... Καλά ήταν, χαμογέλασε λίγο το χειλάκι μας...View attachment 17527
Στέφανε συγχαρητήρια για την φωτογραφία σου

Στέφανε συγχαρητήρια για την φωτογραφία σου
Σ'ευχαριστώ.... Βέβαια την ώρα που έβγαζα φωτογραφίες με καβάλησε ένα 6αρι μπουλουκακι και το χαιρέτησα κανονικά... Δε βαριέσαι... Το θέμα είναι ότι ήταν μια καλή μέρα και το χάρηκα...

Κοντή είναι για μπεκατσα θέλω να την έχω αποκλειστικά γιατί η rafaello έχει 76 πόντους φουλ στάνταρ Η πάπια είναι ξύλινη δεν είναι καινούργιο μοντέλο είναι η παλιά
Περιμένω να βγει το δελτίο οπλοκατοχης μήπως την δοκιμάσω
Η παπια θελει τροποπηοιση δωκιμες μονο με τη δικητου παπια μαζι με την κανη μη σου ανοιξει

Status
Not open for further replies.
Back