Τωρα πέρασαν τα διόδια Μαλγάρων και κατεβαίνουν ...Παιδιά ανυπομονώ να πάω για φάσσα βγαίνω σε άδεια 15 μέρες της περισσότερεσ θα της περάσω περιμένοντας την ατσαλοφτερη έχουμε κάνα νέο για Πελοπόννησο
Πάω πορεία και βλέπω φίδια....λες να απολύομαι...;;;; μπαααα....@ρ×!d!@.....Aκομα και τετοια ωρα βλεπουν μπουλουκια.
Αμα ξερεις περισσοτερα απο αυτους που βρισκονται σε κορυφογραμμες,να το ακουσω...Πάω πορεία και βλέπω φίδια....λες να απολύομαι...;;;; μπαααα....@ρ×!d!@.....![]()
![]()
Δν έχω αυτή την τύχη δυστυχώς.Αμα ξερεις περισσοτερα απο αυτους που βρισκονται σε κορυφογραμμες,να το ακουσω...
Δεν έχει ακόμα περασματιάρες για να φανούν ορεινά... Μόνο αρκετές ντοπιάρες που δεν ανεμίζουν για κανένα λόγο και κινούνται ένα γύρω από τις καλοκαιρινές κούρνιες τους που είναι σχεδόν δίπλα σε φαί και νερό.Σήμερα παραλιακή Αρκαδία πηγαίνοντας το σκυλάκι βόλτα με το λουρί λόγω εγχείρησης είδα ένα κππαδι 15 μάλλον καριολες ήταν.... Δεν εχω μεγάλη εμπειρία....
Μετά ανέβηκα ορεινό λόγω υποχρέωσης έκανα μια βόλτα αλλά δεν είδα τίποτα; στον ορίζοντα....
Καριολες δηλαδή.....Δεν έχει ακόμα περασματιάρες για να φανούν ορεινά... Μόνο αρκετές ντοπιάρες που δεν ανεμίζουν για κανένα λόγο και κινούνται ένα γύρω από τις καλοκαιρινές κούρνιες τους που είναι σχεδόν δίπλα σε φαί και νερό.
Πάντα....Καριολες δηλαδή.....
Απο καριόλες ;Σήμερα παραλιακή Αρκαδία πηγαίνοντας το σκυλάκι βόλτα με το λουρί λόγω εγχείρησης είδα ένα κππαδι 15 μάλλον καριολες ήταν.... Δεν εχω μεγάλη εμπειρία....
Το θυμάσαι εκείνο το βιντεάκι με τα κορίτσια που χόρευαν "μπατσάτα" .... τώρα βάλτο να το δεις και να το χορέψεις!Απο καριόλες ;
Μέσα στη βδομάδα λέω να βγω μια γύρα στην πιάτσα . Ηγγικεν η καριολοώρα .
Αχ ρε Σταύρο κι έλεγα φέτος να ανέβω κατα τις 24 του μήνα. Εσύ πέρα απ τις μπεκάτσες να κοιτάς και ψηλά τον ουρανό καμια φορα . Έτσι σε θελω .Τουλάχιστον 7 διαφορετικά κοπαδια των 30+ πουλιων φανηκαν στο ουρανο σημερα , σε μεγαλα υψη ειδικα τα 2 που ηταν κοντά στα 100 πουλια ειχαν πορεια για Σαμοθράκη, δεν πρέπει να τους πήρε 10 λεπτα για να φτασουν εκει , τα υπόλοιπα εμοιαζαν να θελουν να δουν και να κατσουν , καποιοι μακρια τουφεκισαν αλλα δεν νομιζω οτι εκαναν κατι , δεν φυσαει και αερας και εχει πολλα κουνούπια
Δημήτρη πρωτη χρονια βγαινω στα μπασιματα και το θεαμα με τις καριολιτσες ειναι εντυπωσιακό , το πρωτο κοπαδι ηταν σαν κοπαδι απο περιστερια χωρις αρχη και τελος ακανονιστο , τα δυο ομως που πεταγαν για νότια πολυ ψηλα , ηταν ολα τα λεφτα , αρχιζω να μπαινω στο τρυπακι με δαυτες αλλα μου φαίνεται οτι με τις μπεκατσες ειναι πιο εύκολα τα πράγματαΑχ ρε Σταύρο κι έλεγα φέτος να ανέβω κατα τις 24 του μήνα. Εσύ πέρα απ τις μπεκάτσες να κοιτάς και ψηλά τον ουρανό καμια φορα . Έτσι σε θελω .
Καλημέρα!Τυχεροί όσοι είναι στο βουνό σήμερα.. Όλη μέρα θα βάζει πουλιά.
Καλημέρα! Και γω την προσεχής Τετάρτη αναχωρώ για 5 μέρεςΚαλημέρα!
Παρασκευή αναχωρούμε για 4ήμερο...και ο Θεός μαζί μας!