Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Και σήμερα το απόλυτο κουλούρι από φάσσες...!!!
Και κάτι ακόμα: συνάδελφοι μάθετε επιτέλους να διακρίνετε σωστά τα θηράματα από μακριά! Ένα σκατοσμήνος σιχαμερών σταχτοκουρούνων φάνταζε στα μάτια τσιχλοπαρέας για σμήνος φασσών, και μάλιστα το διατυμπάνιζαν κιόλας και παραπληροφορούσαν κι άλλους ανυποψίαστους...!!! Έλεος!!!
Αν το λές για μένα Νίκο,από τα μέρη μου κουρούνες γιόκ.
Ο ένας από τους 3 στην παρέα είναι φασάς.
Δεν έχω λόγο να εντυπωσιάσω.
Φάνηκαν Μαρκόπουλο συγκεκριμένα και κάθε χρόνο συνήθως στο ίδιο σημείο- πέρασμα περνούν σύμφωνα με συναδέλφους.

Καλησπέρα τρελοί φασαδες
Ειμαι έτοιμος για αναχώρηση από πρωτεύουσα λόγο αυριανής υποχρέωσης στα ορεινά του παρνωνα και δεν θα χάσω και την ευκαιρία για ένα πρωινό καρτερακι και ότι γίνει....
Και αν σου κάτσει.....

Αν το λές για μένα Νίκο,από τα μέρη μου κουρούνες γιόκ.
Ο ένας από τους 3 στην παρέα είναι φασάς.
Δεν έχω λόγο να εντυπωσιάσω.
Φάνηκαν Μαρκόπουλο συγκεκριμένα και κάθε χρόνο συνήθως στο ίδιο σημείο- πέρασμα περνούν σύμφωνα με συναδέλφους.
Δεν το αναφέρω για σένα Άρη. Καμία σχέση. Ούτε με σένα και την παρέα σου, ούτε με το Μαρκόπουλο.

Και σήμερα το απόλυτο μηδέν...!
Άντε μήπως δούμε τίποτα τις επόμενες ημέρες που γυρνάει ο καιρός...
Μεγάλη εντύπωση μου κάνει εφέτος, ότι και τα ψαρόνια δεν έχουν φανεί καθόλου ακόμη, που μέχρι πέρυσι τέτοιες μέρες περνούσε το ένα κοπάδι μετά το άλλο...!

Ετσι να μπαίνουμε στο κλίμα σιγα σιγά :) Περσινή ειναι η φωτό παίδες,ηταν οι πρώτες με την ibmala :)..Απο αύριο πιάνουμε αρχίζουμε το καρτεράκι μας για κανα δεκαήμερο..Ο καιρός ειναι συμμαχός μας.ξαστεριές και βοριαδάκια για καμια εβδομάδα .

Γιάννη ψάρωσα με την φωτο
Λέω μπράβο...εφτασαν εκεί κάτω και εμείς δεν πήραμε ακόμα χαμπάρι.
Αντε με το καλό σε όσους βγουν από δω και πέρα.
Εγώ κάποιους φασσαδες που είδα προς βερτισκο δεν είδα να έχουν κάνει κάτι. Μεχρι τις 9+ που πέρασα εγώ.
Θα αφιερώσω το άλλο ΣΚ στις μπλε αν ακούσω κάτι για εδώ στα πέριξ.

Κάπου πήρε το μάτι μου μια φωτογραφία από μια άλλη οργάνωση που παρακολουθεί τα περάσματα της φασσας κυρίως και τις τελευταίες ημέρες έδειξε ότι μπήκαν πολλά πουλιά στη Βουλγαρία. Δεν μπορώ να την βρω τωρα όμως.
Βρες την να πάμε Βουλγαρία

Status
Not open for further replies.
Back