Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα αρκετά κοπάδια φάσσες κ φασσοπερίστερα εθεάθησαν...αρχικά έκατσα καρτέρι από τις 07:15 ως 08.30...ξεκλαρωμένα πουλιά τα οποία έψαχναν να φάνε κ περνούσαν άλλα ντάλων...2 φάσσες τουφέκισα (ζευγάρι) οι οποίες με χαιρέτησαν....κοπάδια από 15πουλιά ως 40-50.....ήταν να βαράς το κεφάλι σου στις πέτρες...όλες εκτός βολής...με 2ο τουφέκι ίσως γινόταν κάτι.

Σήμερα αρκετά κοπάδια φάσσες κ φασσοπερίστερα εθεάθησαν...αρχικά έκατσα καρτέρι από τις 07:15 ως 08.30...ξεκλαρωμένα πουλιά τα οποία έψαχναν να φάνε κ περνούσαν άλλα ντάλων...2 φάσσες τουφέκισα (ζευγάρι) οι οποίες με χαιρέτησαν....κοπάδια από 15πουλιά ως 40-50.....ήταν να βαράς το κεφάλι σου στις πέτρες...όλες εκτός βολής...με 2ο τουφέκι ίσως γινόταν κάτι.
Κώστα καλημέρα φίλε ......... προλαβαίνω αν φύγω τώρα το απογευματινό ?.hunter.

Κώστα καλημέρα φίλε ......... προλαβαίνω αν φύγω τώρα το απογευματινό ?.hunter.
Κώστα...Έλα εσύ κ θα σε στείλω εγώ στο καρτέρι...
Εμένα με τσάντησαν...την ώρα που φέρμαρε το σκυλί πέρασαν καμιά 20αριά ΠΑΝΩ ΜΟΥ στα 30m.......hair..hair..hair..hair. κ δν τουφέκισα......χώρια οι υπόλοιπες αργότερα.

Μια βολτα το πρωι με πολυ ομιχλη και βηχα του θανατα, μια ηρθε μαζι μου τελικα απο τις λιγες που ειδα.
Για τα φυσιγγια θα γραψω στο θεμα φυσιγγια για τη φασσα
View attachment 35390
Ωραιος !!! Αλεξανδρε εχω πληροφοριες οτι μπηκαν (τις δυο προηγουμενες μερες ) αρκετα καλα κοπαδια στα ψηλα της ΒΑ Φθιωτιδας στα συνορα με Μαγνησια . Ισχυει ;

Ωραιος !!! Αλεξανδρε εχω πληροφοριες οτι μπηκαν (τις δυο προηγουμενες μερες ) αρκετα καλα κοπαδια στα ψηλα της ΒΑ Φθιωτιδας στα συνορα με Μαγνησια . Ισχυει ;
Ναι Κωστα ειχαν μπει πουλια απο 26 και μετα, και οσοι ειχαν παει εκεινο το 4ημερο ειχαν παρει πουλια, για δυο μερες πριν δεν ξερω δεν εμαθα κατι

Ναι Κωστα ειχαν μπει πουλια απο 26 και μετα, και οσοι ειχαν παει εκεινο το 4ημερο ειχαν παρει πουλια, για δυο μερες πριν δεν ξερω δεν εμαθα κατι
εχω αξιοπιστη πληροφορια για χτες και προχτες. απο 26/10 το ξερω πηγαν φιλοι μου απο Λαμια και βρηκαν , αφου εφαγαν φολα στο Δομοκο.

εχω αξιοπιστη πληροφορια για χτες και προχτες. απο 26/10 το ξερω πηγαν φιλοι μου απο Λαμια και βρηκαν , αφου εφαγαν φολα στο Δομοκο.
βεβαια η πληροφορια ειναι δευτερο χερι, απο τους δικους τους πληροφοριοδοτες απο την περιοχη

Μια βολτα το πρωι με πολυ ομιχλη και βηχα του θανατα, μια ηρθε μαζι μου τελικα απο τις λιγες που ειδα.
View attachment 35390
Αλέξανδρε η φάσσα είναι σα να χτύπησε μετωπική με Scania παντός .hunter.

βεβαια η πληροφορια ειναι δευτερο χερι, απο τους δικους τους πληροφοριοδοτες απο την περιοχη
Αν μαθω κατι σιγουρο θα σου πω Κωστα
Αλέξανδρε η φάσσα είναι σα να χτύπησε μετωπική με Scania παντός .hunter.
Ειναι απο την δευτερη τουφεκια με Ρουμελ 34 νο6 που ηταν καμια 40αρια μετρα, ανατιναχτηκε η συγκεκριμενη.hunter.

View attachment 35390
.my man. Οι άλλες δεν γούσταραν την παρέα σου ;

Δυστυχως ο χρονος μου σημερα ηταν περιορισμενος και επρεπε 8,30-το αργοτερο-να φυγω...Στις 7.30 περασαν καμμια 10αρια και με 2 b&p long range πηρα 2 πουλια...ελα ομως που με πιεζε ο χρονος και πηγα κατευθειαν να τις βρω...περασα κανα τεταρτο,ισως και λιγο πιο πανω ψαχνοντας και στο διαστημα του ψαξιματος απ οτι μου ειπαν περασαν στο καρτερι μου 5 πουλια και μετα αλλα 8.....με τη ψυχη στο στομα,ψιλοχαλαστηκα....πρωινο ξανα τη τεταρτη...μονο κανα απογευματινο μεχρι τοτε....

Καλησπέρα,
Τελικά έχει δίκιο ο Δημήτρης που τις βρίζει.
Δύο ώρες στην θέση μου να περιμένω μήπως περάσει καμιά.
Κάποια πουλιά περνουσαν και γυριζαν στην περιοχή αλλά τίποτα σε απόσταση να ρίξω.
Έφυγα από εκεί και είπα να πάω στην απέναντι πλάγια που από εκεί περνούσαν κάποια χαμηλά.
Σε 15 λεπτά από την ώρα που έφυγα έσκασε ένα κοπάδι καμιά 50 πουλιά.
Αν καθόμουν εκεί θα έβγαιναν στα μούτρα μου.
Ήταν τουφεκισμενα και έβγαιναν απο την ρεματιά.
Ποοοοσο δίκιο έχεις ρε συ Δημήτρη.
Είναι καριολες.

Status
Not open for further replies.
Back