Tolis SBE1
Banned
Μπα δε σκοτωνει καλα στα μειον απο τοτε που πηρανε τη πενελλι κολλησε αλεξισφαιριτιδα αχαχαχαχαΚελάηδησε το εργαλείο
Μπα δε σκοτωνει καλα στα μειον απο τοτε που πηρανε τη πενελλι κολλησε αλεξισφαιριτιδα αχαχαχαχαΚελάηδησε το εργαλείο
Τίποτα στα καλαμπόκια Βασίλη;Σήμερα πήγαμε για φάσσες φορτωμένοι πυρομαχικά.
Όπως τα πήγαμε έτσι τα γυρίσαμε.
Μετά είχε τσιχλοκότσυφα, μετά στάση για κανένα ξεχασμένο παπί.
Για να μην σας τα πολυλογώ τζίφος σε όλα![]()
Βουνό πήγαμε, Σμόκοβο.Τίποτα στα καλαμπόκια Βασίλη;
Ίσως πιο βόρεια προς Καλαμπάκα να είναι καλύτερα.
Για να μην σας τα πολυλογώ τζίφος σε όλα
Ωχ πάει ψαράς θα γίνει αυτόςΈχω και τον μικρό μαζί,
Και εγώ δεν άκουσα για πουλιά πάνω.Και από βελανι λίγο και όχι παντού από ότι μου είχαν πει. Στο ποτάμι ίσως γυρνάει κάνα παπί.Βουνό πήγαμε, Σμόκοβο.
Κάμπο μαθαίνω τίποτα από φάσσες.
Παπιά τίποτα από αξιόπιστη πηγή.
Χθες τα ξαδέρφια μου σήκωσαν 5 μπεκάτσες δεν πήραν καμία
Σήμερα βρεθήκαμε τυχαία στο βουνό.
Μηδέν μπεκάτσες, μηδέν λαγοί.
Έχω και τον μικρό μαζί, οπότε δεν είμαι για πολύ καταδρομικά κυνήγια.
Αύριο λέμε να πάμε στον Πηνειό.
Είδωμεν ...
Παύλο απ οτι καταλαβαίνω σε κάμπο με καλαμπόκια ;Είναι πολλά τα πουλιά παίδες,,το φιλαράκι από το χωριό καθημερινά τις πελεκάει,, ελπίζω να συνεχισουν γιατί έχω μια τετραήμερη άδεια λίγο μετά την Πρωτοχρονιά
View attachment 38431
Άμα βαράς εσύ μόνο δυο εμείς πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με το κουλούρι ...Μας προλαβανε αλλοι ουτε ξεκουρνιασμα ουτε κουρνια ειχε σημερα View attachment 38549
Σιγα ρε συ τι κανω πια δε κυνηγαω τανουμερα απλα καμια φορα δε προλαβενεις να φυγειςΆμα βαράς εσύ μόνο δυο εμείς πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με το κουλούρι ...
Ωραίο πουλί !
Καλη καριολα ειναι κι αυτη...Ωραίο πουλί !
Καλή χρονιά Alex ...Καλη καριολα ειναι κι αυτη...![]()
Καλη χρονια με υγεια και να μας βαλεις πολλες ωραιες φωτογραφιες το 2022Καλή χρονιά Alex ...![]()