Φάσσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σίγουρα οι συγκινήσεις που χαρίζει αυτό το θήραμα είναι δυνατές, ακόμα και αν μόνον το παρατηρεί κανείς και αναμένει καρτερικά να έρθει σε απόσταση βολής. Αν και είχα ρολόι που δείχνει τους καρδιακούς παλμούς, δεν τόλμησα να τους μετρήσω όταν έβλεπα είτε τα μικρά κοπαδάκια είτε και μία μία να κάνουν κύκλους στο πρωινό ξεκούρνιασμα για να δουν πού θα κάτσουν. Είναι οι στιγμές που ενώ ξεμακραίνουν, μετά κάνουν κύκλους και γυρίζουν, που σου κόβεται η ανάσα και προσπαθείς να μείνεις στήλη άλατος!

Δεν ξέρω αν πιο πιο έντονο αποτύπωμα θα μου άφηναν μόνον αυτές η μαγικές εικόνες ή η αξέχαστη τραβέρσα skeet που έκανα αλλά σίγουρα ο συνδυασμός αυτών των δύο ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο ένα απίστευτο ΣΚ! Επισκεφτήκαμε μία καινούργια ρεματιά και ψάχναμε πώς να στηθούμε, οπότε δεν είχαμε και την καλύτερη κάλυψη, με τα πουλιά να έρχονται από όλες τις κατευθύνσεις. Μετά βρήκαμε τα πατήματά μας αλλά είχε σχεδόν νυχτώσει. Θα μπορούσαμε 3-4 πουλιά ακόμα να έχουμε κάνει αλλά δεν πειράζει καθόλου. Την υγεία μας να έχουμε και οι φάσσες είναι μπροστά μας, όπως δείχνουν και οι καιρικές συνθήκες.
View attachment 39569View attachment 39570View attachment 39571View attachment 39572
Εαν πας στην κουρνια ακριβως και κατσεις και τουφεκας εκοινα τα πουλια δε θα τα ξαναδειτε τουλαχιστον φετος απλα πληροφοριακα το λεω

Εαν πας στην κουρνια ακριβως και κατσεις και τουφεκας εκοινα τα πουλια δε θα τα ξαναδειτε τουλαχιστον φετος απλα πληροφοριακα το λεω
Το ξέρω φίλε μου, ρίξαμε δύο άτομα όχι πάνω από 8-9 στοχευμένες τουφεκιές μέσα σε διάστημα 2 ωρών. Μέχρι και την ώρα που φύγαμε 1-2 κοπαδάκια ακόμα έπαιζαν στην ευρύτερη περιοχή. Παρόλο που είχαμε 15' περίπου μέχρι να νυχτώσει, αποφασίσαμε να τα μαζέψουμε και να φύγουμε ήρεμα.

Το ξέρω φίλε μου, ρίξαμε δύο άτομα όχι πάνω από 8-9 στοχευμένες τουφεκιές μέσα σε διάστημα 2 ωρών. Μέχρι και την ώρα που φύγαμε 1-2 κοπαδάκια ακόμα έπαιζαν στην ευρύτερη περιοχή. Παρόλο που είχαμε 15' περίπου μέχρι να νυχτώσει, αποφασίσαμε να τα μαζέψουμε και να φύγουμε ήρεμα.
Το θεμα ειναι οτι χασαν την ασφαλεια του μερους οι φασσες αν χορτασουν απο τις 2 ηωρα πανε για υπνο

Μετα απο μια εβδομαδα που δεν υπηρξε καμια εξοδος λογω υποχρεωσεων,σημερα τ απογευμα βγηκα για καμιά γαλαζια....οι αδυναμιες μου...δυστυχως τιποτε το ιδιαιτερο....μια ειδα η οποια μαλιστα την ετρωγε ο κ@λος της και μου ρθε στα 20 μετρα...

Αυριο μαλον θα της πελεκισο.αν δεν παο εκπεδευτικο στο λαγο.3 μερες της παρατιρο της καριολες τη σημπεριφορα εχουν.φασσες πολεςςς αλα 6 φορες που εχω παει δεν πλησιαζοντε με τηποτα.εχω στροση σχεδιο για αυριο.στολη καμουφλαζ τρηδιαστατη και θα χοθο μεσα στα γκρεμια.θα της βαλο στο χερι ο κοσμος να χαλαση που θα παει 1 λαθος θελο

στολη καμουφλαζ τρηδιαστατη και θα χοθο μεσα στα γκρεμια.
Και ίσα ίσα που θα εξεχουν οι καννες από το δικαννο σαν το δρεπάνι του χάροντα...
Τα γαλαζια πουλιά θα έχουν μαυρα μαντατα αυριο.......
Τι γεμιστά τους ετοιμασες?με κιμά κ ρυζι? .yel.

Λιγα τα πουλια αλλα μεγαλο ποσοστο ευστοχιας, μονο σε μια εριξα 2ο, θα ειχα αλλες δυο αλλα μαζευα τα εξαρτηματα της Αμερικανας που εσπασαν .yel.
View attachment 40034

Και στα ταίρια τους φίλε μου. Ωραίο κυνήγι έκανες

Και ίσα ίσα που θα εξεχουν οι καννες από το δικαννο σαν το δρεπάνι του χάροντα...
Τα γαλαζια πουλιά θα έχουν μαυρα μαντατα αυριο.......
Τι γεμιστά τους ετοιμασες?με κιμά κ ρυζι? .yel.
Sipeeee μεχρει να δησει ο ηλιος

Λιγα τα πουλια αλλα μεγαλο ποσοστο ευστοχιας, μονο σε μια εριξα 2ο, θα ειχα αλλες δυο αλλα μαζευα τα εξαρτηματα της Αμερικανας που εσπασαν .yel.
View attachment 40034
που να δης εδω πανω τι κανη ο φιλος,,kostas bak μεγαλες κηδιες,,,αυτες που εχης ειρθανε σαν αρχη για την κηδιααα .yel.

Status
Not open for further replies.
Back