Ή ένα browning b25.
Θα έδινες 65χιλ ευρώ για να το πάρεις ή θα έδινες 12χιλ σε έναν όχι και τόσο γνωστό Ιταλό κατασκευαστή?
Ή ένα browning b25.
Έργο τέχνης !
Έργο τέχνης !
Και 76 cm κάννες και magnum και χωρίς επάνω ρίγα και κλειδιά Boss και με μοχλό side pedal χωρίς "πεταλούδα".
Οι ολόκληρες φωτιές δεν με τρελλαίνουν αλλά αυτά είναι γούστα.
Τιμή δεν ξέρουμε...
Και όλο μέταλλο (ατσάλι καλής ποιότητας υποθέτω) και ξύλο χωρίς πλαστικά (απ' όσο μπορούμε να δούμε από το βίντεο).Κι όλ' αυτά, σε ένα συνολικό βάρος ούτε 3kg!! 2.950 γραμμάρια για την ακρίβεια!! Με τα φουσέκια μπηγμένα στις θαλάμες του, μόλις 3 κιλά και κάτι ψιλά...
Και ενα σε αριστη κατασταση...Τουφεκαρα!!!!!!
Λεωνίδα,https://www.bankingnews.gr/gun-room/articles/667411/holland-holland-royal-hidden-tigers
Πολύ θα ήθελα να ρίξω με ένα .450 Nitro Express κάποια στιγμή! Έχω δει να κυνηγάνε ιπποπόταμους και βούβαλους με αυτό και τους ξαπλώνουν με τη μία!
Και ενα σε αριστη κατασταση...
https://www.doublegunshop.com/forums/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=566333
Είναι μια παραλλαγή της υλοποίησης των "ώμων" που χρησιμοποιεί η Beretta στα σούπερ-ποζέ της (και η SKB και τα παλιά Σοβιετικά σκοπευτικά Vostok MU-8 κλπ).Αν πατησεις "παρακολουθηστε στο youtube" το παιζει κανονικα.
Στο βιντεο, δειχνει το ιδιο δικανο, nimrod sxs, σε αθλια κατασταση. Παρολα αυτα, μου εκανε εντυπωση, η ευκολη επισκεψιμοτητα του μηχανισμου και το "σκαλι" που εχει το κατω μερος της βασης στο οποιο παει και κουμπωνει το αντιστιχο σκαλι στο επιπεδο των κανων.
Στα ματια τα δικα μου, αυτο το σκαλι ειναι μεγαλοφυες!!!!
Στο βιντεο, δειχνει το ιδιο δικανο, nimrod sxs, σε αθλια κατασταση. Παρολα αυτα, μου εκανε εντυπωση, η ευκολη επισκεψιμοτητα του μηχανισμου και το "σκαλι" που εχει το κατω μερος της βασης στο οποιο παει και κουμπωνει το αντιστιχο σκαλι στο επιπεδο των κανων.
Στα ματια τα δικα μου, αυτο το σκαλι ειναι μεγαλοφυες!!!!
Είναι μια παραλλαγή της υλοποίησης των "ώμων" που χρησιμοποιεί η Beretta στα σούπερ-ποζέ της (και η SKB και τα παλιά Σοβιετικά σκοπευτικά Vostok MU-8 κλπ).
Πραγματικά πολύ καλή σύλληψη για καλύτερη κατανομή της καταπόνησης της βάσης του δικάννου σε μεγαλύτερη επιφάνεια.
Άιντε! Πάμε και μια βολτούλα εις την μεγαλυτέραν έκθεσιν του χώρου, την ΙWA, η οποία έλαβεν χώραν λίαν προσφάτως εις την Νυρεμβέργην τής Γερμανίας...!!! (Παρεούλα με τον Εγγλεζάκο, τραυλό μα γλυκύτατον, φιλαράκο μας...)
www.youtube.com/watch?v=vbYONgboNxQ
Έχω ένα μπροστά μου κάπου κει σε βάρος! Θες να δω κάτι? Εκτός από την ασχήμια του!'' Είπε κανείς σας κάτι γι' αυτό το KRIEGHOFF των 4 και ήμισυ(!) κιλών...;;; ''
www.youtube.com/watch?v=EQGnvnp6SNA