Καιρό είχε να μας δώκει ένα τέτοιο βίντεο... Κυριολεκτικά ''φάτε μάτια ψάρια''...!!!
www.youtube.com/watch?v=bophhp8UH8c
www.youtube.com/watch?v=bophhp8UH8c
Και όπως πολύ σωστά γράφει ο τίτλος του άρθρου: φάτε μάτια ψάρια και κοιλιά περίδρομο!
Λευτέρη έφυγα το πρωί και τώρα είμαι Ελλάδα. Θα ρωτήσω τον Φάμπιο και πιστεύω θα μάθουμε.PPV,
Μιάς και είσαι στου Zoli, δεν τους ρωτάς αν είναι αλήθεια ότι το Z-gun το έχουν δοκιμάσει στα 80.000psi, όπως διαφήμιζαν;
Όχι δεν έχω πάει σε αυτούς! Θέλουν ραντεβού και ξέρω ότι δεν μπορώ να αγοράσω τίποτα από εκεί μέσα, οπότε το να τους απασχολήσω απλά για να δω, δεν το θέλω. Τώρα βέβαια είναι ο γιος γιατί ο πατέρας Ivo αποδήμησε εις Κύριον! Πάντως τα όπλα τους είναι όπως ακριβώς τα χαρακτηρίζουν! Τα καλύτερα! Και φυσικά με μόνο 250.000€Νικηφορε έχεις επισκεφτεί την Fabri ; Μπορείς να γράψεις κάποια πράγματα για τους ανθρώπους, τον χώρο και την τωρινή παραγωγή της.
Ναι πολύ σωστά παρατήρησες, είναι καραμπίνες επονομαζόμενες Benelli-Piotti. Είχα κάνει αναλυτική παρουσίαση και φωτογραφίες πιο παλιά, δεν θυμάμαι την σελίδα.Πολύ ωραία κομμάτια !!!
Στη δεύτερη φωτό φαίνονται και κάτι αυτογεμή στον οπλοβαστό που Benello-φέρνουν στο μάτι μου τουλάχιστον.
Τι είναι ακριβώς;
Νάσαι καλά. Ευχαριστώ.Λευτέρη έφυγα το πρωί και τώρα είμαι Ελλάδα. Θα ρωτήσω τον Φάμπιο και πιστεύω θα μάθουμε.
Τίποτα προς Θεού!Νάσαι καλά. Ευχαριστώ.
Τα 80.000psi πόσα μπαρ είναι για να έχω μια άποψη?
5500 bar περίπουΤίποτα προς Θεού!
Τα 80.000psi πόσα μπαρ είναι για να έχω μια άποψη?
Αποκλείεται να δοκιμάζουν λειόκαννο στα τόσα μπαρ! Διευκρινίζει ότι είναι για το λειόκαννο? Μάλλον θα είναι ίδια διαφήμιση του τύπου η βάση αυτή δέχεται και όλων των διαμετρημάτων τις ραβδωτές που έκαναν για το Valmet.Είναι, για την ακρίβεια, 5.515,807 bar...!!!