Τραίνο του ΟΣΕ για Ελλάδα ή σε εταιρεία του εξωτερικού;[/Q
μέσω winbank....εαν πας στο κισε και πεις να βαλεις χρηματα στην prepaid,δεν παιρνουν...
Είναι άλλη ιστορία για παραγγελίες από εξωτερικό, Βασίλη.ΟΣΕ για Ελλάδα...
πηγαίνετε να φτιάξετε ένα λογαριασμό winbank, δεν είναι τίποτα... username,password όπως εδώ πχ, και μετά η διαδικασία μεταφοράς χρημάτων είναι πολύ απλή...εαν πας στο κισε και πεις να βαλεις χρηματα στην prepaid,δεν παιρνουν...
Με ενα φιλο που μιλησα μου ειπε εκεινος οτι γινονται αγορες κι απο εξωτερικο αλλα μεχρι ενα συγκεκριμενο ποσο;;; μη σας παρω και στο λαιμο μου ομως...Είναι άλλη ιστορία για παραγγελίες από εξωτερικό, Βασίλη.
Θα το ελέγξω.γινονται αγορες κι απο εξωτερικο αλλα μεχρι ενα συγκεκριμενο ποσο;;
Μέσω paypal πάντως δεν γίνονται αγορές...Θα το ελέγξω.
Μέσω paypal πάντως δεν γίνονται αγορές...
Παρα πολυ καλος φακος ο xtar d6.πολυ καλο φως ρυθμιζομενη ενταση με τον ροοστατη και τα lumen που λεει ειναι πραγματικα οχι οπως ολοι οι κινεζικοι που τα εχουν για στραγαλιατον εχω δυο χρονια για το ψαροντουφεκο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.δυο πραγματα πρεπει να προσεχεις αν δεν τον θελεις για θαλλασα,να βλαζεις τη μπαταρια του οταν δεν τον χρησιμοποιεις μηπως και σου κανει ηλετρολυση το σωμα και να βγαλεις τα o-ring για την υπερθερμανσηΚάποια γνώμη για τους Xtar;