Tolis SBE1
Banned
Ρε κατσε φρονιμα μη πιανεις λιμα και ακου τι σου λέει ο ανθρωπος η τουφεκιες σου που είναι φοτο θα εβαζεςΠρέπει να το φάω και όχι να προσθέσω έγινε σε ευχαριστώ πολύ φίλε!!!!
Ρε κατσε φρονιμα μη πιανεις λιμα και ακου τι σου λέει ο ανθρωπος η τουφεκιες σου που είναι φοτο θα εβαζεςΠρέπει να το φάω και όχι να προσθέσω έγινε σε ευχαριστώ πολύ φίλε!!!!
Εσύ που ψιλοντουφεκαει το οπλο σου δωκιμασες τις χαμηλωτερες κλισεις? Και εκτός των άλλων κάνε αυτο που λέει ο Δημητρης γτ άμα αρχισεις να αλαζεις κλίσεις μια φορά μετά σε κάθε αστοχια το κατσαβιδι και και το δεκατριαρι καρυδακι θα πιάνεις πανε σε κάνα σκοπευτη έχετε πολλους εκεί στην καβάλα να σου πει καπια πραγματα γτ οι κλίσεις το μονο που κάνουν είναι να αλλάζουν γωνία στο κοντάκι και τπτ άλλο υπαρχουν κι αλλά σειμεια που πρεπει να δειςΗ ένα comfort κοντάκι???!!!
Που έχεις την δυνατότητα να αλλάξεις και την ράχη που έχει 3 διαφορετικά υψη και όχι μόνο το πέλμα
Αναλογα το μαστοραΚαλησπέρα ομάδα. Το κοντάκι σε δικανο γυρνάει εύκολα? Θέλω να δώσω cast off. Υπάρχει κίνδυνος ζημιάς?
Πρεπει να σε δει ένας έμπειρος. Πως επωμιζεις τι θέλεις κπλ κλπ. Το κοντάκι παίρνει παρέκκλιση με 3 τρόπους. Θα σε δει λοιπόν ο καρδιοχειρουργος κ θα αποφασίσει ποια τεχνικη θα εφαρμόσει. Κ οι 3 τεχνικές έχουν εφαρμοστεί σε πλήθος εφαρμογών με μηδενικό δείκτη ζημιώνΚαλησπέρα ομάδα. Το κοντάκι σε δικανο γυρνάει εύκολα? Θέλω να δώσω cast off. Υπάρχει κίνδυνος ζημιάς?
Κώστα εδώ έχει αρκετή πληροφορία για το θέμα .Καλησπέρα ομάδα. Το κοντάκι σε δικανο γυρνάει εύκολα? Θέλω να δώσω cast off. Υπάρχει κίνδυνος ζημιάς?
Κάνε ένα τεστ Churchill (ή και περισσότερα) και στη συνέχεια πήγαινε με τα αποτελέσματα και το όπλο σου σε κάποιον ειδικό (οπλουργό/κοντακά) για να στο σετάρει. Μετά τις διορθώσεις, ξανά τεστ Churchill και αν δεν ήρθε στα μέτρα σου, πάλι πίσω στον ειδικό.Καλησπερα σε ολους,στο τελευταιο κυνηγι ηταν μαζι ενας φιλος που πρωτη φορα κυνηγησαμε μαζι κ ειχε μια benelli sl 80,επωμιζοντας λοιπον το οπλο του παρατηρησα οτι μου καθετε πολυ καλυτερα απο το δικο μου το fabarm.Τι προτεινετε να κανω,να παω σε οπλουργο με τα μετρα του κοντακιου να μου το φερει σ αυτα τα μετρα η να παω με το fabarm κ να μου πει αυτος;;
Κάνε ένα τεστ Churchill (ή και περισσότερα) και στη συνέχεια πήγαινε με τα αποτελέσματα και το όπλο σου σε κάποιον ειδικό (οπλουργό/κοντακά) για να στο σετάρει. Μετά τις διορθώσεις, ξανά τεστ Churchill και αν δεν ήρθεΚαλησπερα σε ολους,στο τελευταιο κυνηγι ηταν μαζι ενας φιλος που πρωτη φορα κυνηγησαμε μαζι κ ειχε μια benelli sl 80,επωμιζοντας λοιπον το οπλο του παρατηρησα οτι μου καθετε πολυ καλυτερα απο το δικο μου το fabarm.Τι προτεινετε να κανω,να παω σε οπλουργο με τα μετρα του κοντακιου να μου το φερει σ αυτα τα μετρα η να παω με το fabarm κ να μου πει αυτος;;
Μια παλιά αγγλική παροιμία λέει ότι το κοντάκι που είναι στα μέτρα σου και δεν μπορείς να το αποκτήσεις, το κλέβεις... Φυσικά δεν ισχύει για τη περίπτωση της Benelli SL 80 που θεωρείς ότι σου κάθεται καλύτερα Το καλύτερο δώρο για έναν κυνηγό, είναι να του σετάρεις το όπλο πάνω του.Καλησπερα σε ολους,στο τελευταιο κυνηγι ηταν μαζι ενας φιλος που πρωτη φορα κυνηγησαμε μαζι κ ειχε μια benelli sl 80,επωμιζοντας λοιπον το οπλο του παρατηρησα οτι μου καθετε πολυ καλυτερα απο το δικο μου το fabarm.Τι προτεινετε να κανω,να παω σε οπλουργο με τα μετρα του κοντακιου να μου το φερει σ αυτα τα μετρα η να παω με το fabarm κ να μου πει αυτος;;
Καπου ειχα διαβασει για το test churcill αλλα δεν το θυμαμαι,μηπως εχεις καποιο συνδεσμο;;;Κάνε ένα τεστ Churchill (ή και περισσότερα) και στη συνέχεια πήγαινε με τα αποτελέσματα και το όπλο σου σε κάποιον ειδικό (οπλουργό/κοντακά) για να στο σετάρει. Μετά τις διορθώσεις, ξανά τεστ Churchill και αν δεν ήρθε
Μια παλιά αγγλική παροιμία λέει ότι το κοντάκι που είναι στα μέτρα σου και δεν μπορείς να το αποκτήσεις, το κλέβεις... Φυσικά δεν ισχύει για τη περίπτωση της Benelli SL 80 που θεωρείς ότι σου κάθεται καλύτερα Το καλύτερο δώρο για έναν κυνηγό, είναι να του σετάρεις το όπλο πάνω του.
Φίλε πριν ακουμπήσεις κοντάκι πρεπει να έχεις γνώση το τι ακριβώς θέλεις από το κοντάκι. Άλλο το κοντάκι για φερμα άλλο για γουρούνι, άλλο για πάπια, άλλο για καλοκαίρι, άλλο για χειμώνα κλπ κλπ κλπ. Πάνω από όλα πρέπει τουλάχιστον στις 10 επωμισεις να κάνεις 8 ίδιες. Πράγμα αδύνατο για έναν κυνηγο. Μην με παρεξηγήσεις την ωμή αλήθεια γράφω. Πρεπει να σε δει κάποιος έμπειρος πριν κάνεις οτιδήποτεΠαιδιά γν φέρω το κοντάκι στα μέτρα Μ ξέρετε περίπου τι μπάτζετ χρειάζεται;;είναι σίγουρα 2ποντους πιο κοντό αλλά μπορεί να θέλει κ δουλειά στο πιτσ κλπ;;ξέρει κανείς να μας πει;