εσκεμενα το εκανε ηθελε να τον κανει με αριστερο κυριαρχο αφου το δεξή με τις τουφεκιες θα το μαυριζε με το μεγαλο δαχτυλοΜαθητής μου, 1,85 ύψος δεξιόχειρας, πήγε το όπλο του σε "κοντακά" να του το φέρει στα μέτρα του και του το έκοψε στα 36 εκατοστά μήκος, το έκανε αριστερό (cast on) και του έβαλε pitch 15 μοίρες, μπορεί και παραπάνω!
Προσέχετε πού πηγαίνετε τα όπλα σας, υπάρχουν εγκληματίες εκεί έξω!
Ανδρέας ΤαξιάρχηςΚαλημέρα! Μήπως γνωρίζετε κάποιον κοντακά στην Πάτρα;;
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!Ανδρέας Ταξιάρχης
Εγώ που έχω δεί δουλειά του σε δικό μου όπλο που πήρα μεταχειρισμένο (winchester SX4), φαινόταν άσχημο. Άσε που είχε κι άλλα προβλήματα γιατί στράβωσε ο σωλήνας του επανατατικού ελατηρίου. Το αποτέλεσμα ήταν να πάρω καινούργιο κοντάκι και σωλήνα ελατηρίου (200+ ευρώ). Προσωπικά μετατροπές σε κοντάκι θα έκανα μόνο στο drop, pitch και μήκος. Αλλιώς καινούργιο.Καλησπέρα καλοί μου συνάδελφοι θέτω ερώτημα όσο αφορά μέτρα σε 686 sporting.Εχει κάποιος φτιάξει μέτρα στον κ.Ψυλλακη με δεδομένο ότι επιτυγχάνει τα μέτρα με εργασία στην εφαρμογή κοντακίου και μπασκουλας;Έχει κάποιος να δήλωσει από προσωπική του εμπειρία εάν αφήνει κάποιο σημάδι κάποια ανοχή στην εφαρμογή που να χαλάει το αισθητικό της κατασκευης;Γνωρίζω από τις αναφορές σας ότι πρόκειται για αποτελεσματικό τεχνίτη όσο αφορά το τελικό αποτέλεσμα στα μέτρα.