Dimitris benelli
Banned
Φωτοβολίδα τα παντα όλα γίνονταιΚαλημερααα οχη δεν περνη φλατζες.πλαγιο ζαμπαλα ειναι
Φωτοβολίδα τα παντα όλα γίνονταιΚαλημερααα οχη δεν περνη φλατζες.πλαγιο ζαμπαλα ειναι
Το θέμα είναι ότι κάνω και μερικά κυνήγια φασσας πέρδικας. Άρα εκεί είναι ιδανικό. Το σωστό είναι είτε να χουμε 2 και 3 όπλα με διαφορετικά πιτς για κάθε κυνήγι είτε να χουμε ουδέτερο πιτς για όλα τα κυνήγια γνωρίζωντας ότι θα τρώμε λίγο ξύλο απ το κοντάκι μας είτε Τρίτη επιλογή να προσαρμοζομαστε εμείς στο πιτς του κοντακίου αναλόγως το κυνήγι που κάνουμε κι αυτό το είχε πει κ ένας πασίγνωστος δάσκαλος σκοποβολής..Δεν υπάρχει το συνήθισα, να πας να το φτιάξεις σε έναν κοντακα, πολυ απλή μετατροπή, μετά θα δεις τρομερή διαφορά στο κυνήγι σου, με δυο αριστερά παπουτσια μπορείς να περπατησεις ;;;
Φίλε μου ή έχεις μπερδευτεί ή το πέλμα στην επώμισή σου δεν κάθεται σωστ΄ά στον δελτοειδή ή το σωματότυπό σου σηκώνει το αρνητικό πιτσ στις χαμηλές τουφεκιές.Ακριβώς αυτό έχει το όπλο μου. Αρνητικό όπως στη τελευταία φώτο. Με ουδέτερο πιτς μου είχε κάνει το ζυγωματικο μπλε. Τώρα βέβαια γνωρίζω ότι δεν είναι κατάλληλο για τα γουρούνια το αρνητικό πιτς αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα..
Το ιδανικό είναι όταν πάμε γαμπροι κουστουμι κυριλέ κ όταν παμε οικοδομή φόρμα εργασίας, μπορουμε να πάμε γαμπροι με αρβυλα κ φόρμα ;;;αυτο με την προσαρμογη στο πιτς από τον χειριστή σε όλες τις γωνίες, κατά την ταπεινή μου γνώμη λάθος, ακόμα κ τρομερά εμπειρος σκοπευτής που κλειδώνει μπροστά τον ώμο θα κάνει λάθος σε κάποια γωνία, το τέλειο για μένα είναι ανάλογα το κυνήγι ανάλογο κοντακιΤο θέμα είναι ότι κάνω και μερικά κυνήγια φασσας πέρδικας. Άρα εκεί είναι ιδανικό. Το σωστό είναι είτε να χουμε 2 και 3 όπλα με διαφορετικά πιτς για κάθε κυνήγι είτε να χουμε ουδέτερο πιτς για όλα τα κυνήγια γνωρίζωντας ότι θα τρώμε λίγο ξύλο απ το κοντάκι μας είτε Τρίτη επιλογή να προσαρμοζομαστε εμείς στο πιτς του κοντακίου αναλόγως το κυνήγι που κάνουμε κι αυτό το είχε πει κ ένας πασίγνωστος δάσκαλος σκοποβολής..
Άρα αν κατάλαβα σωστά την παρομοίωση καλά είναι να χουμε δύο όπλα η δύο κοντακια και να τα αλλάζουμε. Δεκτών.Το ιδανικό είναι όταν πάμε γαμπροι κουστουμι κυριλέ κ όταν παμε οικοδομή φόρμα εργασίας, μπορουμε να πάμε γαμπροι με αρβυλα κ φόρμα ;;;
Η γνώμη μου, για πολλους ειναι λάθος, εγώ αυτό πιστευωΆρα αν κατάλαβα σωστά την παρομοίωση καλά είναι να χουμε δύο όπλα η δύο κοντακια και να τα αλλάζουμε. Δεκτών.
Αν βαλεις κοντυτερο πελμα το drop (η μεγαλη κλιση του κοντακιοτ) μικραινει, θα βλεπεις περισσοτερο ριγα κ θα ψηλοτουφεκαει σε σχεση με πριν. Αν το τωρινο μηκος ειναι ενταξει ειναι λαθος να το αλλαξεις για να"σηκωσεις" το κοντακι.Αν βαλο πιο κοντο πελμα.η ραχη σηκονετε η χαμηλονη?????
Πος????Φωτοβολίδα τα παντα όλα γίνονται
Θες να σου στείλω το τηλέφωνο Τάσο?Γνωρίζετε αν ο Γιάννης παρακολουθεί το φόρουμ και αν μπορούμε να του στείλουμε pm; Στο μάστορα αναφέρομαι
Επικοινώνησα Ηλία, να σαι καλάΘες να σου στείλω το τηλέφωνο Τάσο?
Βγαλε το παπιγιον θα σε πνηξηΠαληκάρια εσεις που γνωρίζετε εχω 2 ερωτήσεις:
1) Το σημείο που πατάει το πελμα ειναι σωστό; View attachment 17549
Και 2ον) το πελμα απο πάνω δεν παταει περιπου ενα εκατοστό (ως την πανω βιδα περιπου) αλλα πατάει το υπολοιπο πελμα περιπου 12,5 εκατοστα. Είναι αρκετό; Το πιτς θα το ξανακοιτάξω παντως.
Βάλε την D φλάντζα, όσο για το μήκος έχει πέλμα η Μπενέλι που το πάει από 36,5 στο 35,5 το κοντάκι. Αλλά είναι ακριβό... Πήγαινε αύριο στο κατάστημα που την αγόρασες αν δέχεται τραμπα το τωρινό καινούριο πρακτικά πέλμα με το μικρότεροτην Παρασκευή πήρα μια μπενελλι μοντεφελτρο
Μετά από 3 κουτιά φυσίγγια και κάποιες δοκιμές σε πίνακα.. κατάλαβα 2 πράγματα
1ον Η καραμπίνα ψηλοτουφεκαει με την υπάρχον "μαμα" φλάντζα.. έχει την C επάνω
2ον η απόσταση από την σκανδάλη μέχρι το κέντρο του πέλματος για τις δικές μου διαστάσεις είναι πάνα δυο πόντους μεγαλύτερη
Δηλαδή όσο είναι το πέλμα.. με δοκιμή χωρίς το πέλμα η καραμπίνα πέφτει καλύτερα σαν επωμιση!
Θα ήθελα την βοήθεια σας για να την φέρω όσο καλύτερα μπορώ στα μέτρα μου.. έχω ύψος 1.70.
Επειδή ψηλοτουφεκάς,υπάρχει περίπτωση και με το ρυθμιζόμενο να μην κάνεις δουλειά. Δηλαδή να έχεις ρυθμίσει το χτένι τέρμα κάτω και να βλέπεις ρίγα.Καλημέρα.
Έχω το b525 κ δεν μου κάθεται το κοντάκι. Ψηλοντουφεκαω, ιδίως σε γρήγορες επωμισεις. Δοκίμασα να το μακρύνω, καθώς κ μερικές ροδελες στο πάνω μέρος του πέλματος χωρίς αποτέλεσμα.
Η λύση του φτιαχτου κοντακιου δεν με βολεύει λόγω απόστασης κ χρόνου, έχει κ τα αρνητικά της η επαρχία...
Κ φτάνουμε στην ερώτηση.
Επειδή δεν έχω την εμπειρία, πόσο μπορείς να φέρεις στα μέτρα σου ένα όπλο με ρυθμιζόμενο χτένι (τόσο σε ύψος όσο κ πλάγια); Να δώσω το δικό μου κ να πάρω το b525 SL..
Υπ' όψιν ότι είμαι κ 1,96...
Επειδή ψηλοτουφεκάς,υπάρχει περίπτωση και με το ρυθμιζόμενο να μην κάνεις δουλειά. Δηλαδή να έχεις ρυθμίσει το χτένι τέρμα κάτω και να βλέπεις ρίγα.
Πρέπει να μετρηθεί το δικό σου(σωστά) και κάποιο ρυθμιζόμενο για να δείς αν σου αφήνει τα περιθώρια.
Στο c off είσαι ok?