Λίγο μπορείς.To xtra grain της Βeretta άραγε παίρνει γυαλόχαρτο; Πρέπει να δώσω λίγο παραπάνω καστ οφ και μου φαίνεται ότι από τις εφαρμογές δεν παίρνει άλλο.
Λίγο μπορείς.To xtra grain της Βeretta άραγε παίρνει γυαλόχαρτο; Πρέπει να δώσω λίγο παραπάνω καστ οφ και μου φαίνεται ότι από τις εφαρμογές δεν παίρνει άλλο.
Νικόλα στην μία ( πάνω αριστερά) είσαι καλά, στην άλλη (πάνω δεξιά) φεύγεις αριστερά και στην άλλη ( κάτω κέντρο) δεξιά. Κάτι παίζει με την επώμισή σου φίλε. Σταθεροποίησέ την για να μπορέσουμε να δόσουμε κάποια χρήσιμη συμβουλή.
Αυτο με την επομιση πως θα σταθεροποιώ;Νικόλα στην μία ( πάνω αριστερά) είσαι καλά, στην άλλη (πάνω δεξιά) φεύγεις αριστερά και στην άλλη ( κάτω κέντρο) δεξιά. Κάτι παίζει με την επώμισή σου φίλε. Σταθεροποίησέ την για να μπορέσουμε να δόσουμε κάποια χρήσιμη συμβουλή.
Εξάσκηση και δάσκαλοΑυτο με την επομιση πως θα σταθεροποιώ;
Ανάποδα.Εξάσκηση και δάσκαλο
Μήπως βγάζει η SHU ,ρώτα τον Μανδηλαρά.Στη beretta ρώτησες;Το πέλμα βιδωτό είναι η κουμπωτο.;Σε κοντάκι με kick off πώς μπορώ να αλλάξω το pitch?? Το ιδανικό θα ήταν έτοιμα υποπελματα σε διαφορετικά μεγέθη, αλλά όσο έψαξα δεν νομίζω να υπάρχουν.
Μήπως βγάζει η SHU ,ρώτα τον Μανδηλαρά.Στη beretta ρώτησες;Το πέλμα βιδωτό είναι η κουμπωτο.;
Στο vendors να ψαξειςΣε κοντάκι με kick off πώς μπορώ να αλλάξω το pitch?? Το ιδανικό θα ήταν έτοιμα υποπελματα σε διαφορετικά μεγέθη, αλλά όσο έψαξα δεν νομίζω να υπάρχουν.
AirgunshopΤο πέλμα είναι βιδωτό. Η Beretta δεν βγάζει δυστυχώς.
Προσθήκη κλήσης έχει το airgunshop και αν σου βγεί μακρύ βάζεις πέλμα με μικρότερο πάχος . Ίσως να θέλει φαγωμα η προσθήκη .Από ποια περιοχή είσαι;Το πέλμα είναι βιδωτό. Η Beretta δεν βγάζει δυστυχώς.
Ακριβώς αυτό. Πρόσθετο κοντακιου κεκλιμένο. Φαντάζομαι πρέπει να δουλεύτει για να το φέρεις ακριβώς στα μέτρα του κοντακιου και να εφάπτεται.Όντως ο vendors έχει μεγάλη ποικιλία και καλές τιμές.
Και οι οπλουργοι θα έχουν και θα στο φέρουν το κοντάκι εκεί που το θέλεις.Ακριβώς αυτό. Πρόσθετο κοντακιου κεκλιμένο. Φαντάζομαι πρέπει να δουλεύτει για να το φέρεις ακριβώς στα μέτρα του κοντακιου και να εφάπτεται.
Πανε σε τσαγκαρη να στο τροχισει πιο φθινα θασου βγει και το κανει πολυ καλα αφου τροχιζει σολες ολη μερα αυτο του ειναι πεχνιδακιΑκριβώς αυτό. Πρόσθετο κοντακιου κεκλιμένο. Φαντάζομαι πρέπει να δουλεύτει για να το φέρεις ακριβώς στα μέτρα του κοντακιου και να εφάπτεται.
πολυ σωστος φιλε!!!Πανε σε τσαγκαρη να στο τροχισει πιο φθινα θασου βγει και το κανει πολυ καλα αφου τροχιζει σολες ολη μερα αυτο του ειναι πεχνιδακι
Πανε σε τσαγκαρη να στο τροχισει πιο φθινα θασου βγει και το κανει πολυ καλα αφου τροχιζει σολες ολη μερα αυτο του ειναι πεχνιδακι