Αντε τωρα αυτο να το εφαρμοσεις... Φανταζει τοσο απιθανο......ο εγκέφαλος παίρνει την απόφαση ότι είναι μάταιο να προσπαθεί να ελέγχει την θέση της κάννης σε σχέση με το στόχο και αρχίζει να την αγνοεί, τουλάχιστον στο συνειδητό επίπεδο...
Αντωνη και εγω το ιδιο ελεγα,αλλα στο σκητ αν ηθελες αποτελεσμα επρεπε να ξεχασεις τις καννες.Αντε τωρα αυτο να το εφαρμοσεις... Φανταζει τοσο απιθανο...
Και όμως Αντώνη, δεν είναι. Όπως μου είπε μετά ο Λεωνίδας, αυτό το στήσιμο ή θα το λατρέψεις ή θα το μισήσεις. Εγώ μπήκα στην πρώτη κατηγορία γιατί όπως είπε και ο Λεωνίδας, με το που επωμίζεις ένα τέτοιο όπλο, καταλαβαίνεις ότι είναι ανώφελο να "σημαδέψεις" με την στενή έννοια του όρου. Έτσι έκανα και γω χωρίς να το σκέφτομαι, χωρίς να πιέζομαι, τελείως ασυνείδητα. Στο δικό μου όπλο για παράδειγμα που ψιλοτουφεκάει λίγο, πρέπει συνέχει να σκέφτομαι ότι πρέπει να είμαι λίγο από κάτω, πράγμα πολύ δύσκολο. Είναι αυτό ακριβώς που είπε ο Λεωνίδας ότι κάποιες φορές η σκόπευση γίνεται "μαγική". Χωρίς να μου πει τίποτα μα τίποτα φορώντας δύο πολυ στενά τσοκ U2 K U3 η απόδοση ήταν απίστευτη.Αντε τωρα αυτο να το εφαρμοσεις... Φανταζει τοσο απιθανο...
Ενα καταπληκτικο και απιστευτο ειναι επισης οτι αν καταφερεις και εστιασεις εντονα στον εισερχομενο δισκο,
καποια στιγμη νομιζεις οτι εχει σταματησει στον αερα και περιμενει να του ριξεις σαν να ειναι ακινητος.
Με τη δοκιμή Τσώρτσιλ, μπορούμε να φέρουμε μόνοι μας 100% την καραμπίνα μας στα μέτρα μας;;; (έχοντας τις κατάλληλες φλάντζες)
Θεωρητικά ναι, πρακτικά όχι αφού όλο και κάποια αλλαγή δεν θα μπορούν να την πετύχουν οι φλάντζες.Με τη δοκιμή Τσώρτσιλ, μπορούμε να φέρουμε μόνοι μας 100% την καραμπίνα μας στα μέτρα μας;;; (έχοντας τις κατάλληλες φλάντζες)
Σπύρο με αποστάτες http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20110202/low/assets_LARGE_t_11761_45205554.JPGΣε benelli supersport πως μπορεί να γίνει αρκετή επιμήκυνση κοντακίου, θεωρώντας ότι ήδη έχει το μακρύτερο πέλμα?
ααα το πέλμα είναι κουμπωτό ε;;;;; .xm.Μάκη το κοντάκι είναι πλαστικό με gel tech πέλμα οπότε δεν ξέρω κατά πόσο παίρνει τέτοιους αποστάτες
άντε ρε φίλε περιμένω να δώ την δουλειά του Σκριβάνου αλλά πιο πολύ το grip.....19,4 η θυμάμαι λάθος;;;;;Καλησπερα παιδια...σημερα το απογευμα, με πηρε τηλ ο Βαγγελης Σκριβανος, και μου ειπε τα οπλα μου ειναι ετοιμα...
Σαββατο(πρωτα ο θεος) θα παω να τα παρω, κυριακη, θα ανεβασω φωτο