Πέρσι πηρα 20 κουτιά(με την προσφορά προς το γκρουπ του facebook) πηρα 34gr mb, a1, csb,a1 διασπορας, 35 psb και 36 m92s(για τις πολύ παγωνιές στις παπιες αλλα εριξά μονο 1 κουτι, τα υπολοιπα τα έδωσα στον ξάδερφο που του αρέσαν και τα κρατησε για λαγο). Με τις πυριτηδες δεν τα παω καλα, ειχα κοιταξει χονδρικά για τι καιρο ειναι καλη η καθε μια και έριχνα αναλόγα. Όλα τα φυσίγγια που πήρα ηταν φωτιά, αυτό ομως που μου έκανε εντύπωση ηταν το διασποράς με την α1(πορτοκαλί) που παρόλο που ανοιγε(το εβαζα 1ο στην δανική καραμπίνα) κατεβαζα και φάσες ψηλομένες, μετα στο δίκανο εβαζα και στις 2 κανες διασπορας και καταφερνα παλι να παρω πουλια που γενικα θα πιστευα πως δεν πεφτουν με διασπορας.
Φετος στην έναρξη πήρα αλλα 14 κουτια εγω και άλλα 16 τα 2 φιλαράκια που καναμε μαζι την παραγγελία,
αυτη τη φορα πήρα 28ρια για τρυγόνια-ορτυκια(και οτι μίνει θα παει στα μπεκατσίνια και τη μπεκάτσα)
34ρια με Α1, 34ρια διασπορας, και επειδη δεν ειχε 32 οταν εκανα την παραγγελεία του ειπα να μου βαλει κατι που δεν πήρα για δοκιμη, και μου εβαλε ενα 33γρ ALFA(με Α1 νομιζω ειναι κ αυτο) και ενα 34 PSB.
Ολο το σεπτέμβρη εριχνα 28ρια στα πάντα με 4* και δεν ειχα κανένα θέμα. Και αν κρίνω απ τα περσινα, σίγουρα και φετος όλα θα ειναι πένα!
Μακάρι να συνεχίσει ετσι ο Ανδρέας και να έχουμε οικονομικά και καλα φυσιγγια!