Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Σπύρο μου, τι ακριβυναμε λίγο;;
Πριν 4 χρόνια 5-6 Αντε 7 γιούρια παίρναμε φυσιγγια, με τους ίδιους μισθούς..
Ποιους ίδιους, τώρα παίρνουμε λιγότερα από τότε με την ακρίβεια που υπάρχει..
Που μυαλό τότε να φορτώσουμε...
Υποψιν ότι επίκειται αύξηση, το πότε δεν ξέρω, ειναι θέμα χρόνου...
14 ευρώ, 1 κουτάκι φυσιγγια, με 14 ευρώ παίρνεις από Χαλκίδα 2 κιλά κιμά.. 🤪🤪

Αυτό που θα γίνει είναι να κόψουμε την τσίχλα. Ή άντε να κάνουμε 2-3 κυνήγια σε αυτή. Τώρα στα υπόλοιπα, φάσσα πάπια μπεκάτσα λαγό κλπ, τα φυσίγγια είναι ένα μικρό έξοδο μπροστά στα υπόλοιπα. Με λίγη σύνεση στην τουφεκιά ιδίως.

προχτες πηρα 20 κουτια, 12 κουτια 28γρ ν9 sporting,,,, και 8 κουτια 30γρ ν9,,,ητανε τα τελευτεατου, τα 28γρ 8 ευρω και τα 30γρ 9 ευρω ,τωρα λετε οτι ξεκινησε καινουργια παρτηδα αντε να δουμε τι τιμες θα εχουνεεεε .think. .hair. ,,εγω παντως ακωμη απο τα περσυνα ριχνω και θα ξαναστοκαρο παλι αλες 2 3 φωρεςςςς,,αστα να καθοντε ουτε να φανε ουτε να πιουνε θελουνεεε.yel.

Σπύρο μου, τι ακριβυναμε λίγο;;
Πριν 4 χρόνια 5-6 Αντε 7 γιούρια παίρναμε φυσιγγια, με τους ίδιους μισθούς..
Ποιους ίδιους, τώρα παίρνουμε λιγότερα από τότε με την ακρίβεια που υπάρχει..
Που μυαλό τότε να φορτώσουμε...
Υποψιν ότι επίκειται αύξηση, το πότε δεν ξέρω, ειναι θέμα χρόνου...
14 ευρώ, 1 κουτάκι φυσιγγια, με 14 ευρώ παίρνεις από Χαλκίδα 2 κιλά κιμά.. 🤪🤪
Τάσο μου και εγώ που έχω στοκ από το 20 που μας έκλεισαν μέσα. Παίρνω βέβαια κάθε χρόνο και αναπληρωνω όσο βαστάει η τσέπη μου. Πάντως εδώ σε εμάς πλέον με 14€ γεμίζεις καταψύκτη ολόκληρο😊

Τάσο μου και εγώ που έχω στοκ από το 20 που μας έκλεισαν μέσα. Παίρνω βέβαια κάθε χρόνο και αναπληρωνω όσο βαστάει η τσέπη μου. Πάντως εδώ σε εμάς πλέον με 14€ γεμίζεις καταψύκτη ολόκληρο😊
γιαυτο στοκαρο δημητρη για να περισεψη και τιποτα για την καταψυξη,,πια διασπορας και παπαριες 15 και ευρω πηγανε ,,30γρ ανοιχτα τσοκ και σκωτονουνε μια χαραααα .my man.

Ευτυχώς που δεν έχουμε τσίχλες
εγω φιλε ηλια σκοπευω και στην μπεκατσα τα 30γρ,, να δουλεψω μια χαρα κοβουνε και στα κρυα του ανδρεα .my man. εδω κατεβαζουνε την τσιχλα στα 30μετρα την μπεκατσα στα 10 15 μετρα τουφεκια δεν θα κατεβασουνεεε;);)

Ένοπλος εθελοντής στην Ουκρανία θα πας;🤭
Έλα μωρέ τώρα...Καλό το στοκ του Σάκη δεν λεω αλλά αν δεις του @PredatoZ τι Ουκρανίες και αηδίες? Μιλάμε για Καταιγίδα της Ερήμου, Αφγανιστάν και πόλεμος Ιράν Ιράκ μαζί....

Έλα μωρέ τώρα...Καλό το στοκ του Σάκη δεν λεω αλλά αν δεις του @PredatoZ τι Ουκρανίες και αηδίες? Μιλάμε για Καταιγίδα της Ερήμου, Αφγανιστάν και πόλεμος Ιράν Ιράκ μαζί....
Αστα να πανε, τσιχλες δεν εχει να τα ριξουμε.Καλο γεναροφλεβαρη μας βλεπω και παλι 4-5 μερουλες μετα γιοκ.

Back