Γιατί? Ποιος έχει παράπονο? Ένα κουτάκι έριξα μόνο φέτος μια χαρά πήγανε.Ποιος έγραψε για τα ναβαρο ότι κεντανε ;; κ φόρτωσε το μισό φόρουμ ήθελα να ήξερα
Γιατί? Ποιος έχει παράπονο? Ένα κουτάκι έριξα μόνο φέτος μια χαρά πήγανε.Ποιος έγραψε για τα ναβαρο ότι κεντανε ;; κ φόρτωσε το μισό φόρουμ ήθελα να ήξερα
Εγω δεν τα εχω ριξει,προπερσι ειχα ριξει κατι λιγα μια χαρα ηταν,φετος δεν πηρα κ ουτε θα παρωΓιατί? Ποιος έχει παράπονο? Ένα κουτάκι έριξα μόνο φέτος μια χαρά πήγανε.
Τώρα στην τιμή που πήγανε θεωρώ ότι δεν αξίζει τότε στα 7,7,5 ήταν ευκαιρία.Εγω δεν τα εχω ριξει,προπερσι ειχα ριξει κατι λιγα μια χαρα ηταν,φετος δεν πηρα κ ουτε θα παρω
Δηλαδη αφου γαζωναν εμεις φταιμε σε τυχον αλλαγη;;Ποιος έγραψε για τα ναβαρο ότι κεντανε ;; κ φόρτωσε το μισό φόρουμ ήθελα να ήξερα
Πάντως ένας καλός φίλος και συνονόματος πήρε από τον Λεκκα ναβαρο 30 με 10αρι μέταλλο, άρα φετινά, και τα πάνε μια χαρά.Δηλαδη αφου γαζωναν εμεις φταιμε σε τυχον αλλαγη;;
Τάσο μου και εγώ που έχω στοκ από το 20 που μας έκλεισαν μέσα. Παίρνω βέβαια κάθε χρόνο και αναπληρωνω όσο βαστάει η τσέπη μου. Πάντως εδώ σε εμάς πλέον με 14€ γεμίζεις καταψύκτη ολόκληροΣπύρο μου, τι ακριβυναμε λίγο;;
Πριν 4 χρόνια 5-6 Αντε 7 γιούρια παίρναμε φυσιγγια, με τους ίδιους μισθούς..
Ποιους ίδιους, τώρα παίρνουμε λιγότερα από τότε με την ακρίβεια που υπάρχει..
Που μυαλό τότε να φορτώσουμε...
Υποψιν ότι επίκειται αύξηση, το πότε δεν ξέρω, ειναι θέμα χρόνου...
14 ευρώ, 1 κουτάκι φυσιγγια, με 14 ευρώ παίρνεις από Χαλκίδα 2 κιλά κιμά..
γιαυτο στοκαρο δημητρη για να περισεψη και τιποτα για την καταψυξη,,πια διασπορας και παπαριες 15 και ευρω πηγανε ,,30γρ ανοιχτα τσοκ και σκωτονουνε μια χαρααααΤάσο μου και εγώ που έχω στοκ από το 20 που μας έκλεισαν μέσα. Παίρνω βέβαια κάθε χρόνο και αναπληρωνω όσο βαστάει η τσέπη μου. Πάντως εδώ σε εμάς πλέον με 14€ γεμίζεις καταψύκτη ολόκληρο
εγω φιλε ηλια σκοπευω και στην μπεκατσα τα 30γρ,, να δουλεψω μια χαρα κοβουνε και στα κρυα του ανδρεα εδω κατεβαζουνε την τσιχλα στα 30μετρα την μπεκατσα στα 10 15 μετρα τουφεκια δεν θα κατεβασουνεεεΕυτυχώς που δεν έχουμε τσίχλες
Ένοπλος εθελοντής στην Ουκρανία θα πας;
Έλα μωρέ τώρα...Καλό το στοκ του Σάκη δεν λεω αλλά αν δεις του @PredatoZ τι Ουκρανίες και αηδίες? Μιλάμε για Καταιγίδα της Ερήμου, Αφγανιστάν και πόλεμος Ιράν Ιράκ μαζί....Ένοπλος εθελοντής στην Ουκρανία θα πας;
Αστα να πανε, τσιχλες δεν εχει να τα ριξουμε.Καλο γεναροφλεβαρη μας βλεπω και παλι 4-5 μερουλες μετα γιοκ.Έλα μωρέ τώρα...Καλό το στοκ του Σάκη δεν λεω αλλά αν δεις του @PredatoZ τι Ουκρανίες και αηδίες? Μιλάμε για Καταιγίδα της Ερήμου, Αφγανιστάν και πόλεμος Ιράν Ιράκ μαζί....