τοσα ριχνω περιπου τον χρονο 700 φυσιγγια , γιατι την τσιχλα την κυνηγαω απο τον δεκεμβριο και μετα , πριν κυνηγαω τρυγονι , αγριοπεριστερο , λιγο φασσα , και πολυ χρονο σε περδικα, αλλα με λιγες καρποσης , γιατι φετος ειχε ελαχιστες
εαν ριχνης αυτα τα φυσιγκια σε μια σεζων φιλεμου λακη εισαι πρωτοςςςς για το νησι που μενης εαν μενης εκηηητοσα ριχνω περιπου τον χρονο 700 φυσιγγια , γιατι την τσιχλα την κυνηγαω απο τον δεκεμβριο και μετα , πριν κυνηγαω τρυγονι , αγριοπεριστερο , λιγο φασσα , και πολυ χρονο σε περδικα, αλλα με λιγες καρποσης , γιατι φετος ειχε ελαχιστες
τοσα ριχνω περιπου , και μενω Σαμο , εκτος απο φετος που ηταν λιγες οι τσιχλες και εριξα 463 φυσιγγια με διαμετρημα 12αρι , και 20αρι , κραταω παντα ημερολογιο αναλυτηκα τα φυσιγγια που ριχνω , και τα θηραματα που θηρευω σε καθε σεζονεαν ριχνης αυτα τα φυσιγκια σε μια σεζων φιλεμου λακη εισαι πρωτοςςςς για το νησι που μενης εαν μενης εκηηηλεω εγω τωρααα εγω απλα φιλεμου μου αρεση να στοκαρο φυσιγκια σε μια μαΡΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΤΟΥΦΕΚΙΕς ΒΓΑΟΥΝΕΕΕ ΤΙ ΠΙΩ ΣΙΓΟΥΡΟΟΟΟΟΟ
![]()
μπραβωσου ρε φιλε λακητοσα ριχνω περιπου , και μενω Σαμο , εκτος απο φετος που ηταν λιγες οι τσιχλες και εριξα 463 φυσιγγια με διαμετρημα 12αρι , και 20αρι , κραταω παντα ημερολογιο αναλυτηκα τα φυσιγγια που ριχνω , και τα θηραματα που θηρευω σε καθε σεζον
κυνηγας του αντρεα φυσιγκιαααα ;;;;;μπραβωσου ρε φιλε λακηκαι αλα τοσα να ριξης οταν εχη θυραματα στο νησισαςςςς δηλ περασματαααα
![]()
οχι μονο ιδιογομωση εδω και χρονια , και τιποτα αλλο , μονο μια φορα μου εδωσαν ενα κουτι 32αρια λευκα του Αντρεα και εριξα και τα βηκα πολυ καλα σε αποδοσηκυνηγας του αντρεα φυσιγκιαααα ;;;;;