Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Σε τι τιμή τα έχει φέτος ξέρουμε;
Γιατί θα μου φέρει ο άγιος Βασίλης μερικά 28αρια τα Χριστούγεννα μήπως του γράψω γράμμα και για 24αρια να τα δοκιμάσω....😁😁😁
Τα 28αρια του είναι φανταστικά πάντως. Και με τα 24αρια skeet όμως σε περπατητο και απογευματινό με γλυκό καιρό δεν έχω παράπονο.

Τα 28αρια του είναι φανταστικά πάντως. Και με τα 24αρια skeet όμως σε περπατητο και απογευματινό με γλυκό καιρό δεν έχω παράπονο.
Θα τα τιμήσω, γιατί απο τα 24αρια του λαμπρό έχω παράπονο μεγάλο φέτος και τα χρησιμοποιώ χρόνια τώρα τα άτιμα.

Ένα δάκρυ κύλησε....πάω για 30αρι και 28αρι γτ τα ναβαρο βλέπω να τα αφήνω στην άκρη. 2 που έριξα προχθές έβγαλαν καφέ μπουχο από το στόμιο, γύρευε τι θα γίνεται μέσα στην κάνη
Οποίο και να πάρεις κηδείες κάνουν.

Ένα δάκρυ κύλησε....πάω για 30αρι και 28αρι γτ τα ναβαρο βλέπω να τα αφήνω στην άκρη. 2 που έριξα προχθές έβγαλαν καφέ μπουχο από το στόμιο, γύρευε τι θα γίνεται μέσα στην κάνη
Ρε τον Κύργια ρε...Πάλι παπαριες έκανε. Τα 28αρια του τα φετινά είναι παρα πολύ καλα.

Ποιος έγραψε για τα ναβαρο ότι κεντανε ;; κ φόρτωσε το μισό φόρουμ ήθελα να ήξερα .very funny.
Τα 30αρια μέχρι πέρσι ήταν πάρα πολύ καλά. Τώρα αν τα μαϊμούδεψε φέτος ο άλλος... Βασικά η τιμή που τα είχε ο Αλαγιαννης ήταν η αιτία που φόρτωσε πολύς κόσμος πιστεύω.

Τα 30αρια μέχρι πέρσι ήταν πάρα πολύ καλά. Τώρα αν τα μαϊμούδεψε φέτος ο άλλος... Βασικά η τιμή που τα είχε ο Αλαγιαννης ήταν η αιτία που φόρτωσε πολύς κόσμος πιστεύω.
Αρχες καλοκαιριού που πήρα απ τον Αλλαγιάννη μάλλον ήταν περσινα, ως τωρα πολυ καλα φαίνονται. Η επόμενη αγορά θα ειναι 30αρια απ τον Αντρεα

αληθεια, πως σου εχουν φανει τα κοκκινα 24ρια λαμπρο σκητ για τσιχλες...
Τα ριχνω πολλά χρόνια τώρα αποκλειστικά σε τσίχλες. Εξαιρετικά φυσίγγια και από τα φθηνά της αγοράς, βέβαια κάποτε τα έπαιρνα 4.5 ευρώ το κουτί και τώρα είναι 3€ πάνω.
Γενικά δεν έχω κανένα παράπονο αν και τα τελευταία που πήρα μου φαίνονται ή πιο σφιχτά ή πιο γρήγορα.

Back