Ναι, μια χαρά είναι!Έχει ρίξει κάποιος φίλος τα 34αρια του Ρουμελιώτη σε νούμερο 5 η 6;;
Ερώτηση φίλου Ηπειρώτη φασσά...
Προβλέπεται...Γράψε εκθεσούλα!
Πολύ καλά.Έχει ρίξει κάποιος φίλος τα 34αρια του Ρουμελιώτη σε νούμερο 5 η 6;;
Ερώτηση φίλου Ηπειρώτη φασσά...
Τα 28αρια του είναι φανταστικά πάντως. Και με τα 24αρια skeet όμως σε περπατητο και απογευματινό με γλυκό καιρό δεν έχω παράπονο.Σε τι τιμή τα έχει φέτος ξέρουμε;
Γιατί θα μου φέρει ο άγιος Βασίλης μερικά 28αρια τα Χριστούγεννα μήπως του γράψω γράμμα και για 24αρια να τα δοκιμάσω....
Θα τα τιμήσω, γιατί απο τα 24αρια του λαμπρό έχω παράπονο μεγάλο φέτος και τα χρησιμοποιώ χρόνια τώρα τα άτιμα.Τα 28αρια του είναι φανταστικά πάντως. Και με τα 24αρια skeet όμως σε περπατητο και απογευματινό με γλυκό καιρό δεν έχω παράπονο.
αληθεια, πως σου εχουν φανει τα κοκκινα 24ρια λαμπρο σκητ για τσιχλες...Θα τα τιμήσω, γιατί απο τα 24αρια του λαμπρό έχω παράπονο μεγάλο φέτος και τα χρησιμοποιώ χρόνια τώρα τα άτιμα.
Series2? Θάνατος με το baikal izh54 18,2 αυλό 73cm 1-3.Σαν νο7-8 σκότωνε σε απογευματινά!αληθεια, πως σου εχουν φανει τα κοκκινα 24ρια λαμπρο σκητ για τσιχλες...
Τα 32gr με PSB1, 9,5€. Τα 30gr με PSB5, 9 €.Εχει τιμοκατάλογο φετινο ο Αντρέας για τα φυσιγγια του? Δεν βρήκα κάτι στο σαιτ του
Δεν τα ανεβάζει, ένα τηλέφωνο πάρε.Εχει τιμοκατάλογο φετινο ο Αντρέας για τα φυσιγγια του? Δεν βρήκα κάτι στο σαιτ του
Ένα δάκρυ κύλησε....πάω για 30αρι και 28αρι γτ τα ναβαρο βλέπω να τα αφήνω στην άκρη. 2 που έριξα προχθές έβγαλαν καφέ μπουχο από το στόμιο, γύρευε τι θα γίνεται μέσα στην κάνηΤα 32gr με PSB1, 9,5€. Τα 30gr με PSB5, 9 €.
Οποίο και να πάρεις κηδείες κάνουν.Ένα δάκρυ κύλησε....πάω για 30αρι και 28αρι γτ τα ναβαρο βλέπω να τα αφήνω στην άκρη. 2 που έριξα προχθές έβγαλαν καφέ μπουχο από το στόμιο, γύρευε τι θα γίνεται μέσα στην κάνη
Ρε τον Κύργια ρε...Πάλι παπαριες έκανε. Τα 28αρια του τα φετινά είναι παρα πολύ καλα.Ένα δάκρυ κύλησε....πάω για 30αρι και 28αρι γτ τα ναβαρο βλέπω να τα αφήνω στην άκρη. 2 που έριξα προχθές έβγαλαν καφέ μπουχο από το στόμιο, γύρευε τι θα γίνεται μέσα στην κάνη
Τα 30αρια μέχρι πέρσι ήταν πάρα πολύ καλά. Τώρα αν τα μαϊμούδεψε φέτος ο άλλος... Βασικά η τιμή που τα είχε ο Αλαγιαννης ήταν η αιτία που φόρτωσε πολύς κόσμος πιστεύω.Ποιος έγραψε για τα ναβαρο ότι κεντανε ;; κ φόρτωσε το μισό φόρουμ ήθελα να ήξερα
Αρχες καλοκαιριού που πήρα απ τον Αλλαγιάννη μάλλον ήταν περσινα, ως τωρα πολυ καλα φαίνονται. Η επόμενη αγορά θα ειναι 30αρια απ τον ΑντρεαΤα 30αρια μέχρι πέρσι ήταν πάρα πολύ καλά. Τώρα αν τα μαϊμούδεψε φέτος ο άλλος... Βασικά η τιμή που τα είχε ο Αλαγιαννης ήταν η αιτία που φόρτωσε πολύς κόσμος πιστεύω.
Τα ριχνω πολλά χρόνια τώρα αποκλειστικά σε τσίχλες. Εξαιρετικά φυσίγγια και από τα φθηνά της αγοράς, βέβαια κάποτε τα έπαιρνα 4.5 ευρώ το κουτί και τώρα είναι 3€ πάνω.αληθεια, πως σου εχουν φανει τα κοκκινα 24ρια λαμπρο σκητ για τσιχλες...