Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Περσυ δοκιμασα αρκετα φυσιγγια.Για πρωτη φορα τα Veloce και του κενταυρου που τα βρικα πολυ καλα.Με τα Veloce (το 8/9) εμεινα πολυ ευχαριστημενος για αυτο και τα ξαναπηρα.Τα βρικα αρκετα σταθερα και ωραιες καταβολες.Θελω ομως ενα ελαφρυ φυσιγγι για πιο ζεστους καιρους και σκεφτομαι κενταυρο ή ρουμελιωτη 28αρι.
Παίξε με κενταύρο για τώρα.

Τα hyperion ναι είναι. Το κυνηγετικό είναι ζωηρό. Αν και έχει μαλακώσει με την αλλαγή σε psb. Αυτά που είχαν csb σε κρύο έδιναν ρέστα.
Εγώ θεωρώ ότι το Hyperion είναι πιο μαλακό από το κυνηγετικό αλλά για σκοπευτικο δεν είναι. Συγκρίνοντας όμοια πράγματα δηλαδή δεν υπάρχει φυσίγγι του Αντρέα ελαφρυ.

Παραλάβαμε και εμείς... 10 κουτιά 36αρια σε νο4 και 5.
Και 5 κασόνια τσιχλοφύσιγγα από 28 μέχρι 34. Φωτο δεν έχει. Είναι στο αμάξι και ξεκινάω ντελιβερι σε λίγο.
36αρια σε 4 και 5 Μήτσο;;
Να υποθέσω λαγό;;
Η φασσοεξορμηση;;

Συγνώμη, δεν είχα παρακολουθήσει τη συζήτηση.
Αν κυνηγούσες τσίχλα με 34γρ μόνιμα και αν αυτό σου έχει φέρει καλά αποτελέσματα ήθελα να ρωτήσω. Και αυτό γιατί τελευταία μου μπαίνουν ιδέες να φτιάξω τσιχλοφύσιγγα στα 34γρ και αν ήσουν κάποιος που την κυνηγάει μόνιμα έτσι θα με ενδιέφερε η γνώμη σου.
Εγώ με 32γρ την κυνηγάω και ενώ είναι πολλοί που την κυνηγάν με λιγότερα, 30γρ, 28γρ, δε ξέρω κανένα να την κυνηγάει μόνιμα με 34γρ.
Για αυτό ρώτησα. Με φάσσα δεν ασχολούμαι.
Καλημέρα.

Back