Δεν ισχύει το psb3 που γράφει στη σελίδα του?Ναι με τα περσινά ίδια είναι με psb1.
Δεν ισχύει το psb3 που γράφει στη σελίδα του?Ναι με τα περσινά ίδια είναι με psb1.
ΙσχύειΔεν ισχύει το psb3 που γράφει στη σελίδα του?
Εγω παντως που ανοιξα ενα βρηκα αλλο συγκεντρωτηρα(vzero το καινουριο....) και αλλη δοσολογια μπαρουτις τοσο(απο 1,70 που ειχε το περσινο βρηκα 1,50 στο φετινο....) που μαλλον αλλαξε και μπαρουτι τωρα τι μπαρουτες μη με ρωτας δεν κατεχω...τα εχω ανεβασει και τα δυο στις παρουσιασεις φυσιγγιων...Απο το περσινο εμεινα 100% ικανοποιημενος απο το φετινο δεν εχω ακομη δοκιμασει για να σου πω,αλλα πιστευω οτι κι αυτο μια χαρα θα παει...συμφωνα με τις εμπειριες που εχω απο τα φυσιγγια του...Γνωρίζει κάποιος αν τα 30 gr του, είναι ίδια με τα περσινα; (πληροφοριακά κ με τι είναι γεμισμένα)
Η στα στέλνει η τ παίρνεις από εκεί.Μόνο τηλεφωνικός τα αγοράζεις αυτά η από το κατάστημα στην Πάτρα; Δεν τα έχω ρίξει ποτέ...
Μεταφορική φαντάζομαι. εκτός αν πάρεις λίγα.Η στα στέλνει η τ παίρνεις από εκεί.
Τα άλλαξε; Πριν μέρες τα πήρα.Ισχύει
Με psb3 είναι.Τα άλλαξε; Πριν μέρες τα πήρα.
Μάλλον εγώ έκανα λάθος, συγνώμη.Δεν ισχύει το psb3 που γράφει στη σελίδα του?
Η psb1 είναι ×32/34... Και η psb3 είναι για 28/30γρ...Tι διαφορά έχει η psb1 με την psb3; Τι πρέπει να περιμένουμε;
Δηλαδή(πραγματικά δε τη γνωρίζω) είναι ίδια με τη psb5?Η psb1 είναι ×32/34... Και η psb3 είναι για 28/30γρ...
Όχι. Είναι ανάμεσα στην PSB5 και την PSB1. Ιδανικά για 30 γρ. (έως 32) .Δηλαδή(πραγματικά δε τη γνωρίζω) είναι ίδια με τη psb5?
Έτσι που της έκαναν είναι όλες για ολλαΌχι. Είναι ανάμεσα στην PSB5 και την PSB1. Ιδανικά για 30 γρ. (έως 32) .
×30/32 είναι κανονικά η PSB3...Η psb1 είναι ×32/34... Και η psb3 είναι για 28/30γρ...
Παρομοιο ειναι το φετινο 30ρι του Ρουμελιωτη, 1,5x30 με Vzero και 616...Tην γέμιζα στο 1,55x30 σε Νο 8-9 με VZ23 και 2χιλιαρο καψούλι
Σε τι τιμή τα έχει φέτος ξέρουμε;πωλη καλα τα skeet 24γρ ν,9,5 στην τσιχλιτσαααα,,,αλα ρε παιδες με την καραμπινα που τα ριχνω το πιστονακιτης το κανουνε σαν λασπηηηηη χωρια που βρωμαηηηη η πυριτηδα,,νωμιζω psb 5 h 6 βαζη,,τα αφυσα στην ακρη για του χρονου στο κυνηγι ορτυκιου με το δικανακη ΥΓ η κανη της καραμπινας ωμος μενη πεντακαθαρηηηη
Κάτσε όπως είσαι με τα 28Σε τι τιμή τα έχει φέτος ξέρουμε;
Γιατί θα μου φέρει ο άγιος Βασίλης μερικά 28αρια τα Χριστούγεννα μήπως του γράψω γράμμα και για 24αρια να τα δοκιμάσω....
Γράψε εκθεσούλα!Σε τι τιμή τα έχει φέτος ξέρουμε;
Γιατί θα μου φέρει ο άγιος Βασίλης μερικά 28αρια τα Χριστούγεννα μήπως του γράψω γράμμα και για 24αρια να τα δοκιμάσω....