Φυσίγγια Ρουμελιώτης Πάτρα

• Thread starter Thread starter Pain
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Γνωρίζει κάποιος αν τα 30 gr του, είναι ίδια με τα περσινα; (πληροφοριακά κ με τι είναι γεμισμένα)
Εγω παντως που ανοιξα ενα βρηκα αλλο συγκεντρωτηρα(vzero το καινουριο....) και αλλη δοσολογια μπαρουτις τοσο(απο 1,70 που ειχε το περσινο βρηκα 1,50 στο φετινο....) που μαλλον αλλαξε και μπαρουτι τωρα τι μπαρουτες μη με ρωτας δεν κατεχω...τα εχω ανεβασει και τα δυο στις παρουσιασεις φυσιγγιων...Απο το περσινο εμεινα 100% ικανοποιημενος απο το φετινο δεν εχω ακομη δοκιμασει για να σου πω,αλλα πιστευω οτι κι αυτο μια χαρα θα παει...συμφωνα με τις εμπειριες που εχω απο τα φυσιγγια του...

Η psb1 είναι ×32/34... Και η psb3 είναι για 28/30γρ...
×30/32 είναι κανονικά η PSB3...
Μια παρτίδα μπαρούτη PSB3 που πήρα από FANTOM παλιά, μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις...

Σε αστέρι

Tην γέμιζα στο 1,55x30 σε Νο 8-9 με VZ23 και 2χιλιαρο καψούλι το καλοκαίρι και στο 1,60 με 2χιλιαρο ή MAXAM το χειμώνα...

Στο 1,65x32 Νο 7-8-9 με Z2M21 ή Giovanni 22 και 686 για καλοκαίρι και για χειμώνα με SG22 και Μaxam καψούλι (έχω να θυμάσαι πολύ ωραία μπεκατσινοκυνηγια με παγωνιά, με το χειμωνιατικο στήσιμο)...

Σε ρελιαστό...σε 68,50 κάλυκα...

Σε Maxam αφρεζάριστο κάλυκα με το καψούλι του...στο 1,65 x32 No 7,5-8 και REX...το έριχνα στα τρυγόνια τον Σεπτέμβρη...

Στον ίδιο κάλυκα-καψούλι...στο 1,70×33 Νο 6 και SPARK το έριχνα Οκτώβρη σε Φάσσες, με βαρύχειμωνιά ανεβαίνει στο 1,75...

Σε κάλυκα Cheddite αφρεζάριστο...με 686 καλοκαίρι, με CX2000 χειμώνα...στο 1,75×34 Νο 4 με VZ23...

Πολύ ωραία μπαρούτη....

Last edited:
πωλη καλα τα skeet 24γρ ν,9,5 στην τσιχλιτσαααα,,,αλα ρε παιδες με την καραμπινα που τα ριχνω το πιστονακιτης το κανουνε σαν λασπηηηηη χωρια που βρωμαηηηη η πυριτηδα,,νωμιζω psb 5 h 6 βαζη,,τα αφυσα στην ακρη για του χρονου στο κυνηγι ορτυκιου με το δικανακη ;) ΥΓ η κανη της καραμπινας ωμος μενη πεντακαθαρηηηη.think.

πωλη καλα τα skeet 24γρ ν,9,5 στην τσιχλιτσαααα,,,αλα ρε παιδες με την καραμπινα που τα ριχνω το πιστονακιτης το κανουνε σαν λασπηηηηη χωρια που βρωμαηηηη η πυριτηδα,,νωμιζω psb 5 h 6 βαζη,,τα αφυσα στην ακρη για του χρονου στο κυνηγι ορτυκιου με το δικανακη ;) ΥΓ η κανη της καραμπινας ωμος μενη πεντακαθαρηηηη.think.
Σε τι τιμή τα έχει φέτος ξέρουμε;
Γιατί θα μου φέρει ο άγιος Βασίλης μερικά 28αρια τα Χριστούγεννα μήπως του γράψω γράμμα και για 24αρια να τα δοκιμάσω....😁😁😁

Back