Δεν πιστεύω να πήρες όλη την παλέταΗ ερώτηση του πρακτορείου σήμερα ." Για πόλεμο θα πας ;"
Οχι του λεω για αντάρτικο. Αρχίζει η επανάσταση.
Αντρέα σ'ευχαριστώ για όλα !
Πήρες και για ουκρανέζες;Η ερώτηση του πρακτορείου σήμερα ." Για πόλεμο θα πας ;"
Οχι του λεω για αντάρτικο. Αρχίζει η επανάσταση.
Αντρέα σ'ευχαριστώ για όλα !
Δεν μπορώ να απαντήσω για να μην το μάθουνε.Πήρες και για ουκρανέζες;
Ας κοπιάσουν αυτές και θα βρούμε "σφηνάκια" να τις κεράσουμε...Δεν μπορώ να απαντήσω για να μην το μάθουνε.
Εχω μεγαλο απόθεμα απο σφηνάκια εως μολότοφ!Ας κοπιάσουν αυτές και θα βρούμε "σφηνάκια" να τις κεράσουμε...
Στο δρόμο ειναι Χρήστο. Ερχονται.....όχι ακόμα ρε παιδιά να έρθουν και τα δικά μου
ναι φιλε πρεπει να παρουμε σαν εκεινες τις χοντρες τις parker να μην γρατσουνανε κ πολυΝικόλα πρέπει να μιλήσουμε τις επόμενες μέρες
Για να πάρουμε βούρτσες
Καλο απογευμα! Θα σου πω αυτά που ξερω! Φίλος που του εχω απόλυτη εμπιστοσύνη ,του έδωσα να δοκιμάσει ένα κουτάκι gm3 32γρ.ένα csb1 32γρ και ένα csb5 30γρ.πινακα τα δοκίμασε! Ειναι άτομο που του αρέσει πολυ η συγκέντρωση! Ξετρελάθηκε με το συγκεκριμένο (gm3) και μου είπε οτι θα πάρει 10 κουτάκια άμεσα! Περα από την πολυ καλή συγκέντρωση του άρεσε σε αυτό και η κατανομή!καλησπέρα.....Επειδή διαβάζω πολυ καλα λόγια γ τα φυσιγγια του ρουμελιωτη....Και ειμ ετοιμος να παρω κ γω μια κούτα από αυτόν....τα gm3 τ εχει δοκιμάσει κανένας??
Καλο απογευμα! Θα σου πω αυτά που ξερω! Φίλος που του εχω απόλυτη εμπιστοσύνη ,του έδωσα να δοκιμάσει ένα κουτάκι gm3 32γρ.ένα csb1 32γρ και ένα csb5 30γρ.πινακα τα δοκίμασε! Ειναι άτομο που του αρέσει πολυ η συγκέντρωση! Ξετρελάθηκε με το συγκεκριμένο (gm3) και μου είπε οτι θα πάρει 10 κουτάκια άμεσα! Περα από την πολυ καλή συγκέντρωση του άρεσε σε αυτό και η κατανομή!
Όχι οτι τα αλλά ήταν άσχημα αλλά αυτό του άρεσε περισσότερο!