Λες κι αυτό να λεει κάτι. Κάτσε να δουμε μη μας έρθει απ αλλού.Περίμενες την υπογραφή της ρυθμιστικής ε; καλοριχτα! Αγαπημένο φυσιγγακι σε 8 νούμερο που το έχω ρίξει.
Λες κι αυτό να λεει κάτι. Κάτσε να δουμε μη μας έρθει απ αλλού.Περίμενες την υπογραφή της ρυθμιστικής ε; καλοριχτα! Αγαπημένο φυσιγγακι σε 8 νούμερο που το έχω ρίξει.
Καλησπέρα ,μιας και δεν έχω αγοράσει ποτέ 28 gr του Ρουμελιώτη τι διαφορά έχουν τα 28αρια του με τον piston skeet από αυτά με του Καρδαρά τον συγκεντρωτηρα.
Θα κάνω παραγγελία με 24αρια για το σκοπευτήριο και θέλω να πάρω και 28αρια για τσίχλες ,με 12αρι λέω να τα πάρω όλα .Καλησπέρα ,μιας και δεν έχω αγοράσει ποτέ 28 gr του Ρουμελιώτη τι διαφορά έχουν τα 28αρια του με τον piston skeet από αυτά με του Καρδαρά τον συγκεντρωτηρα.
Μάνο να μιλήσουμε να την κάνουμε μαζί ρε φίλε ,σαν αίσθηση έχουν διαφορά ΜάνοΕπειδή μου τελειώνουν τα σκοπευτικα θα βάλω λογικά μια παραγγελία
Έχεις και του αδελφού σου..........τσάμπα θα τη βγάλεις φέτος...Επειδή μου τελειώνουν τα σκοπευτικα θα βάλω λογικά μια παραγγελία
Αν συναντηθούμε αύριο να σου δώσω να δοκιμάσεις απ τα δικά μου να πάθεις..Επειδή μου τελειώνουν τα σκοπευτικα θα βάλω λογικά μια παραγγελία
Αν συναντηθούμε αύριο να σου δώσω να δοκιμάσεις απ τα δικά μου να πάθεις..
Το μισό φυσιγγι είναι παφυλας χαχα, καλοκαυτα.
Αρη για πες με τι συγκεντρωτηρες ειναι και τα 2;θα κανω μια παραγγελια με ενα φιλαρακι 28αρια compak να δω τι παιζουν
Kαι ta 3 με τον κλασικό, οχι piston.Αρη για πες με τι συγκεντρωτηρες ειναι και τα 2;θα κανω μια παραγγελια με ενα φιλαρακι 28αρια compak να δω τι παιζουν
Μια χαρα ειναι τοτε..θα τα παρω λισα καρδαρα μισα πιστο γιατι μου αρεσει σαν βυσμα για κοντιναKαι ta 3 με τον κλασικό, οχι piston.
Με 12αρι να τα πάρεις. Γενικά παίζουν και συνδυασμοί, αφού ο Ανδρέας φτιάχνει και φυσίγγια custom. Γνώμη μου να πάρεις να δοκιμάσεις και να δεις τι σου κάνει περισσότερο. Αμα πάρουμε μαζί έχεις τη δυνατότητα να κάνεις δοκιμές χωρίς να πάρεις άπειρα κουτιά. Θα μιλήσουμε.
Αύριο Σχιστό φίλε, πριν σου παραδώσει την παραγγελία ειχα μιλήσει με Ανδρέα και μου είχε πει περήφανα τι σου είχε ετοιμάσει. Αν υπάρχει η δυνατότητα θα ήθελα να τα δοκιμάσω κι εγώ
Έχεις πάρει κάτι διαφορετικό και ως προς το στήσιμο η λες για τον 12αρι και το χρώμα .Αν συναντηθούμε αύριο να σου δώσω να δοκιμάσεις απ τα δικά μου να πάθεις..
16άρης κ 27άρης.Δεν διογκώνεται το πλαστικό κατα την πυροδότηση και είναι ποιό συγκεντρωτικά και σαφώς και ποιό όμορφα.Έχεις πάρει κάτι διαφορετικό και ως προς το στήσιμο η λες για τον 12αρι και το χρώμα .
Τα ΜΒ 36gr που βγάζει , τα έχει δουλέψει κάποιος φίλος , να μας πει εντυπώσεις , και συμπεριφορές σε κρύο - υγρασία - μακρινές τουφεκιες - και ανάκρουση .
Το 36 πέρυσι το γέμιζε με τέκνα . Έριξα μερικά αλλά δεν ευχαριστήθηκα όσο το 35αρι . Φυσικά μπορεί κάποιος άλλος να του έκανε το κέφι αλλά για μένα το 35 θερίζει
Alex να είσαι καλά φίλε ,και σ' ευχαριστώ για την ενημέρωση .Το 36 πέρυσι το γέμιζε με τέκνα . Έριξα μερικά αλλά δεν ευχαριστήθηκα όσο το 35αρι . Φυσικά μπορεί κάποιος άλλος να του έκανε το κέφι αλλά για μένα το 35 θερίζει