Καλόριχτα Γιώργο !!!
Καλόριχτα Γιώργο !!!
Αν λες το 34σαρι με α1 ειναι φυσηγγαρα...Έχει δοκιμάσει κανένας τα διασποράς.???
Εντυπώσεις...
Φέτος πήρα δύο κουτάκια το ένα με ελικοειδή οπότε θα δοκιμαστούν πρώτα ο Θεός σε κάνα μήνα....Έχει δοκιμάσει κανένας τα διασποράς.???
Εντυπώσεις...
Πάρε τα ελικοειδή τού, οτι καλύτερο .Έχει δοκιμάσει κανένας τα διασποράς.???
Εντυπώσεις...
Αυτό το 34αρι με Α1που λες είναι με τον ελικοειδή? Βγάζει 2 τύπους διασποράς, ετσι? Στην παραγγελία μου εβαλα 2 κουτιά από το καθένα για φίλους φερματζιδες για να τα δοκιμασουν.Αν λες το 34σαρι με α1 ειναι φυσηγγαρα...
Ρε παιδια τι συνεπάγεται το κυνηγετικά? Εχει καποια συγκεκριμένη πυριτιδα? Η βγαινει και σε αλλα νουμερα?κυνηγετικά 28άρια
Εχω δοκιμασει με τον ελικοειδη σε Νο.9. Σε αποστασεις 15-20 μετρα που εκανα καποιες τουφεκιες σε ορτυκια με 4* τσοκ ανοιγουν υπερβολικα. Τα Club διασπορας με Gualandi με βολεψαν περισσοτερο και αυτα δουλευω πλεον. Τωρα σε πυκνο στην μπεκατσα θα κανω παλι δοκιμη με του Ρουμελιωτη.Έχει δοκιμάσει κανένας τα διασποράς.???
Εντυπώσεις...
Βγάζει σαν τον gualandi.Εχω δοκιμασει με τον ελικοειδη σε Νο.9. Σε αποστασεις 15-20 μετρα που εκανα καποιες τουφεκιες σε ορτυκια με 4* τσοκ ανοιγουν υπερβολικα. Τα Club διασπορας με Gualandi με βολεψαν περισσοτερο και αυτα δουλευω πλεον. Τωρα σε πυκνο στην μπεκατσα θα κανω παλι δοκιμη με του Ρουμελιωτη.
Υγ. Βγαζει ο Ρουμελιωτης διασπορας με διαφορετικο διασπορεα ;
Τα κυνηγετικά έχουν 5 γρ παραπανω μπαρούτι από ότι τα σκοπευτικά τού.Ρε παιδια τι συνεπάγεται το κυνηγετικά? Εχει καποια συγκεκριμένη πυριτιδα? Η βγαινει και σε αλλα νουμερα?
Δεν είναι τόσο μαλακά όσο τα σκοπευτικα για να μπορούν να τα δουλεύουν τα αυτογεμη , έτσι μου είχε πει. Αν ρίξεις ένα από τα καθεαυτό σκοπευτικα του και ένα κυνηγετικό θα καταλάβεις διαφορα στην ανακρουση.Ρε παιδια τι συνεπάγεται το κυνηγετικά? Εχει καποια συγκεκριμένη πυριτιδα? Η βγαινει και σε αλλα νουμερα?
Ειναι πιο φορτωμένα Στέφανε. Τρως κλωτσημα σαν να ρίχνεις 32αρι φυσιγγιο χοντρικά όπως και το 30αρι του και γενικά όλα του τα φυσίγγιαΡε παιδια τι συνεπάγεται το κυνηγετικά? Εχει καποια συγκεκριμένη πυριτιδα? Η βγαινει και σε αλλα νουμερα?
Με καρδαρα ειναιΒγάζει σαν τον gualandi.
Ναι με καρδαραΕχω δοκιμασει με τον ελικοειδη σε Νο.9. Σε αποστασεις 15-20 μετρα που εκανα καποιες τουφεκιες σε ορτυκια με 4* τσοκ ανοιγουν υπερβολικα. Τα Club διασπορας με Gualandi με βολεψαν περισσοτερο και αυτα δουλευω πλεον. Τωρα σε πυκνο στην μπεκατσα θα κανω παλι δοκιμη με του Ρουμελιωτη.
Υγ. Βγαζει ο Ρουμελιωτης διασπορας με διαφορετικο διασπορεα ;
Εγω ενα τυπο διασπορας ξερω οτι βγαζει για το διασοορας με ελικοειδη δεν εχω γνωμηΑυτό το 34αρι με Α1που λες είναι με τον ελικοειδή? Βγάζει 2 τύπους διασποράς, ετσι? Στην παραγγελία μου εβαλα 2 κουτιά από το καθένα για φίλους φερματζιδες για να τα δοκιμασουν.
Με δικαννο κυνηγαω Λαμπρο με σταθερο 2-4 τσοκ. Θα δοκιμασω με το 2αρι να δω πως πανε γιατι 2η τουφεκια δουλευω συγκεντρωτηρα συνηθως.Με 3 δοκίμασε lazo.
καλοριχτα. Ρουμελιωτη εριξες στην εναρξη Ηλια;Στοκάραμε και για φέτος!
Παρασκευή τα έστειλε, δευτέρα παραλάβαμε!
Καλόριχτα !Στοκάραμε και για φέτος!
Παρασκευή τα έστειλε, δευτέρα παραλάβαμε!