Είναι αυτό που λέμε, από τόπο σε τόπο..........Καλησπερα και χρονια πολλα. Τα 32αρια csb1 οπως εχουν πει οι περισσοτεροι εδω στην παγωνια δεν τραβανε. Σημερα τα δοκιμασα το πρωι στις τσιχλες με -3 και 4-2 τσοκ σε νο9 και οντως κατι δεν πηγαινε καλα. Σε αποστασεις 20-25 μετρα που αλλες φορες δεν γλιτωνε τσιχλα σημερα εριξα μιση ζωνη και η θα επεφταν τραυματισμενα η καθολου. Απογοητευτηκα και γυρισα στα 34αρια psb1 νο7 και δεν γλιτωνε τσιχλα. Ερωτηση προς τους πιο εμπειρους. Τα 32αρια csb1 σε νο7 θα εκαναν καλυτερη δουλεια σε τετοιο καιρο απο νο9 η τα csb1 γενικα δεν κανουν σε τετοιο καιρο ; Απο μερα σε μερα περιμενω την καραμπινα και θα δοκιμασω με 3* τσοκ παλι τα 9αρια να δω πως θα παει.
Προπερσι γνωρίσει έναν καλό ανθρωπάκο(δεν ήταν κυνηγος) από τα Γιαννιτσά που ειχε έρθει στον τόπο μου για εργασία...
Κυρ Γιώργο του λέω πως βλέπεις το νησί έχουμε κρυο εδώ?
Αϊ ρε που έχετε κρυο εσείς, υγρασία έχετε....
Εκεί να δεις μου λέει παγωνια,που είναι κ κάμπος,μέχρι τον Απρίλη καίμε σόμπες..
Που θελω να καταλήξω.....
Ποτε μα ποτε δεν εκανα σκέψεις του τυπου: ρε γαμωτο έπρεπε να είχα χοντρυτερα σκάγια γιατί τα ψιλα που έχω δεν κόβουν....
Αρκει να ήταν δοκιμασμενο το φυσίγγι κ να τα είχα "βρει" μαζί του......
Στην υγρασία είχα κάτι θεματακια, και τραγικές καταστάσεις δεν θα τις έλεγα....
Στην δική σου περιπτωση (και όπως φανηκε) μιλάμε για εντελώς διαφορετικες περιπτωσεις κ ας έχουμε να κάνουμε με τα ίδια θηράματα...
Το ν9 προφανώς κ ήταν αδυναμο για τις συνθήκες που επικρατούσαν στον τόπο σου..
Θεωρητικά αν είχες το ίδιο φυσιγγι σε χοντροτερα σκάγια θα σου πήγαινε πολυ καλυτερα.....
Αλλά δεν έχει κ νοημα να υποθέτουμε..
Εφόσον δοκίμασες άλλο φυσιγγι κ είδες αμέσως τρομερή διαφορά.......
Μείνε σε αυτό........
Η μήπως θα πεσουν βαριά στο στομάχι της τσίχλας τα 34γρ και το ν7?
Αν έχεις κολλήματα με τα.....γραμμάρια...
Κάνε τους δικους σου πειραματισμους κ με άλλα ελαφρύτερα φυσίγγια η ρωτα καποιον ντοπιο που κυνηγάει στα ίδια μέρη κ σιγουρα θα έχει κάτι να σου προτεινει για αυτές τις συνθήκες.........