Όχι. Έχει σφάξει ένας φίλος και είδαμε την συνταγή. Ρουκετακι είναι.Έχεις ρίξει τα καινούρια καφέ;;
Όχι. Έχει σφάξει ένας φίλος και είδαμε την συνταγή. Ρουκετακι είναι.Έχεις ρίξει τα καινούρια καφέ;;
Δεν τα έχω ρίξει με την φαρδιά αυτά. Με την στενή τα εριχνα υ.γ. Σήμερα 36γραμμαριακια μεσοταπο η φαρδιαΕεε βέβαια..
Θέλει μισή χούφτα σκάγια η φαρδιά...
Με τον εργαλο του γέρου θα έριχνες 32-34 γραμμαριακια!
Με Α1 στο 1.78 και 616 ρουκετακι δεν το λες... πολυ αδυναμο, για τα γουστα μου τουλαχιστον.Όχι. Έχει σφάξει ένας φίλος και είδαμε την συνταγή. Ρουκετακι είναι.
εξαρταται το νουμερο σκαγιωνΜε Α1 στο 1.78 και 616 ρουκετακι δεν το λες... πολυ αδυναμο, για τα γουστα μου τουλαχιστον.
Τα δύο δεξιάView attachment 93425View attachment 93424View attachment 93426View attachment 93427
Θέλω δυο... Ένα σε νουμερο 4 και ένα νουμερο 5 ... Ποια να διαλέξω??
Αμα ειναι για τσιχλες οκ καλα ειναι. Εγω στις φασσες που πηρα να δοκιαμσω 6αρια. Μονο απο σπασμενο φτερο επεφταν, τα αφησα στην ακρη για τις δεντροτσιχλες. Και δεν εσκαγαν κιολας.εξαρταται το νουμερο σκαγιων
n 1-6 , 740
n 7-9 , 680
εριξα μισο κουτι ν7, κανονικα μου φανηκαν , σαν τσιχλοφυσιγγα
** 686 ηθελα να γραψω μπερδευτηκαΜε Α1 στο 1.78 και 616 ρουκετακι δεν το λες... πολυ αδυναμο, για τα γουστα μου τουλαχιστον.