Φυσίγγια για Λαγό

• Thread starter Thread starter sam13
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εεε βέβαια..
Θέλει μισή χούφτα σκάγια η φαρδιά...
Με τον εργαλο του γέρου θα έριχνες 32-34 γραμμαριακια! 😁
Δεν τα έχω ρίξει με την φαρδιά αυτά. Με την στενή τα εριχνα 🤣 υ.γ. Σήμερα 36γραμμαριακια μεσοταπο η φαρδια ;)

Last edited:
εξαρταται το νουμερο σκαγιων
n 1-6 , 740
n 7-9 , 680
εριξα μισο κουτι ν7, κανονικα μου φανηκαν , σαν τσιχλοφυσιγγα
Αμα ειναι για τσιχλες οκ καλα ειναι. Εγω στις φασσες που πηρα να δοκιαμσω 6αρια. Μονο απο σπασμενο φτερο επεφταν, τα αφησα στην ακρη για τις δεντροτσιχλες. Και δεν εσκαγαν κιολας.

Ωστοσο μπορει σε καποιον αλλο να αρεσουν...εμενα μου αρεσαν πολυ τα μπλε34 και τα 36 τα καινουργια του λαμπρο

Καλημέρα λεβέντες.Σημερα δοκίμασα πρώτη φορά σε τριχωτό την psb2 special την παλιά της maxam.Σε μια ντουφέκια πραγματικά οριακή έμεινα με το στόμα ανοιχτό.Το set up είναι cx2000 2.05x40 no2 nickel z2m15 58.00.
Το όπλο είναι sbe3 με kicks .35. Στο χαρτί αυτό το σετ απ μου έδινε με τα παραπάνω όλα ίδια 85-90%.Σημερα λοιπόν σε σταματημένο λαγό στα 45μετρα και κάτι ψηλά τον ξέρανε με 4 βαθμούς και 100% υγρασία .
Κοιτάζοντας τον πρόχειρα ένα σκάγι τον πήρε στα πίσω πόδια και τα έσπασε και τα δύο και βγήκε πέρα....
Υ.Γ.ο λαγός είχε βγαλμένο το δεξί μάτι και σπασμένο το δεξί πόδι και είχε θρέψει ...με είδε από στροφή σε στροφή με το ένα μάτι το καλό και σταμάτησε και έτσι δοκίμασα ...

Back