Αν θες να πας σε τετοια κατηγορια και τιμες παρε το rem nitromag σε 42 η 46γρ που ειναι φυσιγγαρα με τρελες συγκεντρωσεις αλλα πανακριβοΠείτε μου την γνώμη σας αν το έχετε ρίξει.
Αν θες να πας σε τετοια κατηγορια και τιμες παρε το rem nitromag σε 42 η 46γρ που ειναι φυσιγγαρα με τρελες συγκεντρωσεις αλλα πανακριβοΠείτε μου την γνώμη σας αν το έχετε ρίξει.
Το βρίσκω στα 25€ Κωνσταντίνε, και μπήκα στην περιέργεια να ρωτήσω.Είναι το αντίστοιχο (express, super x) από την federal ,το χα ρίξει παλιότερα στις πέρδικες μαλακό και συγκεντρωτικό όπως όλα τα αμερικανικά πολύ καλό φυσιγγι αν δεν κάνω λαθος γεμίζετε με τον διαιρουμενο συγκεντρωτηρα της federal σε τι τιμή το βρίσκεις Νικόλα.
Πολλά γραμμάρια για τον τόπο μου Αλέξανδρε, άχρηστα θα έλεγα για μένα. Θέλω σβέλτα φυσίγγια.Αν θες να πας σε τετοια κατηγορια και τιμες παρε το rem nitromag σε 42 η 46γρ που ειναι φυσιγγαρα με τρελες συγκεντρωσεις αλλα πανακριβο
Δοκιμασε τα nobelsport percorso 36γρ η τα super caccia που ειναι 38γρ, ειναι και τα δυο πολυ γρηγορα και συγκεντρωτικαΠολλά γραμμάρια για τον τόπο μου Αλέξανδρε, άχρηστα θα έλεγα για μένα. Θέλω σβέλτα φυσίγγια.
Με 33 - 34 γρ σκοτώνω τους λαγούς κοντά μακριά, μπαίνω στην σκέψη να δοκιμάσω κάποιο 36-38γ σε Νο3 αλλά διστάζω λόγο διαφορετικής προ σκόπευσης αν δεν είναι τόσο γρήγορα.
Το Σεπτέμβρη στους 30-32C θα τα βρούμε με την tecna ;Δοκιμασε τα nobelsport percorso 36γρ η τα super caccia που ειναι 38γρ, ειναι και τα δυο πολυ γρηγορα και συγκεντρωτικα
Η τιμή καλουτσικη ?αν αναλογιστούμε τα €35 τον ρεμι, Νικολη σκέψου και τις τελικές ταχύτητες όχι μόνο τις αρχικές.Το βρίσκω στα 25€ Κωνσταντίνε, και μπήκα στην περιέργεια να ρωτήσω.
Οχι.εκει Θα τα βρεις με τις ισπανιδες αφού τα ξερεις τα κολπαΤο Σεπτέμβρη στους 30-32C θα τα βρούμε με την tecna ;
Δεν είχα ποτέ πρόβλημα Νικόλα μάλιστα προτιμούσα φυσίγγια με τέτοια πυρίτιδα, το κλίμα κοντά στο δικό σας ένα ντιρμα είμαστε τώρα όμως με τις αλλαγές που έχει κάνει η εταιρεία δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά.Το Σεπτέμβρη στους 30-32C θα τα βρούμε με την tecna ;
Νικολη ξερω πως τα federal κ τα winchester ειναι κλασεις ανωτερα απο τα remington, εδω κ λιγα χρονια οι 2 πρωτοι εχουν ριξει πολλα εκατομμυρια στην ερευνα,εχουν παρει κ τεχνολογια απο τους πυραυλους της Nasa, Ελληνας κυνηγος στο Αμερικα προτεινει αυτες τις 2 μαρκες για ολα τα κυνηγια ή τουλαχιστον για τα απαιτητικα θηραματα, λαγο,παπια,αντε κ καμια φασσαΠείτε μου την γνώμη σας αν το έχετε ρίξει.
Μου δίνεις την ευκαιρία να το ξαναπω αλλη μια φορα γιατι μου ειχε κανει μεγάλη εντύπωση τοτε μιας κ πιστευα οτι η θα ειναι ισαξια η αλλιως θα προηγουταν το remington..Νικολη ξερω πως τα federal κ τα winchester ειναι κλασεις ανωτερα απο τα remington,
Καλά το λες.Οχι.εκει Θα τα βρεις με τις ισπανιδες αφού τα ξερεις τα κολπα
Τις έχω ακούσει τις αλλαγές στην tecna αλλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης δεν είχα ποτέ αυτά τα φυσίγγια που λέει ο Αλέξανδρος.Δεν είχα ποτέ πρόβλημα Νικόλα μάλιστα προτιμούσα φυσίγγια με τέτοια πυρίτιδα, το κλίμα κοντά στο δικό σας ένα ντιρμα είμαστε τώρα όμως με τις αλλαγές που έχει κάνει η εταιρεία δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά.
Μανωλη δεν κατάλαβα τι εννοείς με τους πυραύλους της ΝΑΣΑ. Η federal έχει χρηματοδοτήσει την προωθητική τεχνολογία της ;Νικολη ξερω πως τα federal κ τα winchester ειναι κλασεις ανωτερα απο τα remington, εδω κ λιγα χρονια οι 2 πρωτοι εχουν ριξει πολλα εκατομμυρια στην ερευνα,εχουν παρει κ τεχνολογια απο τους πυραυλους της Nasa, Ελληνας κυνηγος στο Αμερικα προτεινει αυτες τις 2 μαρκες για ολα τα κυνηγια ή τουλαχιστον για τα απαιτητικα θηραματα, λαγο,παπια,αντε κ καμια φασσα
Διαβασα πως federal κ winchester εχουν την πιο προηγμενη τεχνολογια σε οτι αφορα τα φυσιγγια τους.Διοτι εριξαν πολλα χρηματα στην εξελιξη νεων δεδομενων,τα δεδομενα αυτα τα πηραν απο τα πυραυλικα συστηματα της NASA,( δηλαδη αγορασαν τεχνογνωσια κ τεχνολογια αιχμης απο την NASA κ την εξελιξαν πανω στα φυσιγγια κ πως τα remington απο τοτε εχουν μεινει πολυ πισω )λογικα θα φαινεται κ στην πραξη,δοκιμες φυσιγγιων winchester που ειδα σε ξενα site με πολλες μαρκες φυσιγγιων κ οπλων τα περισσοτερα winchester πανε τελεια σχεδον σε καθε οπλο με ωραιες κατανομες. Εγω παντως πηρα 1 κουτακι winchester super speed generation κ μετα τις γιορτες θα το ριξω σε συγκριση με τα remington express 5αρια κ τα 2. Θελω να καταληξω σε 1 για μακρινες βολες με την full κανη του baikal mp 27m που πηραΚαλά το λες.
Τις έχω ακούσει τις αλλαγές στην tecna αλλά δεν έχω μέτρο σύγκρισης δεν είχα ποτέ αυτά τα φυσίγγια που λέει ο Αλέξανδρος.
Μανωλη δεν κατάλαβα τι εννοείς με τους πυραύλους της ΝΑΣΑ. Η federal έχει χρηματοδοτήσει την προωθητική τεχνολογία της ;
λαθος νομιζεις..τα ρεμινγκτον ειναι ανωτερα ολων αποδεδειγμενα..Νικολη ξερω πως τα federal κ τα winchester ειναι κλασεις ανωτερα απο τα remington, εδω κ λιγα χρονια οι 2 πρωτοι εχουν ριξει πολλα εκατομμυρια στην ερευνα,εχουν παρει κ τεχνολογια απο τους πυραυλους της Nasa, Ελληνας κυνηγος στο Αμερικα προτεινει αυτες τις 2 μαρκες για ολα τα κυνηγια ή τουλαχιστον για τα απαιτητικα θηραματα, λαγο,παπια,αντε κ καμια φασσα
Οι κάννες ειναι διαφορετικές απο όπλο σε όπλο, κάποια φυσίγγια ταιριάζουν περισσότερο απο κάποια άλλα.λαθος νομιζεις..τα ρεμινγκτον ειναι ανωτερα ολων αποδεδειγμενα..
Μην παίρνεις κι όρκο φίλε!! Αυτό κοιτούσα το απόγευμα.Ειδικά για τα remington,που τα είχα κ σε εκτίμηση..Υπάρχουν περιστατικά χωρίς τύπωμα στους κάλυκες,μου χει τύχει τώρα τελευταία στα express (που απο long range ..έγιναν xlr,extra long range) στο ίδιο κουτί να βρώ διαφορετικό ύψος πάφυλα!! Ναι,το μείωσαν κι αυτό.. οχι,δεν ξανάχει 1.36 € στο φυσίγγι..ευτυχώς στα 36γραμμάρια υπάρχουν πολλές επιλογές κ με τα μισά λεφτα.Οι κάννες ειναι διαφορετικές απο όπλο σε όπλο, κάποια φυσίγγια ταιριάζουν περισσότερο απο κάποια άλλα.
Σίγουρα η ποιότητα των αμερικανικών φυσιγγίων είναι κορυφαία.
Όχι ρε φίλε imperial καναδέζικο,αυτά είναι κειμήλια!! Κράτα μου 2-3 για τη συλλογή κ θα σου πάρω κουτί ολόκληρο ο,τι μάρκα θές!! Χα χα!!Στον λαγό έχω μικρή εμπειρία. Πέρυσι τουφέκισα τρεις λαγούς και πήρα τους 2. Μονοντουφεκιές, Ακαριαία κτυπήματα. Ο πρώτος στα 30 μέτρα με καναδέζικο Imperial No 4 (έχω ακόμη μερικά από αυτά και τα κρατάω για κυνήγι λαγού στο full choke του πλαγιόκανου Antonio Zoli). Ο δεύτερος λαγός στο σήκωμα σε απόσταση 15-20μ με Lambro Direct No 3, το μοναδικό φυσίγγι σε αυτό το νούμερο για μικρές αποστάσεις για να μην χαλάσεις το καταπληκτικό αυτό θήραμα και τρως αντί για κρέας σκάγια. Νομίζω ότι και τα δύο είναι άριστα φυσίγγια για κυνήγι λαγού, ανάλογα βέβαια και το μέρος που κυνηγάει κανείς. Εμείς κυνηγάμε τον λαγό σε σφιχτό πουρνάρι και οι ευκαιρίες για τουφεκιές είναι συνήθως από 10-30μ.