Φυσίγγια για Λαγό

• Thread starter Thread starter sam13
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ο λαγος επεσε...
Γι'αυτο τον εχασαν γρήγορα!
Δεν ειναι σιγουρο αυτο παιδια, πολλα λαγοσκυλα σταματανε οταν πεσει κοντα η τουφεκια. Το Σαββατο μια παρεα κυνηγουσε λαγο με δεκα σκυλια και γινοταν χαμος, καποιος αλλος τουφεκισε μια φασσα με αποτελεσμα να σταματησουν κοκκαλο τα ξενα σκυλια και να παει η παρεα να ζηταει τον λαγο απο τον τυπο. Τι λετε ρε παιδια ελεγε ο ερμος ποιος λαγος; φασσα τουφεκισα

Στα 40 μέτρα με 4αρια και ** ή *** και έμπειρο λαγοκυνηγο όπως ο φίλος, ο λαγός δε γλιτώνει εύκολα. Το ότι γύρισε πίσω πιστεύω ότι κάποια σκάγια πρέπει να τον πήραν. Αν ήταν αρκετά για να τον καταβάλουν δε θα το μάθουμε. Το Rottweil έχει αποδείξει την αξία του χρόνια τώρα. Πιστεύω ήταν απλά αστοχία της στιγμής. Αν όμως έχασες την εμπιστοσύνη σου στο φυσιγγι να το αλλάξεις αφού η ψυχολογία είναι τεράστια παράμετρος και ιδίως σε ένα τέτοιο κυνήγι.

Ο λαγός δεν γυρνάει εύκολα προς την κατηφόρα. Για να το κάνει μάλλον είχε πάρει σκάγια αλλά όχι σε καίριο σημείο. Το ότι τον έχασαν γρήγορα είναι ένα σημάδι αλλά όχι απαραίτητο.
Καλά λες για τα σκάγια, Αλλ ενδεχόμενο ειναι τα σκυλιά να στον γύρισαν πίσω.

Με τα σκυλια στον κωλο του,αν ηταν ετσι,ειναι σπανιοτατο να γυρισει στην κατηφορα.
Για τον απλουστατο λογο πως θελει να εκμεταλλευτει στο έπακρο το πλεονεκτημα που εχει στον ανηφορο,για να κερδισει αποσταση μεταξυ αυτου και των σκυλιων.
Ο λαγος,πιθανοτατα,ηταν σκαγιωμενος...

Με τα σκυλια στον κωλο του,αν ηταν ετσι,ειναι σπανιοτατο να γυρισει στην κατηφορα.
Για τον απλουστατο λογο πως θελει να εκμεταλλευτει στο έπακρο το πλεονεκτημα που εχει στον ανηφορο,για να κερδισει αποσταση μεταξυ αυτου και των σκυλιων.
Ο λαγος,πιθανοτατα,ηταν σκαγιωμενος...
Σίγουρα το πιο έξυπνο θήραμα στην χώρα μας.

Καλησπέρα σε όλους! Εχθές έκανα μια δοκιμή σε τενεκέ στα 40 μέτρα και έριξα τα εξής φυσίγγια: rottweil waidmannsheil 36gr,rottweil semi magnum 40gr και Remington Express Long Range 35,5gr. Ομολογώ ότι ήθελα να σκίσω τα ρούχα μου όταν είδα τι κανει το ρεμι σε σχεση με τα υπολοιπα.Απιστευτο φυσιγγι.Ελπιζω συντομα να το ριξω και σε κανενα λαγουτζικο

Καλησπέρα σε όλους! Εχθές έκανα μια δοκιμή σε τενεκέ στα 40 μέτρα και έριξα τα εξής φυσίγγια: rottweil waidmannsheil 36gr,rottweil semi magnum 40gr και Remington Express Long Range 35,5gr. Ομολογώ ότι ήθελα να σκίσω τα ρούχα μου όταν είδα τι κανει το ρεμι σε σχεση με τα υπολοιπα.Απιστευτο φυσιγγι.Ελπιζω συντομα να το ριξω και σε κανενα λαγουτζικο
Δεν είναι άδικα η πρώτη επιλογή των λαγαδων για χρόνια, ακριβό αλλά σε αυτό το κυνήγι είναι must.

Κωνσταντινε τι νουμερα σκαγιων ειχαν τα φυσιγγια της δοκιμης σου;σε 1 μαγαζι που ψωνιζω φυσιγγια τα ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ τα δινουν κ χυμα κ σκεφτηκα να παρω 5-6
Σπανια καθομαι καρτερι με πολυ ανοιχτα μερη κ δεν θα ριξω στον αυτια σε πανω απο 40m γι' αυτο δεν θελω να παρω κ ολοκληρο κουτι λογω τιμης

Η τιμή ανά τεμάχιο είναι γύρω στο 1,40.Ενώ στα γερμανικά 1 ευρώ περίπου.Α
Κωνσταντινε τι νουμερα σκαγιων ειχαν τα φυσιγγια της δοκιμης σου;σε 1 μαγαζι που ψωνιζω φυσιγγια τα ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ τα δινουν κ χυμα κ σκεφτηκα να παρω 5-6
Σπανια καθομαι καρτερι σε πολυ ανοιχτα μερη κ δεν θα ριξω στον αυτια σε πανω απο 40m κ δεν θελω να παρω κ ολοκληρο κουτι λογω τιμης
Μανώλη όλα 4αρια.Τα γερμανικά έγλυψαν τον τενεκέ.Το ρεμι τον τίναξε τα πέταλα και πήγαν και περισσότερα σκάγια πάνω του.Πιο συγκεντρωτικό δηλαδή..Εδώ σε εμάς πάντως τα πουλάνε τεμάχια.τα 5 τα πήρα 6 και κάτι ευρώ εγώ

Η τιμή ανά τεμάχιο είναι γύρω στο 1,40.Ενώ στα γερμανικά 1 ευρώ περίπου.Α

Μανώλη όλα 4αρια.Τα γερμανικά έγλυψαν τον τενεκέ.Το ρεμι τον τίναξε τα πέταλα και πήγαν και περισσότερα σκάγια πάνω του.Πιο συγκεντρωτικό δηλαδή..Εδώ σε εμάς πάντως τα πουλάνε τεμάχια.τα 5 τα πήρα 6 και κάτι ευρώ εγώ
Κ εγω νομιζω στα 1,5 τα δινει τα Αμερικανικα χυμα κ λιγο πιο φθηνα βγαινουν αν παρεις ολοκληρο κουτι

Back