Συνονόματε καλώς ήρθες στην παρέα μας αν θες πέρνα και από δω να μας πεις λίγα λόγια για εσένα.Καλησπέρα σε όλους.Κυνηγάω γύρω στα 4 χρόνια λαγό στο βουνό.Σαν ξεκίνημα πήρα το όπλο του πατέρα μου (αχρησιμοποίητο,το αγόρασε και το άφησε έτσι μέσα στην θήκη) μια καραμπίνα fabarm.απ ότι μου πε μοντέλο του 84 είναι.Ξεκίνησα με κάτι 4αρια που είχε κρατημένα(αντίστοιχης χρονολογίας 84-85) μάρκας fiocchi.Δεν γράφει καν πόσα γραμμάρια είναι αλλά λαγός μέχρι τώρα δεν έφυγε.Είχα πάρει πέρυσι δίχως να ξέρω κάτι Lambro καφέ 34 gr.To αποτέλεσμα? 0/4.δεν έπεφτε με τίποτα ο αυτιάς και έτσι τα δωσα στον κολλλητό μου για να τα χρησιμοποιεί σε παγάνες.Τα fiocchi πήραν να τελειώνουν όμως και δεν ξέρω τι να πάρω τώρα.Διάβασα αυτά που γράφετε και είμαι ανάμεσα σε
Rottweil Waidmannsheil 36gr
REMINGTON Express Long Range 35.5gr
Rottweil Semi Magnum 40gr
Επειδή γενικά δεν γνωρίζω από όπλα και φυσίγγια μήπως μπορείτε να δώσετε καμιά συμβουλή?Ευχαριστώ εκ των προτέρων
PL32 είναι Κωνσταντίνε!!! 32γρ. 4αρι και το παλικάρι τους σαπάκιαζε... ενδιαφέρον!!Συνονόματε καλώς ήρθες στην παρέα μας αν θες πέρνα και από δω να μας πεις λίγα λόγια για εσένα.
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/to-know-us-better-Γνωριμία.17/
Εγώ θα σου πρότεινα και κάτι άλλο δεν έχω κυνηγήσει βέβαια λαγό αλλά αφού το όπλο σου πάει αυτά τα φυσίγγια γιατί δεν δοκιμάζεις να βρεις μερικά fiocchi ξέρω ένα τέτοιο θήραμα δεν σηκώνει πειράματα αλλά αφού δούλευαν καλά για σένα ψάξε το λίγο. Οπτικά όπως τα είδα μάλλον πρόκειται για το φυσιγγι της fiocchi pl 34
Φιλε υπάρχουν πολλα φυσιγγια τα οποία ειναι παρα πολυ καλα για τον λαγό που μπορούμε να σου προτείνουμε...το θέμα ειναι αν θες κάτι σχετικά οικονομικό η κάτι ακριβό.Επισης αν κατα μέσο όρο οι ντουφεκιες σου ειναι μακρινές οι κοντινές.Τελος αν ψάχνεσαι για το ιδανικό σημαντικό ρόλο μπορει να παίζουν και οι κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στα μερη σου !Καλησπέρα σε όλους.Κυνηγάω γύρω στα 4 χρόνια λαγό στο βουνό.Σαν ξεκίνημα πήρα το όπλο του πατέρα μου (αχρησιμοποίητο,το αγόρασε και το άφησε έτσι μέσα στην θήκη) μια καραμπίνα fabarm.απ ότι μου πε μοντέλο του 84 είναι.Ξεκίνησα με κάτι 4αρια που είχε κρατημένα(αντίστοιχης χρονολογίας 84-85) μάρκας fiocchi.Δεν γράφει καν πόσα γραμμάρια είναι αλλά λαγός μέχρι τώρα δεν έφυγε.Είχα πάρει πέρυσι δίχως να ξέρω κάτι Lambro καφέ 34 gr.To αποτέλεσμα? 0/4.δεν έπεφτε με τίποτα ο αυτιάς και έτσι τα δωσα στον κολλλητό μου για να τα χρησιμοποιεί σε παγάνες.Τα fiocchi πήραν να τελειώνουν όμως και δεν ξέρω τι να πάρω τώρα.Διάβασα αυτά που γράφετε και είμαι ανάμεσα σε
Rottweil Waidmannsheil 36gr
REMINGTON Express Long Range 35.5gr
Rottweil Semi Magnum 40gr
Επειδή γενικά δεν γνωρίζω από όπλα και φυσίγγια μήπως μπορείτε να δώσετε καμιά συμβουλή?Ευχαριστώ εκ των προτέρων
εάν προσέξεις φίλε, πέρα από το μέταλλο που εμφανώς είναι 12χιλ., υπάρχει ξεθωριασμένο το PL 2, χωρίς το "3".Kαι εγω για 12mm το κανω το μεταλλο στην φωτο κ οχι για 16mm.
Αν ειναι ετσι ειναι 32γρ.
Το ενδιαφερον ειναι οτι οι λαγοι (δεν μιλαμε για τσιχλουλες..)χτυπηθηκαν με ενα παλιο φυσιγγι που δεν ηταν ουτε rem ουτε win..
Αλλα ενα ταπεινό fiocchi..
Αυτο για οσους πιστευουν οτι τα φυσιγγια εχουν ημερομηνια ληξης..
Αυτό πρόσεξα και γω γιατρέ το pl 2 έχεις δίκιο.εάν προσέξεις φίλε, πέρα από το μέταλλο που εμφανώς είναι 12χιλ., υπάρχει ξεθωριασμένο το PL 2, χωρίς το "3".
Το ειδα αυτο,αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι εχει σβησει γιατι τα παλια ηταν pl 2,3,4....υπάρχει ξεθωριασμένο το PL 2, χωρίς το "3".
Σωστός, αλλά κόκκινα ήταν πάντα τα 32,34 κλπ και επίσης έχει κενό που προφανώς έχει σβηστεί το "3", δηλ είναι PL_2 και όχι PL2...Το ειδα αυτο,αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι εχει σβησει γιατι τα παλια ηταν pl 2,3,4....
To "3" ηταν 35γρ κ το "4" 36γρ..
Και τωρα υπαρχει pl2 στα 30γρ..
https://www.modomirino.it/fiocchi-pl2-trenta.html
Πολύ κατατοπιστικός πίνακας!
Είναι ωραιο σκαγι ως μεγεθος. Σπάει κλαδια, θάμνους, κόκκαλα. Μου δίνει σιγουριά να το βαζω δεύτερο η τρίτο φυσιγγι.Φ 3.81 ? Δεν έχεις καλό σκοπό εσύ Χαχαχχαχα