Φυσίγγια για Λαγό

• Thread starter Thread starter sam13
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Καλησπέρα και από μένα στους λαγάδες μας,
στο λαγό συνήθως χρησιμοποιώ το πρώτο 4αρι 36γρ και τα άλλα 2 rottwail WAIDMANNSHEIL 2αρια 36gr επίσης με όπλο benelli black eangle 66εκ κάννη και 2* τσοκ
πέρυσι λόγω ότι μου βγαίναν γουρούνια στο καρτέρι και έχασα αρκετά βάζω 2αρι orottwail WAIDMANNSHEIL 36gr και 2 9αβολα ρεμιγτον ...πέφτουν και με μπάλες οι αυτιάδες .my man.

Παιδια εχει δοκιμασει κανεις τα παρακατω φυσιγγια για λαγο;
1ο: B&P tricolor 36gr με mb32
2o: B&P mb extra 35gr με mb32
3ο: B&P mb dual power 36gr (Νο 6+3 ) με mb36
4ο: B&P f2 classic 34gr με f2x32
5ο: B&P f2 long range nickel 36gr με f2x36
Και με τι καιρους "παιζουν" καλυτερα;
Πιστευω οσα εχουν mb36 θα ειναι για το χειμωνα με θερμοκρασιες απο 5 βαθμους κ κατω
Η εταιρια σε βιντεακι λεει πως το tricolor ειναι για 3 διαφορετικες καιρικες συνθηκες,εξου κ το ονομα του,το προτεινουν κ για την εναρξη λαγου-φασιανου κ για το φθινοπωρο,αλλα κ για το χειμωνα. Τα f2 classic εχω ακουσει πως θελουν αρκετη υγρασια,λογικα κ το f2 long range επειδη εχει f2x36 θα θελει υγρασια,αλλα για πιο κρυο καιρο απο οτι το μικρο αδερφακι του;Ας με βοηθησει καποιος που τα εχει ριξει κ τα ξερει τα ξερει τα φυσιγγια αυτα

Παιδια εχει δοκιμασει κανεις τα παρακατω φυσιγγια για λαγο;
1ο: B&P tricolor 36gr με mb32
2o: B&P mb extra 35gr με mb32
3ο: B&P mb dual power 36gr (Νο 6+3 ) με mb36
4ο: B&P f2 classic 34gr με f2x32
5ο: B&P f2 long range nickel 36gr με f2x36
Και με τι καιρους "παιζουν" καλυτερα;
Πιστευω οσα εχουν mb36 θα ειναι για το χειμωνα με θερμοκρασιες απο 5 βαθμους κ κατω
Η εταιρια σε βιντεακι λεει πως το tricolor ειναι για 3 διαφορετικες καιρικες συνθηκες,εξου κ το ονομα του,το προτεινουν κ για την εναρξη λαγου-φασιανου κ για το φθινοπωρο,αλλα κ για το χειμωνα. Τα f2 classic εχω ακουσει πως θελουν αρκετη υγρασια,λογικα κ το f2 long range επειδη εχει f2x36 θα θελει υγρασια,αλλα για πιο κρυο καιρο απο οτι το μικρο αδερφακι του;Ας με βοηθησει καποιος που τα εχει ριξει κ τα ξερει τα ξερει τα φυσιγγια αυτα
Τα F2 long range και τα dual power 7/4 τα εριχνα φετος στα τρυγονια σε μακρινες τουφεκιες με πολυ καλα αποτελεσματα, υγρασια παντως δεν ειχε Αυγουστο μηνα και τα φυσιγγια τραβουσαν μια χαρα, ειδικος δεν ειμαι με τις πυριτιδες αλλα με τα συγκεκριμενα δεν ειχα κανενα θεμα.

Τα F2 long range και τα dual power 7/4 τα εριχνα φετος στα τρυγονια σε μακρινες τουφεκιες με πολυ καλα αποτελεσματα, υγρασια παντως δεν ειχε Αυγουστο μηνα
και τα φυσιγγια τραβουσαν μια χαρα,
ειδικος δεν ειμαι με τις πυριτιδες αλλα με τα συγκεκριμενα δεν ειχα κανενα θεμα.
Μια χαρα τοτε,απλα εχω ακουσει διαφορα κ εχω μπερδευτει,γι' αυτο κ η ερωτηση μου πιο πανω

Το f2 long 36γρ θέλει ποιο κρύο καιρό. Και όπως έχω ξαναγράψει με το δικό μου όπλο δεν τα πήγαινε καλα. Το dual power 6+3 είναι πολυ καλό. Ανοίγει ποιο γρήγορα από άλλα φυσιγγια και κρατάει κατανομή σε καλές αποστάσεις. Υπόψιν ότι είναι 750 μπαρ. Όχι και ότι καλύτερο για την ζέστη που έχει αυτή την εποχή

Το f2 long 36γρ θέλει ποιο κρύο καιρό. Και όπως έχω ξαναγράψει με το δικό μου όπλο δεν τα πήγαινε καλα. Το dual power 6+3 είναι πολυ καλό. Ανοίγει ποιο γρήγορα από άλλα φυσιγγια και κρατάει κατανομή σε καλές αποστάσεις. Υπόψιν ότι είναι 750 μπαρ. Όχι και ότι καλύτερο για την ζέστη που έχει αυτή την εποχή
Δεν ειναι απαταιτητα κακκο αυτό. Οι λαγοι ειναι ηρεμοι και συνηθως περνουν κοντα, ενω ο κυνηγος θα είναι ορτσα τα πανια, ειδικα τις πρωτες μερες. Το σκορποσκαγιασμα βολευει και ας μην το ξερει ο κυνηγος. Εχω εναν ξαδερφο που ριχνει στο πεταμα. Ε αγανακτησα να τον πεισω να βγάλει το 2αρι τσοκ και το remi nitro απο το οπλο του. Και τι να βαλω; λεει.
Lambro blue no 4 του λεω, κορυφη.sarcastic.
Ε τους παει σχεδον σταυροβελονια απο τοτε.. Δεν το αλλαζει πια

Δεν ειναι απαταιτητα κακκο αυτό. Οι λαγοι ειναι ηρεμοι και συνηθως περνουν κοντα, ενω ο κυνηγος θα είναι ορτσα τα πανια, ειδικα τις πρωτες μερες. Το σκορποσκαγιασμα βολευει και ας μην το ξερει ο κυνηγος. Εχω εναν ξαδερφο που ριχνει στο πεταμα. Ε αγανακτησα να τον πεισω να βγάλει το 2αρι τσοκ και το remi nitro απο το οπλο του. Και τι να βαλω; λεει.
Lambro blue no 4 του λεω, κορυφη.sarcastic.
Ε τους παει σχεδον σταυροβελονια απο τοτε.. Δεν το αλλαζει πια
Και εγώ το dual βάζω πρώτο γιατί ανοίγει ποιο γρήγορα. Δεύτερο και τρίτο ρεμυ Φασιανού 36γρ

Κύριοι στον λαγο παρτε φυσιγγια που να εχουν σταθεροτητα και να μην αλλαζουν. Το remington express εχει την ιδια απόδοση για 100 χρονια. Στον λαγο παντα τα καλύτερα για να ακους τα κοκκαλα να σπανε στα 50 μετρα!
μην εισαι τοσο σιγουρος οτι δεν τα αλλαξαν...περισυ ηταν αλλαγμενα

Back