Φυσίγγια για Λαγό

• Thread starter Thread starter sam13
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Είναι όλη η αφρόκρεμα και δύσκολα θα ξεχωρίσει κάποιος το ένα από το άλλο, το winchester όπως και το federal είναι με επιχαλκωμενα σκάγια για λιγότερες παραμορφωσεις και μεγάλη διάτρηση σε μακρινές αποστάσεις, το remington πάλι πετυχαίνει το ίδιο με πολύ σκληρά σκάγια (υψηλή περιεκτηκοτητα αντιμονίου πάνω από 5 % μπορεί και 7%) και buffer που μειώνει τις τριβες μεταξύ τους.
Όλα φτιαγμενα για long range τουφεκιες.

Είναι όλη η αφρόκρεμα και δύσκολα θα ξεχωρίσει κάποιος το ένα από το άλλο, το winchester όπως και το federal είναι με επιχαλκωμενα σκάγια για λιγότερες παραμορφωσεις και μεγάλη διάτρηση σε μακρινές αποστάσεις, το remington πάλι πετυχαίνει το ίδιο με πολύ σκληρά σκάγια (υψηλή περιεκτηκοτητα αντιμονίου πάνω από 5 % μπορεί και 7%) και buffer που μειώνει τις τριβες μεταξύ τους.
Όλα φτιαγμενα για long range τουφεκιες.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΦΙΣΙΓΓΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ :

http://www.kalkantzakos.com/Product/2066/hunt-36-silver-ion,-fusiggia-rottweil

ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΑ ΑΛΛΑ!

ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ?

Ειναι υπέργομωσεις, ο λαγός χρειάζεται 34 - 36 γραμμάρια με νούμερο 6 - 5 - 4. Κοντινή μεσαία μακρινή απόσταση.
Αν έχεις όπλο με παραδοσιακό αυλό ένα ποσοστό σκαγιών θα χάσουν την ικανότητα τους τα περιφερειακά οποτε τα ενεργά σου σκάγια θα ειναι λιγότερα απο τα αναγραφόμενα των φυσιγγιων. Σπατάλη τίποτα περισσότερο.

ΕΠΙΣΗΣ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟ ΦΙΣΙΓΓΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ :

http://www.kalkantzakos.com/Product/2066/hunt-36-silver-ion,-fusiggia-rottweil

ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΑ ΑΛΛΑ!
Πως τον κυνηγας?Καρτερι η στο πεταγμα?
Αυτό που γράφει ο Γιάννης παραπάνω ήθελα να σε ρωτήσω και γω, αν τον κυνηγάς στο καρτέρι και με μακρινές τουφεκιες τοτε όλα αυτά και το γερμανικό είναι όλα καλά, αν κυνηγάς όμως καβαλα που συνήθως οι τουφεκιες ειναι στο ξεπεταγμα και κοντινές είναι υπερβολικά και μπορείς να κάνεις την δουλειά σου και με πιο φτηνά φυσίγγια και σε λιγότερα γραμμάρια.

Εχει συμβει αντιστοιχο περιστατικο.Τον τουφεκησε ο πατερας μου σε αποσταση που...δεν γραφεται!!!Φυσιγγι super X #2.Ο λαγος τουμπαρε και τον βρηκαμε ξερο!Στο γδαρσιμο,φαινοταν πεντακαθαρος απο τραυμα....
Τρομαξαμε να δουμε,πως ειχε παρει ενα(1!)σκαγι στο ριζαυτι!
Αν εχεις τυχη,διαβαινε...
Συνήθως με τέτοια φυσίγγια συνέβαιναν τέτοια περιστατικά!! Αδυναμίες... Τι να κάνουμε;

Το λαγό τον κυνηγάω πάντα σε καρτερι με απόσταση απο 15-20 μέτρα και πανω...όσο για τα όπλα εχω benelli raffaello crio και SX3 Winchester με διευρυμένο άυλο!
Τα νούμερα που βάζω ειναι 5 και 4 και δεν τουφεκαω ποτέ σε απόσταση πανω απο 55-60 μέτρα λόγο σεβασμού!

Το λαγό τον κυνηγάω πάντα σε καρτερι με απόσταση απο 15-20 μέτρα και πανω...όσο για τα όπλα εχω benelli raffaello crio και SX3 Winchester με διευρυμένο άυλο!
Τα νούμερα που βάζω ειναι 5 και 4 και δεν τουφεκαω ποτέ σε απόσταση πανω απο 55-60 μέτρα λόγο σεβασμού!
Τα 40γρμ,ειναι η οροφη σου.
#4.Φ3.10mm.Γενικοτερα,36 γραμμαρια, οπλο στα μετρα σου,ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και .....παρτον για γδαρσιμο!:)

Bλεπω εχεις ολη την αφροκρεμα... .well done.
Εγω αν κυνηγαγα λαγο αναμεσα σε αυτα θα επαιζα... Τα εχω δοκιμασει ολα στο βαλτο κ ειναι καταπληκτικα...
Πολυ καλο επισης κ το Nsi Lepre η κασσετινα σε νουμερο 3...
συμφωνω απολυτα για τα λεπρε!!

Λοιπον σημερα ειμαι βαρδια με συναδελφο φανατικο λαγοκυνηγο (εχουμε παρα πολλους εδω).κυνηγαει συνηθως λαγο καβαλα στα σκυλια.πηρε φετος καμια 25αρια λαγους.τους 15 απο οτι μου λεει τους χτυπησε με gorilla elix 36 gr Νουμερο 5..ειναι διασπορας με ελικοειδη διασπορεα mb36 μπαρουτι.ο ανθρωπος ξεκινησε μεγαλος το κυνηγι και με την σκοπευση εχει θεμα απο οτι μου λεει.το βαζει πρωτο στο λαγο και μου λεει πραγματικα ξυριζει αυτο το φυσιγγι.μου ειχε δωσει περυσι ενα και το εβαλα πρωτο στο λαγο σε ενα πολυ σφικτο μερος.οντως ο λαγος μου πεταχτηκε στα 10 μετρα με μηδενικη σχεδον ορατοτητα,εριξα πανω στη σκια του περιπου 15 με 20 μετρα και επεσε ξερος.πιστευω το συγκεκριμενο μπορει να χρησιμοποιηθει και σε αλλα χονδρα θηραματα που βγαινουν κοντα.

Τα remington nitro magnum δταματηδαν να παραγονται; καποιο αλλο παρεμφερες υπαρχει; δεν με νοιαζει η τιμη.
Αποστόλη αυτά τα Fob χρησιμοποιεί γνωστός μου λαγάς και δεν τα αλλάζει.
sLDYE6Y.jpg

BvUHKmx.jpg

Επίσης ξέρω αρκετούς που χρησιμοποιούν αυτό

http://imgur.com/PW6rY2I
R5nAFBg.jpg

http://imgur.com/TOIOG0C
6ys94PR.jpg

Last edited:
Back