Φυσίγγια για Λαγό

• Thread starter Thread starter sam13
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δεν ξέρω,Αλλα δεν νομίζω να έχουν διαφορες μεταξύ τους ως προς την σκληρότητα..
Την βλέπεις άμα τον γδερνεις.sarcastic. τα δοκίμασα και τα δύο Τάσο στην πέρδικα πάντα τα επιχαλκωμενα ήταν πιο παραμορφομενα.
High antimony content, nickel-plated shot clearly out patterns and out performs standard lead shot, and even copper-plated shot as far as I'm concerned. Although, admittedly, some buffered copper-plated loads have done admirably as well.

Την βλέπεις άμα τον γδερνεις.sarcastic. τα δοκίμασα και τα δύο Τάσο στην πέρδικα πάντα τα επιχαλκωμενα ήταν πιο παραμορφομενα.
High antimony content, nickel-plated shot clearly out patterns and out performs standard lead shot, and even copper-plated shot as far as I'm concerned. Although, admittedly, some buffered copper-plated loads have done admirably as well.
Δεν έχω ρίξει ποτέ επινικελωμενα αλλα τώρα είναι μια καλή ευκαιρια να το κάνω..:)
Από επιχαλκωμενα μόνο τα viri(fob σημερινά)gold 36 ν6 έχω ρίξει με εξαιρετικά αποτελέσματα στην περδικα.

Διαφανος κάλυκας τα UHV
Ανοιξα μια κασετίνα τις προάλλες σε κυνηγομαγαζο για να τα δω..Και δεν μου άρεσε που το κάθε φυσίγγι εκτός από τα επιχαλκωμενα είχε κ καμιά δεκαριά "μαύρα"σκαγια..Αυτό σίγουρα συμβενει αλλά με χάλασε λιγάκι..

Άλλο ένα φυσίγγι από την ROTTWEIL η καινοτομία του είναι ότι τα σκάγια του είναι εξ ολοκλήρου από χαλκό και ως αποτέλεσμα από ότι γράφει στην σελίδα τής μεγαλύτερο βεληνεκες, διάτρηση και μενουσες ταχύτητες και το προτείνει για όλα τα ευγενη θηράματα.

Rottweil Copper Unlimited | 12/70 | Hunting shot Premium Line — Rottweil shotshells for hunters
https://rws-munition.de/en/rws-hunt...ottweil-shotshells-for-hunters.html#!1/959/42
Καινούριο πρέπει να είναι Κων/νε...
Γράφει κάπου αν χρειάζεται κάννες με πιστοποίηση χρήσης ατσάλινων σκαγιών για να ριχτεί ή μπορεί και σε μη πιστοποιημένες?

Και εγώ Τάσο θα έλεγα ότι τα επιχαλκωμενα είναι ποιο σκληρά χωρίς να το έχω ψάξει όμως.
Κάπου διάβασα οτι για να ''πιάσει'' η επινικέλωση πάνω στο μόλυβδο πρέπει πρώτα να γίνει επιχάλκωση άρα τα επινικελωμένα σκάγια έχουν και επιχάλκωση απο μεσα...

Καινούριο πρέπει να είναι Κων/νε...
Γράφει κάπου αν χρειάζεται κάννες με πιστοποίηση χρήσης ατσάλινων σκαγιών για να ριχτεί ή μπορεί και σε μη πιστοποιημένες?
Μάλλον Σπύρο σαν εναλλακτική επιλογή αντί των ατσαλινων και σιδερενιων σκαγιών και αναφέρει ότι υπερτερεί, δεν νομίζω να υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα όπλα μιας και ο χαλκος είναι πολύ μαλακος για να προκαλέσει κάποια ζημιά και 34γρ ότι πρέπει για την δικαννια.

Μ
Για 70 αρα θαλαμη ποιο φυσιγγι θα προτεινατε;εγω πηρα τα f2 τα 36αρια τα long range και για πρωτο το 36αρι to mythos
Μια χαρά είναι Ηλία και τα δύο και τα συνδυασες πολύ σωστά το δεύτερο νομίζω είναι με επινικελομενα σκάγια, από την σειρά μύθος έχω δοκιμάσει και το 40αρι πολύ μαλακό για τα κυβικά του.

Μ

Μια χαρά είναι Ηλία και τα δύο και τα συνδυασες πολύ σωστά το δεύτερο νομίζω είναι με επινικελομενα σκάγια, από την σειρά μύθος έχω δοκιμάσει και το 40αρι πολύ μαλακό για τα κυβικά του.
Κωνσταντίνε.. για τα μύθος δεν ξερω αν ειναι επινικελωμένα.. αλλα τα f2 long range 36 ειναι σίγουρα (σε δεκάδα)!
Για 70 αρα θαλαμη ποιο φυσιγγι θα προτεινατε;εγω πηρα τα f2 τα 36αρια τα long range και για πρωτο το 36αρι to mythos
Ηλία ωραία και μαλακά για τα f2! (νομίζω λίγο ποιο συγκεντρωτικά απο ότι θα περιμένεις )

Κωνσταντίνε.. για τα μύθος δεν ξερω αν ειναι επινικελωμένα.. αλλα τα f2 long range 36 ειναι σίγουρα (σε δεκάδα)!

Ηλία ωραία και μαλακά για τα f2! (νομίζω λίγο ποιο συγκεντρωτικά απο ότι θα περιμένεις )
Σωστός Χρήστο μάλλον μπερδεύτηκα, τα μύθος αναφέρει ο αντιπροσωπος γεμίζονται με f2×36 και μάλλον γιαλισμενα σκάγια αλλά στην σελίδα της η εταιρεία λέει με MG2 και νίκελ.

Stanziale Classic – ΜΕΤΠΛΑΣΤ ΑΒΕΕ
http://metplast.gr/proionta-site/product/stanziale-classic/

photo sharing sites

Το θέμα δεν είναι η θαλάμη Ηλία...το θέμα είναι οι πιέσεις δοκιμής του όπλου...
Και τα 2 (αν θυμάμαι καλά) γράφουν πάνω οτι πρέπει να ρίχνονται απο όπλα δοκιμασμένα στις 1320 Bar...οπότε κανονικά δεν πρέπει να μπαίνουν στην θαλάμη σε κάποια παλαιότερα όπλα με πιέσεις δοκιμής τα 900 bar...
Εγω τα' χω ρίξει και τα 2 και μου φάνηκαν αρκετά μαλάκα φυσίγγια, αλλά ποτέ δεν θα τα πρότεινα για χρήση στα παραπάνω όπλα...
...Ότι αφορά την ασφάλεια, καλό είναι να εναρμονιζόμαστε με τους κανονισμούς της CIP...
Σωστός Χρήστο μάλλον μπερδεύτηκα, τα μύθος αναφέρει ο αντιπροσωπος γεμίζονται με f2×36 και μάλλον γιαλισμενα σκάγια αλλά στην σελίδα της η εταιρεία λέει με MG2 και νίκελ.

Stanziale Classic – ΜΕΤΠΛΑΣΤ ΑΒΕΕ
http://metplast.gr/proionta-site/product/stanziale-classic/

photo sharing sites
Απ' οτι φαίνεται Κων/νε η Baschieri&Pellagri, άλλαξε τη σειρά MYTHOS (όπως και τη MYGRA) και ο εδώ αντιπρόσωπος δεν ανανέωσε την ιστοσελίδα του...
.xm.Τα καινούρια MYTHOS 36, με MG2 τα δίνει ο κατασκευαστής με V0-430 m/sec...
Παντως όλα τα λεφτά σ' αυτό το φυσίγγι, είναι το βύσμα...σε 6 προκομμένα πέταλα και εξαιρετικής ποιότητας υλικό κατασκευής...
Το παλιό το έριχνα, κυρίως, στις φάσσες σε Νο 6 και ήταν μαλακό, με κανονικές ταχύτητες και πολύ καλό τόσο πανω στο θήραμα όσο και στο χαρτί...

Καλησπέρα παιδιά, πήρα ένα κουτί φυσίγγια της B&P tricolor 36g No5, κοιτάζοντας τα παρατήρησα σε ένα φυσίγγι να έχει ένα σκάγι ελαττωματικό, ειναι ακριβώς μισή σφαίρα. Θα μπορούσε αυτο να μου χαλάσει την ολική κατανομή ;

Για σκέψου,να γδάρεις το λαγό και να δεις ότι "πήγε"από μισό σκαγι στο κεφαλι!.sarcastic..sarcastic.

Χαχαχχαχα σωστός. θα ήθελα πολύ να μου τύχει.... θυμάμαι έναν βέβαια με σκαι κανονικό όχι κομμένο .sarcastic. στην καρδιά και έπεσε 300 μέτρα μακριά

Εχει συμβει αντιστοιχο περιστατικο.Τον τουφεκησε ο πατερας μου σε αποσταση που...δεν γραφεται!!!Φυσιγγι super X #2.Ο λαγος τουμπαρε και τον βρηκαμε ξερο!Στο γδαρσιμο,φαινοταν πεντακαθαρος απο τραυμα....
Τρομαξαμε να δουμε,πως ειχε παρει ενα(1!)σκαγι στο ριζαυτι!
Αν εχεις τυχη,διαβαινε...

Back