Φυσίγγια για Λαγό

• Thread starter Thread starter sam13
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
μπορεις και τις ξεχωρίζεις φιλε αν τις δεις ?
Οχι γιατι μου μοιάζουν ίδιες,Εμπιστευομαι όμως τον Ναυπλιωτη χωρίς δεύτερη σκέψη ως προς τα υλικά των φυσιγγίων του.Δεν ειναι καθόλου τυχαία νούμερο ένα σε πωλήσεις φυσιγγίων στην Ελλάδα.
Αν ήταν άλλος κατασκευαστής θα είχα επιφυλάξεις..

Last edited:
Επειδή ξέρω ότι πολύ λαγάδες που κυνηγάτε "καβάλα", βάζετε το πρώτο διασποράς, πιο φυσίγγι θεωρείτε πιο φονικό;
Θέλω ένα καλό φυσίγγι διασποράς σε χοντρό σκάγι αλλά επειδή έχω χρόνια να ασχοληθώ με διασποράς, δεν το κατέχω.
Γιώργο το λαμπρο το διασποράς το δουλεψα με άριστα αποτέλεσμα τα στο λαγο προπερσυ .
Δεν κλοτσουσαν.
Μα ρεσε πολυ.
Τα δωσα ομως σον πεθερο τα αφησε εκτεθειμενα σε υγρασια κ δυο που δοκιμασα φετος απ αυτά δεν μ αρεσαν.
Φετος η θα παρω αλλο κουτι η υα δοκιμασω της b&p το σντιστοιχο.
Στα χοντρά το λαμπρ εχει s4.

Δηλαδη Ηλια αν αγοράσεις πχ s4 και ο πονηρός ο έμπορος σου έχει βάλει στο δοχείο tecna δεν θα μπορείς να το καταλάβεις??
Η sipe εχει φυλαρακια 0,85x0,85mm η s4 1x1 και η tecna 1,2x1,2.Eιναι η μονη οφθαλμοφανης διαφορα που εχουν μεταξυ τους

Η sipe εχει φυλαρακια 0,85x0,85mm η s4 1x1 και η tecna 1,2x1,2.Eιναι η μονη οφθαλμοφανης διαφορα που εχουν μεταξυ τους
δεν είναι η μονη διαφορα αυτή φιλε , εχουν και στον χρωματισμο διαφορα με την τεκνα να εχει μια πιο ανοιχτοχρωμη αποχρωση από τις άλλες δυο και ισως και πιο γυαλιστερη αν θυμαμαι καλα

δεν είναι η μονη διαφορα αυτή φιλε , εχουν και στον χρωματισμο διαφορα με την τεκνα να εχει μια πιο ανοιχτοχρωμη αποχρωση από τις άλλες δυο και ισως και πιο γυαλιστερη αν θυμαμαι καλα
Ακρηβος πιο ασημογιαληστερη και ληγο πιο χονδροκομενη

Μου φαινετε που δεν τη πολυδουλευεις τη τεκνα...

Λαθος δεν εκανες...αλλα καταλαβα που εισαι ποιο πολυ λατρεις της b&p
ε ναι η ΒP είναι η κορυφη κατά την γνωμη μου , αλλα φιλε όταν λεγεσαι ιδιογομωτης πρεπει να ξερεις όλα τα υλικα , όχι μονο μια πυριτιδα

Για πείτε όσοι τα έχουν δοκιμάσει, για μακρινές τουφεκιές με δικανο ποιο θα βάζατε.
Εγώ σκεφτόμουν κάποιο ανάμεσα σε Winchester super X 36gr ή Remington express LR.

Back