οταν τον βρω στο δρομο μου νικολη. δεν ειμαι λαγουδας αλλα στο βουνο παω. απλα τυχαινει να εχω δουλεψει καλα το remingtonπάλι τα ίδια Ευρυπίδη γιατί ειμαι νέος κυνηγός, λογικά βαράς λαγούς σε μεγάλες αποστάσεις
οταν τον βρω στο δρομο μου νικολη. δεν ειμαι λαγουδας αλλα στο βουνο παω. απλα τυχαινει να εχω δουλεψει καλα το remingtonπάλι τα ίδια Ευρυπίδη γιατί ειμαι νέος κυνηγός, λογικά βαράς λαγούς σε μεγάλες αποστάσεις
Άκυρο το express στα 20 μέτρα, από 35 και πάνω.....
Εννοω να εισαι κοντα στα σκυλια (καβαλα)και να ξεπεταγεται πολυ κοντα σου ο λαγος(πεταμα).προφανως είναι τεχνικές (καβαλα πεταμα) δεν τις ξέρω, για πες μου τι ειναι. το 2* δεν το εχω κανει πρόβα ακομα μου φαινεται απαιτητικό
Εννοω να εισαι κοντα στα σκυλια (καβαλα)και να ξεπεταγεται πολυ κοντα σου ο λαγος(πεταμα).
Το 2* σου δινει βολη αξιωσεων και στα 40+ μετρα.Με την προυποθεση οτι στο επιτρεπει ο τοπος.
Εβαζα 7αρι σε κλειστα καρτερια.στην ανοιχτη καννη.Η στενη ειχε παντα #4.Ο μακαριτης ο πατερας μου παθαινε ζημια.Δε μπορουσε να το χωνεψει!Ακομα κι οταν εβλεπε το τομαρι του να "φωταει"αν οι βολες σου ειναι μεχρι 20-30 μετρα κι ενα καλο 7αρι στα 33 γρ. του τσακιζει τα πεταλα
λοιπον .off μεν αλλα αδερφε εγω θα σε βαφτισω αλλα μη μου ζητησεις παπουτσια γιατι δεν υπαρχει μια τωρα. βαση απαντησεων που δινεις σε ονομαζω ΔΑΣΚΑΛΟΝα ξερεις οτι τον λαγο,οπως και ολα τα θηραματα,τον "παιρνει"η ψυχραιμια του κυνηγου!Σιγουρα και γρηγορα,ΟΧΙ βιαστικα!Πρωτα απ'ολα πρεπει να τον βαλεις μεσα στην τουφεκια σου.Εκει επικεντρωσου!Ολα τα αλλα θα γινουν.
Την τυφλα μου,Ευρι......λοιπον .off μεν αλλα αδερφε εγω θα σε βαφτισω αλλα μη μου ζητησεις παπουτσια γιατι δεν υπαρχει μια τωρα. βαση απαντησεων που δινεις σε ονομαζω ΔΑΣΚΑΛΟ
τι δικανο ειναι? εγω παντως το εχω βαλει και στο μπαικαλ χωρις προβληματα. ειναι μαλακο οπως και το federal premiumΤο Rem Express μπορώ να το ρίξω και εγώ με το δίκαννό μου;
ρε νικολη εσεις στο λασιθι εχετε τρελλη παραδοση στο λαγο. δεν ξερω απο ποιο χωριο εισαι η αν εισσι μεσα στη πολη κανενα περιεργο μπαρμπα δεν εχεις να σου μαθει σε μια σεζον οσα δεν θα μαθεις σε μια ζωη για τον αυτια?
Οκ αυτό μου φτάνειτι δικανο ειναι? εγω παντως το εχω βαλει και στο μπαικαλ χωρις προβληματα. ειναι μαλακο οπως και το federal premium
Αν εννοείς το 222,Κανένα προβλημα!Το Rem Express μπορώ να το ρίξω και εγώ με το δίκαννό μου;
Το Rem Express μπορώ να το ρίξω και εγώ με το δίκαννό μου;
Νικολη αν οι βολες σου ειναι στα μετρα 20 30 μετρα προτιμισε εως 34 γρ. Τωρα για βολες μακρυνες το rem express θα σου σφιξει την τουφεκια. Ασε που απο διατρυση ειναι πολυ καλο.
Δεν ξερω που κυνηγας. Εγω παντως κυνηγω σε μεγαλο υψομετρο με καιρικες συνθηκες αρκετα δυσκολες ορισμενες μερες. Το express με υπερκαλυπτει και με το παραπανω.
Αν θε δοκιμασε λιγα γραμμαρια με διβασικη για αρχη.
Πρέπει να δεις τις πιέσεις που εχει δοκιμαστεί και εγγυηθεί απο τον κατασκευαστήΤο Rem Express μπορώ να το ρίξω και εγώ με το δίκαννό μου;