Χεχεχε, όλα γίνονται, ο άλλος τουφέκισε το γουρούνι, το πήρε αλλά πήρε και λίγο από το αμάξι του. Όσο για την αλεπού, όταν την είδα μέσα στα κέδρα δεν το περίμενα γιατί η σκύλα δεν τις κυνηγάει καθόλου. Έλα όμως που είχε τελικά και λαγό μπροστά και όσο εγώ κάπνιζα τσιγάρο και περίμενα τον πατέρα μου να κατέβει από την πλαγιά - του είχα μιλήσει να μαζέψει και το σκυλί - μου πέρασε στα κλεφτά στα 20 μέτρα βγαίνοντας σε δρόμο. Ξαναβάλαμε τη σκύλα αλλά δεν μπόρεσε να τον πάει καλά και εκεί τέλειωσε η υπόθεση. Σόρυ για το οφφ τοπικ!!! Πάντως η αλεπού με το ρεμιγκτον έμεινε άγαλμα!
Ενα παρομοιο και απιστευτο περιστατικο μου το εχει περιγραψει αρκετες φορες ο πατερας μου. Με ενα σμπαρο να εχει τραυματισει τον λαγο και πηγαινοντας να δει τι εγινε με τον λαγο βλεπει την αλεπου να χτυπιεται μεσα στα πουρναρια τον λαγο τον επιασαν τα σκυλια μετα απο τουλαχιστον 500 μετρα καθως 1 'η 2 σκαγια του ειχαν σπασει το ενα πισω ποδι του λιγο πιο πανω απο τον αστραγαλο.
Και για να μην βγαινω off topic 1ο φυσιγγι remington 4Χ6 2ο το remington pheasant no 4 και 3ο nsi lepre no3