Φυσίγγια για Λαγό

• Thread starter Thread starter sam13
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το θέμα δεν είναι η θαλάμη Ηλία...το θέμα είναι οι πιέσεις δοκιμής του όπλου...
Και τα 2 (αν θυμάμαι καλά) γράφουν πάνω οτι πρέπει να ρίχνονται απο όπλα δοκιμασμένα στις 1320 Bar...οπότε κανονικά δεν πρέπει να μπαίνουν στην θαλάμη σε κάποια παλαιότερα όπλα με πιέσεις δοκιμής τα 900 bar...
Εγω τα' χω ρίξει και τα 2 και μου φάνηκαν αρκετά μαλάκα φυσίγγια, αλλά ποτέ δεν θα τα πρότεινα για χρήση στα παραπάνω όπλα...
...Ότι αφορά την ασφάλεια, καλό είναι να εναρμονιζόμαστε με τους κανονισμούς της CIP...

Απ' οτι φαίνεται Κων/νε η Baschieri&Pellagri, άλλαξε τη σειρά MYTHOS (όπως και τη MYGRA) και ο εδώ αντιπρόσωπος δεν ανανέωσε την ιστοσελίδα του...
.xm.Τα καινούρια MYTHOS 36, με MG2 τα δίνει ο κατασκευαστής με V0-430 m/sec...
Παντως όλα τα λεφτά σ' αυτό το φυσίγγι, είναι το βύσμα...σε 6 προκομμένα πέταλα και εξαιρετικής ποιότητας υλικό κατασκευής...
Το παλιό το έριχνα, κυρίως, στις φάσσες σε Νο 6 και ήταν μαλακό, με κανονικές ταχύτητες και πολύ καλό τόσο πανω στο θήραμα όσο και στο χαρτί...
Δε νομιζω να φερνει ο αντiπροσωπος MG2 σειρα φυσιγγια, τον ειχα ρωτησει κ εγω που ηθελα και μου λεει καθε νεα σειρα μονο για να στην δωσει η Β&Ρ θελει 10,000 ευρω

Κι όμως υπάρχει η σειρά mg2 σε μαγαζί στην Ελλάδα. και μάλιστα η πρώτη που βγήκε την καινούρια δεν ξέρω αν την έχει φέρει κι αυτή. οπότε μάλλον ο αντιπρόσωπος κάτι δεν λέει καλά.

Καλησπέρα παιδιά, πήρα ένα κουτί φυσίγγια της B&P tricolor 36g No5, κοιτάζοντας τα παρατήρησα σε ένα φυσίγγι να έχει ένα σκάγι ελαττωματικό, ειναι ακριβώς μισή σφαίρα. Θα μπορούσε αυτο να μου χαλάσει την ολική κατανομή ;
Την κατανομη αποκλειεται να στην χαλασει. Απλα αντι πχ για 250 σκαγια θα δουλεψουν τα 249. Μικρο το κακο. Λογικά οφείλεται στο ογκομετρικο που καμία φορά κόβει το σκαι...
Είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο, εγώ που έχω το χούι να ανοίγω ότι φυσίγγι πέσει στα χέρια μου το έχω δει πάρα πολλές φορές, και σε διάφορα φυσίγγια και νούμερα σκαγιών, όχι μόνο χοντρά. Ακόμη και σε φυσίγγια skeet 24 γρ. Νο 9,5 !!! ... Σαν να το έχεις κόψει στη μέση με μαχαίρι. Κι εγώ πιστεύω ότι κόβεται από τα ογκομετρικά. ;)

Μηπως τα φερνει μονος του (δε νομιζω) ... τι να πω , εμενα ο αντιπροσωπος μου ειπε οτι ΔΕΝ , μονο την Valle

pic hosting

Παύλο τα συγκεκριμένα τα ριχνει φιλος μου λαγό κυνηγός. και εγώ τα έψαχνα και νόμιζα ότι δεν έρχονταν Ελλάδα...

Είναι πολύ συνηθισμένο φαινόμενο, εγώ που έχω το χούι να ανοίγω ότι φυσίγγι πέσει στα χέρια μου το έχω δει πάρα πολλές φορές, και σε διάφορα φυσίγγια και νούμερα σκαγιών, όχι μόνο χοντρά. Ακόμη και σε φυσίγγια skeet 24 γρ. Νο 9,5 !!! ... Σαν να το έχεις κόψει στη μέση με μαχαίρι. Κι εγώ πιστεύω ότι κόβεται από τα ογκομετρικά. ;)

Όταν γέμιζα με την mec με τα μεταλλικά ογκομετρικα μου είχε τύχει και εμένα. μετά την έδωσα και τα έφτιαχνα ένα ένα στο χέρι...

Όταν γέμιζα με την mec με τα μεταλλικά ογκομετρικα μου είχε τύχει και εμένα. μετά την έδωσα και τα έφτιαχνα ένα ένα στο χέρι...
Εμένα με τη LEE που είναι πλαστική δεν τα κόβει, αλλά τυχαίνει όμως μερικές φορές και μπλοκάρει η μπάρα. ;) Τότε την γυρνάω ελάχιστα δεξιά (κανα-δυο χιλιοστά) και μετά τη σπρώχνω πάλι αριστερά και συνήθως ξεμπλοκάρει ....

Για σκέψου,να γδάρεις το λαγό και να δεις ότι "πήγε"από μισό σκαγι στο κεφαλι!.sarcastic..sarcastic.
Ειμαι καρτερι, διπλα σε ρεμα. Τα σκυλια ψαχνουν και εχουν ντορο. Ξαφνικα ενω ειμαι χαλαρος και αφουγκραζομαι το τοπιο βυθισμενος στισ σκεψεις μου, με προσπερνα μια αστραπιαια λαγοσκια 3 μετρα απο διπλα μου. Βγαζωασφαλειαψευτοεπωμιζωψευτοπροσπερναω και παταω. Πιο πανω ο ξαδερφος. Ριχνω μια και ο λαγος φευγει πισω απο κατι κεδρα. Ριχνω και τη δευτερη με τα δυαρια στο περιπου. Εκεινος ο λαγος είχε παρει ενα σκαι στο κεφαλι. Παρπαλιοταν μεχρι που τον πιασαν τα ντογκια. Εχω και αλλη ιστορια με ενα σκαι αλλα στο πισω ποδι σε κυνηγι φτερωτου.. Σκορποσκαγιαστρα μου σε αγαπω!!

Εμένα με τη LEE που είναι πλαστική δεν τα κόβει, αλλά τυχαίνει όμως μερικές φορές και μπλοκάρει η μπάρα. ;) Τότε την γυρνάω ελάχιστα δεξιά (κανα-δυο χιλιοστά) και μετά τη σπρώχνω πάλι αριστερά και συνήθως ξεμπλοκάρει ....
Όταν μου έστειλε ένας ξάδερφος δώρο την Lee αποφάσισα και εγώ να δώσω την mec που την είχα εντωμεταξυ αγοράσει 370 ευρώ και κράτησα μόνο την Lee. έτσι κι αλλιώς μόνο για το 6αστερο την είχα και την μια και την άλλη. με την Lee να κλείνει καλύτερα κιόλας

Δεν ξέρω το κατάστημα παιδιά και μένα φίλος μου που τα ριχνει στον λαγο μου το είχε πει γιατί επεμενα ότι δεν έρχονταν Ελλάδα.

Back