τα 5 τα πήρα 6,80Πόσο σου χρέωσε το τεμάχιο Κώστα?
Γεια σου Κωνσταντίνε πατριώτη. Το κοντάκι είναι στα μέτρα σου; Γενικά έχεις επιτυχίες και μόνο σ΄αυτές τις δυο περιπτώσεις σου έτυχε να αστοχήσεις ενώ υπό άλλες συνθήκες θα ευστοχούσες; Σημειωτέον ότι εχθές και σήμερα είχαμε υγρασία στο φουλ. Θέλω να πω πως οι αστοχίες σου μπορεί να ήταν συνέπεια διάφορων παραγόντων μέχρι και το ενδεχόμενο της σύμπτωσης...Και πάλι εδώ για κάποια σχόλια.Καλησπέρα σε όλους..Εχθές και σήμερα ο καιρός βοήθησε τα σκυλάκια δούλεψαν και 2 αυτιάδες ήρθαν πάνω μου.Και στις δυο περιπτώσεις είχα μέσα τα γερμανικά 36αρια (ναι τα πηρα τελικα) χθες μετρησα 48 βηματα απο εκει που εριξα.Πρόλαβα μόνο μια σφαίρα να ρίξω και δεν επεσε.Σήμερα ήταν πάνω κάτω στην ίδια απόσταση ίσως και λίγο πιο μακριά (δεν μέτρησα βήματα) αλλά τον έριξα 3 φυσίγγια αυτή τη φορά και ακόμα φεύγει.Ίσως δεν έριξα καλά,ίσως δεν ταιριάζουν στο όπλο μου τι να πω..Περιμένω γνώμες
Τι νουμερο ηταν τα φυσιγγια? Αν ηταν 3 και 2 και τον επαιρναν οι τουφεκιες δεν θα γλιτωνε με τιποταΚαι πάλι εδώ για κάποια σχόλια.Καλησπέρα σε όλους..Εχθές και σήμερα ο καιρός βοήθησε τα σκυλάκια δούλεψαν και 2 αυτιάδες ήρθαν πάνω μου.Και στις δυο περιπτώσεις είχα μέσα τα γερμανικά 36αρια (ναι τα πηρα τελικα) χθες μετρησα 48 βηματα απο εκει που εριξα.Πρόλαβα μόνο μια σφαίρα να ρίξω και δεν επεσε.Σήμερα ήταν πάνω κάτω στην ίδια απόσταση ίσως και λίγο πιο μακριά (δεν μέτρησα βήματα) αλλά τον έριξα 3 φυσίγγια αυτή τη φορά και ακόμα φεύγει.Ίσως δεν έριξα καλά,ίσως δεν ταιριάζουν στο όπλο μου τι να πω..Περιμένω γνώμες
Μια δοκιμή σε χαρτόνι σε αυτά τα μέτρα με το ίδιο φυσίγγι θα δείξει σε πρώτη φάση τι μπορεί να φταίει. Π.χ. αν ταιριάζουν στο όπλο σου!Και πάλι εδώ για κάποια σχόλια.Καλησπέρα σε όλους..Εχθές και σήμερα ο καιρός βοήθησε τα σκυλάκια δούλεψαν και 2 αυτιάδες ήρθαν πάνω μου.Και στις δυο περιπτώσεις είχα μέσα τα γερμανικά 36αρια (ναι τα πηρα τελικα) χθες μετρησα 48 βηματα απο εκει που εριξα.Πρόλαβα μόνο μια σφαίρα να ρίξω και δεν επεσε.Σήμερα ήταν πάνω κάτω στην ίδια απόσταση ίσως και λίγο πιο μακριά (δεν μέτρησα βήματα) αλλά τον έριξα 3 φυσίγγια αυτή τη φορά και ακόμα φεύγει.Ίσως δεν έριξα καλά,ίσως δεν ταιριάζουν στο όπλο μου τι να πω..Περιμένω γνώμες
Και πάλι εδώ για κάποια σχόλια.Καλησπέρα σε όλους..Εχθές και σήμερα ο καιρός βοήθησε τα σκυλάκια δούλεψαν και 2 αυτιάδες ήρθαν πάνω μου.Και στις δυο περιπτώσεις είχα μέσα τα γερμανικά 36αρια (ναι τα πηρα τελικα) χθες μετρησα 48 βηματα απο εκει που εριξα.Πρόλαβα μόνο μια σφαίρα να ρίξω και δεν επεσε.Σήμερα ήταν πάνω κάτω στην ίδια απόσταση ίσως και λίγο πιο μακριά (δεν μέτρησα βήματα) αλλά τον έριξα 3 φυσίγγια αυτή τη φορά και ακόμα φεύγει.Ίσως δεν έριξα καλά,ίσως δεν ταιριάζουν στο όπλο μου τι να πω..Περιμένω γνώμες
Συνέχισε όπως πριν χωρίς να σε επηρεάσουν ψυχολογικά οι πρόσφατες αστοχίες. Με το χρόνο θα βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα...Τα φυσιγγια ηταν 4αρια! Δεν ειπα οτι φταινε απαραιτητα τα φυσιγγια.πολυ πιθανον να μην ηταν η μερα μου ουτε χθες ουτε προχθες! Απλα με παραξενεψε ιδιαιτερα..Ισως θα πρεπει να κανω αυτο με το χαρτονι..Οσο για το κοντακι πατριωτη ναι ειναι στα μετρα μου και λαγο τα τελευταια 3-4 χρονια δεν εχασα.Αν διαβασεις πιο πισω θα δεις περι fiocchi lambro κλπ. Ισως παραηταν μακρια για να πεσει,ολα πιθανα..
Μια χαρά σε βρίσκω Κωνσταντίνε, συμβαίνουν ατυχίες στην σκόπευση, κάνε κάποια δοκιμή σε χαρτόνια να δεις την κατανομή ως προς την απόσταση.Τα φυσιγγια ηταν 4αρια! Δεν ειπα οτι φταινε απαραιτητα τα φυσιγγια.πολυ πιθανον να μην ηταν η μερα μου ουτε χθες ουτε προχθες! Απλα με παραξενεψε ιδιαιτερα..Ισως θα πρεπει να κανω αυτο με το χαρτονι..Οσο για το κοντακι πατριωτη ναι ειναι στα μετρα μου και λαγο τα τελευταια 3-4 χρονια δεν εχασα.Αν διαβασεις πιο πισω θα δεις περι fiocchi lambro κλπ. Ισως παραηταν μακρια για να πεσει,ολα πιθανα..
Μάλλον πριν το Σ/Κ θα υπάρξει δοκιμή σε χαρτόνι! Δεν απογοητεύομαι απλά κουβέντα να γίνεται..Άλλωστε αν όλα τα θηράματα έπεφταν δεν θα είχε και γλύκα θεωρώ
Εγω πανω σε αυτό θα ελεγα να ριξει μια με την ηρεμία του και μια οπως περιπου οταν είδε τον λαγο.Εγω θα σου πρωτεινα οταν ξαναπας στο μερος να βαλεις εναν τενεκε απο λαδι εκη που περασε το ζουλαπι και να το ντουφεκισεις με τα ιδια φυσιγγια- οπλο και με την ησιχια σου......μολλης δεις το αποτελεσμα πηστευω θα σου ληθουν ολες οι απορειες......το πολλη πολλη ρηξε μια ακομα για να εισαι ποιο σηγουρος.......
Ο λαγος επεσε...Οτι θα ριξω σε στοχο θα ριξω..Στο βουνο ομως απαγορευονται κατα την αποψη μου οι "ασκοπες" σφαιρες καθως το βουνο θελει ησυχια..Αλλωστε ειναι ευκολο να ριξεις στην ιδια αποσταση αλλα σε καποιο στοχο σε ενα χωραφι πχ.Οσο για την εξαψη της στιγμης ειναι τεραστια ομολογω!! +Το οτι μετα απ τις 3 σφαιρες που εριξα ο λαγος εκει που ανεβαινε το υψωμα γυρισε, κατεβηκε, ηρθε μεσα στα ποδια μου ειπε ενα γεια και εγω εμεινα αναυδος-πανικοβλημενος ψαχνοντας σφαιρες μπαλασκες και ολα τα συναφη χαχαχα(μου πηρε το οπλο στην κυριολεξια).Δεν αποκλειεται να τον πηραν καποια σκαγια. παντως τα σκυλια δεν τον βρηκαν.Απλα τον παρατησαν μετα απο κανα 2 λεπτα διωξης ακομα (αφου τα εβαλα στο περασμα του)