Φυσίγγια για Λαγό

• Thread starter Thread starter sam13
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Αρη χωρης παρεξηγηση καλο ειναι να μετρας μια δεκαδα σκαγια στην σειρα και να βγαζεις μεσο ορο....
Με ενα μεμονομενο η δυο η μετρηση δεν ειναι ακρηβης....
Καμία παρεξηγηση Μιχαλη, ίσα ίσα ειναι ευπρόσδεκτες οι σωστές κατευθύνσεις, αλλά πως τα βάζετε στη σειρά ρε αδερφέ, διαλύθηκαν τα νεύρα μου.sarcastic.
Τα σκαγια ειναι επινικελομενα?
Δε ξέρω να τα ξεχωριζω, αλλά μεγάλωσα τη φωτογραφια και κάτι φαίνεται......ισως το δείτε οι πιο έμπειροι....

Καμία παρεξηγηση Μιχαλη, ίσα ίσα ειναι ευπρόσδεκτες οι σωστές κατευθύνσεις, αλλά πως τα βάζετε στη σειρά ρε αδερφέ, διαλύθηκαν τα νεύρα μου.sarcastic.

Δε ξέρω να τα ξεχωριζω, αλλά μεγάλωσα τη φωτογραφια και κάτι φαίνεται......ισως το δείτε οι πιο έμπειροι....

Τα επινικελωμενα ειναι ασημι, γυαλιζουν.

Ακρηβως οπως το εκανες απλα βρες ενα ποιο σκληρο χαρτονι η πλαστικο

αυτα τα επινικελωμενα δεν μου αρεσουν στην καινουργια σειρα.
Εμενα Κωστα γενικα δεν μου αρεσουν τα επινικελωμενα, σε δοκιμες δηλαδη σε τενεκε δεν ειδα ποτε να εχουν μεγαλυτερη διατρηση απο τα μολυβδινα, τωρα στο θηραμα μπορει να αλλαζει το αποτελεσμα...

Τα επιμεταλλωμένα σκάγια είναι λίγο πιο ελαφριά σε σχέση με τα καθαρά μολύβδινα (μιλώντας πάντα για το ίδιο νούμερο σκαγιών), γι' αυτό και έχουν ελαφρώς μικρότερη διάτρηση. Βέβαια θεωρητικά κερδίζουν σε συγκέντρωση-κατανομή λόγο λιγότερης παραμόρφωσης, οπότε έχει να κάνει με τι εξυπηρετεί τον καθένα...

Φιλοι μου εχω σφαξει 3 φυσιγγια ακομα:
Το NSI lepre Νο3: https://m.imgur.com/a/tEOCS2q Μεταλλο 23mm, διαμ. σκαγιων 3.2-3.3 mm - βαρος 38γρ-180σκαγια, βαρος πυριτιδας 2.09γρ.(tecna) Επινικελομενα σκαγια καθαρα. Ωραιο συγκεντρωτηρα!
Αλεξανδρε εισαι σιγουρος οτι η πυριτιδα ηταν 2.09gr ?
Μεγαλες αποκλισεις απο παρτιδα σε παρτιδα , TecnaN 686 2.09x38 με TecnaN 686 1.93x38 !!
Η TecnaN εχει γινει λιγο ποιο προοδευτικη απο το 2016 με την Nobel Sport να την δινει :
688 1.90 x 36 , 686 1.95 x 38 , 684 1.98 x 40

Εχει αλαξει και την ποιοτητα του antigelo προς το καλυτερο , ενδεχομενως να ειναι και anti-freeze.
Αν δεν ειναι ετσι σε συνδυασμο με τα επινικελωμενα σκαγια σε διαφανο καλυκα , μπορει να το εκανε αυτο για λογους marketing.

Αλεξανδρε εισαι σιγουρος οτι η πυριτιδα ηταν 2.09gr ?

Μεγαλες αποκλισεις απο παρτιδα σε παρτιδα , TecnaN 686 2.09x38 με TecnaN 686 1.93x38 !!
Η TecnaN εχει γινει λιγο ποιο προοδευτικη απο το 2016 με την Nobel Sport να την δινει :
688 1.90 x 36 , 686 1.95 x 38 , 684 1.98 x 40
Εχει αλαξει και την ποιοτητα του antigelo προς το καλυτερο , ενδεχομενως να ειναι και anti-freeze.
Αν δεν ειναι ετσι σε συνδυασμο με τα επινικελωμενα σκαγια σε διαφανο καλυκα , μπορει να το εκανε αυτο για λογους marketing.
Ναι, 2.09γρ.! Αν μου εχει πεσει κ λιγο δεξια κ αριστερα μην παει κ στο 2.1γρ.! Θεωρειται πολυ?

Για μενα η οχι καλη αποδοση του νεου lepre οπως εχω ακουσει οχι καλα σχολια για το νεο coturnice ωφειλεται στην αλλαγη της tecna..
Δειτε κ φυσιγγια τις ιδιας εταιριας με τις "νεες" gm3 κ sipe..
Πεστε μου ενα φυσιγγι που εχει αλλαξει αυτη η εταιρια ολα αυτα τα χρονια κ η αλλαγη αυτη ηταν προς το καλυτερο???

Για μενα η οχι καλη αποδοση του νεου lepre οπως εχω ακουσει οχι καλα σχολια για το νεο coturnice ωφειλεται στην αλλαγη της tecna..
Πεστε μου ενα φυσιγγι που εχει αλλαξει αυτη η εταιρια ολα αυτα τα χρονια κ η αλλαγη αυτη ηταν προς το καλυτερο???
Εγώ 5-10 φορές θα πάω για λαγό κ δν έχω ρίξει πολλά φυσίγγια για να έχω κ άποψη. Αλλά εγώ δν έχω δει καλύτερο παρά μόνο χειρότερο......Ζωντανά θυράματα με αίματα κ όχι ικανοποιητικές συγκεντρώσεις με κενά....Γι'αυτό κι τη σταμάτησα γενικά την NSI.....:(

Τα βάζει όμως σε ωραία κουτάκια.... :confused:

Back