Το ξέρω Κώστα γι'αυτό το έγραψα... Από έξω εμφάνιση και από μέσα εξαφάνιση...
Το ξέρω Κώστα γι'αυτό το έγραψα... Από έξω εμφάνιση και από μέσα εξαφάνιση...
Αυτο με την ασταθεια συμβαινει σε ολες τις πυριτιδες? Δηλαδη πιστευετε οτι ειναι μια πυριτιδα την οποια καλο θα ηταν να την αποφευγω στα φυσιγγια που αγοραζω?Αυτο δειχνει ασταθεια απο Lot σε Lot .
Και το κρασάκι δίπλα για να πάνε τα φαρμάκια κάτω α ρε coturnice .
Τόσο πολύ χάλασε και το coturnice...;;;Και το κρασάκι δίπλα για να πάνε τα φαρμάκια κάτω α ρε coturnice .
ΕΒΙΒΑ.....!!Και το κρασάκι δίπλα για να πάνε τα φαρμάκια κάτω α ρε coturnice .
Το καινούργιο δεν το έχω ρίξει Δημήτρη το παλιό ήταν μεγάλος .Τόσο πολύ χάλασε και το coturnice...;;;
Ναι, είναι γενικό φαινόμενο στις Ευρωπαϊκές πυρίτιδες λόγο ελλιπής χημικής επεξεργασίας. Μόνο οι Αμερικανικές πυρίτιδες είναι χημικά επεξεργασμένες να είναι σταθερές.Αυτο με την ασταθεια συμβαινει σε ολες τις πυριτιδες? Δηλαδη πιστευετε οτι ειναι μια πυριτιδα την οποια καλο θα ηταν να την αποφευγω στα φυσιγγια που αγοραζω?
Εγω παραπονα για πυριτιδες τις bp κ cheddite δεν εχω ακουσει ολα αυτα τα χρονια,ουτε απο οσους αγοραζαν ετοιμα φυσιγγια αυτων των εταιριων,αλλα ουτε κ απο οσους ιδιογωμοτες τις δουλευαν..οκ μικροδιαφορες μπορει να υπαρχουν...Ναι είναι γενικό φαινόμενο στις Ευρωπαϊκές πυρίτιδες λόγο ελλιπής χημικής επεξεργασίας
Ετσι ακουσα απο γνωστο..εριξε δυο χωρις αποτελεσμα κ τα υπολοιπα τα εβαλε στην ακρη..του ειπα οτι βιαστηκε να το κρινει κ μου ειπε οτι ειχαν μεγαλυτερο λακτισμα απο τα παλια..Τόσο πολύ χάλασε και το coturnice...;;;
Τασο και καλα να ειναι μονο και μονο η ιδεα που του κολησε φτανει και εγω το ιδιο θα εκαναΕγω παραπονα για πυριτιδες τις bp κ cheddite δεν εχω ακουσει ολα αυτα τα χρονια,ουτε απο οσους αγοραζαν ετοιμα φυσιγγια αυτων των εταιριων,αλλα ουτε κ απο οσους ιδιογωμοτες τις δουλευαν..οκ μικροδιαφορες μπορει να υπαρχουν...
Εγω πιστευω οτι η nsi τα εχει κανει χαρμανι κ αυτο θεωρω οτι εγινε στην προσπαθεια της να κανει οσες περισσοτερες αλλαγες μπορει παρουσιαζοντας κατι νεο..
Ετσι ακουσα απο γνωστο..εριξε δυο χωρις αποτελεσμα κ τα υπολοιπα τα εβαλε στην ακρη..του ειπα οτι βιαστηκε να το κρινει κ μου ειπε οτι ειχαν μεγαλυτερο λακτισμα απο τα παλια..
Τωρα τι να σου πω δεν ξερω..
Πάντα οι εταιρείες ανακοινώνουν αν υπάρχουν διαφορές στα λοτ (στην Ευρώπη) και διορθώνετε στο τελικό σεταπ.Εγω παραπονα για πυριτιδες τις bp κ cheddite δεν εχω ακουσει ολα αυτα τα χρονια,ουτε απο οσους αγοραζαν ετοιμα φυσιγγια αυτων των εταιριων,αλλα ουτε κ απο οσους ιδιογωμοτες τις δουλευαν..οκ μικροδιαφορες μπορει να υπαρχουν...
Δεν έχω ρίξει το καινούριο όποτε πρέπει να μπει στο πρόγραμμα δοκιμών... Αλλά αν λάβω υπόψιν το lepre...Ετσι ακουσα απο γνωστο..εριξε δυο χωρις αποτελεσμα κ τα υπολοιπα τα εβαλε στην ακρη..του ειπα οτι βιαστηκε να το κρινει κ μου ειπε οτι ειχαν μεγαλυτερο λακτισμα απο τα παλια..
Τωρα τι να σου πω δεν ξερω..
Αυτο ειναι αλλο κομματι Νικο..το θεμα ειναι με το νεο λοτ ο ιδιογομωτης η αυτος που αγορασε τα φυσιγγια να βλεπει την ιδια αποδοση.. κ οχι να ψαχνει να βρει τι φταιει..Πάντα οι εταιρείες ανακοινώνουν αν υπάρχουν διαφορές στα λοτ (στην Ευρώπη) και διορθώνετε στο τελικό σεταπ.
Απο το 2015 , τουλαχιστον απ΄οσο γνωριζω , την παραγωγη της S4n . SipeN και TECNAn εχει αναλαβει η LOVEX στο εργοστασιο της EXPLOSIA A.S στην Τσεχια για λογαριασμο της Nobel Sport , με οτι αυτο συνεπαγεται !!Αυτο με την ασταθεια συμβαινει σε ολες τις πυριτιδες? Δηλαδη πιστευετε οτι ειναι μια πυριτιδα την οποια καλο θα ηταν να την αποφευγω στα φυσιγγια που αγοραζω?
Δεν το ηξερα αυτο! Πιστευα οτι την παραγει η nsi στην Ιταλια!Απο το 2015 , τουλαχιστον απ΄οσο γνωριζω , την παραγωγη της S4n . SipeN και TECNAn εχει αναλαβει η LOVEX στο εργοστασιο της EXPLOSIA A.S στην Τσεχια για λογαριασμο της Nobel Sport , με οτι αυτο συνεπαγεται !!
Ενημερωσε λοιπον το καταναλωτικο της κοινο για τις αλλαγες που εγιναν , και ενω αυτοι εχουν την τεχνογνωσια και την υποδομη να γεμισουν ενα φυσιγγι με τις προδιαγραφες που αυτοι θετουν , σε εμας τους ιδιογομωτες ερχονται τα πανω κατω.
Απο προσωπικη εμπειρια εχοντας προμηθευτει Lot 2017 για τη SipeN , την οποια θεωρω μια απο τις σταθεροτερες πυριτιδες , δεν ειδα διαφορες , με την TecnaN ομως τα αποτελεσματα ηταν εντελως διαφορετικα !!
Και για να μην παρεξηγηθω δεν λεω οτι ειναι αχρηστη απλα λογω μεγαλης ποοδευτικοτητας θα εξυπηρετησει και θα την χαρουν οσοι γεμιζουν semi και magnum γομωσεις.
Για αυτο το λογο ανεβηκε και η ιδια κατα 1gr στην γομωση του Lepre.