ΝΙΚΟΣ ΧΑΝΙΑ
Banned
Ισωs και το κορυφαιο Ελληνικο για μενα δεν μπορω να σκεφτω καποιο αλλο που θα εμπιστευομουν οπωs αυτοΤο κορυφαίο του Δορκά...
Ισωs και το κορυφαιο Ελληνικο για μενα δεν μπορω να σκεφτω καποιο αλλο που θα εμπιστευομουν οπωs αυτοΤο κορυφαίο του Δορκά...
Παιδια να προσθεσω και εγω μια επιλογη για μετα το Νοεμβρη, το B&P Winter! Το condor δεν το εχω δοκιμασει αλλα θα προστεθει στην λιστα στο μελλον!!Ισωs και το κορυφαιο Ελληνικο για μενα δεν μπορω να σκεφτω καποιο αλλο που θα εμπιστευομουν οπωs αυτο
Εξαιρετικό και αυτό....το B&P Winter!
Εδώ δεν χρειαζόμαστε τόσο δυνατά φυσίγγια αντε να χρειαστούν 5 μερεs τη σεζόν για το winter μιλάω για αυτό που έχει βγει είναι πολύ καλό. Το condor δοκίμασε το άφοβα απλά να ξέρειs ότι είναι λίγο σφιχτόΠαιδια να προσθεσω και εγω μια επιλογη για μετα το Νοεμβρη, το B&P Winter! Το condor δεν το εχω δοκιμασει αλλα θα προστεθει στην λιστα στο μελλον!!
Θα το παρω σιγουρα!!Εδώ δεν χρειαζόμαστε τόσο δυνατά φυσίγγια αντε να χρειαστούν 5 μερεs τη σεζόν για το winter μιλάω για αυτό που έχει βγει είναι πολύ καλό. Το condor δοκίμασε το άφοβα απλά να ξέρειs ότι είναι λίγο σφιχτό
Τα condor τα εριχνε και ο ξαδεδφος μου χρονια στο λαγο και δεν τα αλλαζε με τιποτα..μεχρι που του δωσα λιγα δικα μου και απο τοτε βρηκα μπελα καθε χρονοΕξαιρετικό και αυτό....
Το Condor να το δοκιμάσεις....Δν θα χάσεις.
Θα έχουν ζάχαρη τα δικά σου Μίλτο.....κάτι θα τους ρίχνεις μέσα....δν μπορεί...Τα condor τα εριχνε και ο ξαδεδφος μου χρονια στο λαγο και δεν τα αλλαζε με τιποτα..μεχρι που του δωσα λιγα δικα μου και απο τοτε βρηκα μπελα καθε χρονο
Μωρε λες;ριχνω και λιγο τριφυλλι να τους δελεασω να ρχοντε πιο κονταΘα έχουν ζάχαρη τα δικά σου Μίλτο.....κάτι θα τους ρίχνεις μέσα....δν μπορεί...
Σσσσωραίος ρε παιχτούρα....Μωρε λες;ριχνω και λιγο τριφυλλι να τους δελεασω να ρχοντε πιο κοντα
Λες να κανω τριφυλοπιτα; αλλα προτιμω να τους ταιζω σκετο μολυβι!Σσσσωραίος ρε παιχτούρα....
Μαζί με το βρωμάλευρο...πάει και λίγο τριφυλλάκι....
Νικελ σκάγια το super gigante ;
Δεν το ξερω ....δεν το εχω ριξει ποτέ. Αυτο που ξερω για την ΜΒ....εαν εχει τετοια πυριτιδα μεσα.....ειναι οτι σε
πολυ υγρασια θα σε ''πουλησει''...εκτος και αν εχεις την δυνατοτητα ( ιδιογομωση ) να την ''φοτρωσεις''. Σε
πολυ υγρασια να προτιμας φυσεκια με διβασικη πυριτιδα.
ΜΒ 32 & ΜΒ 36.....Ναι νικο εχει νικελ σκαγια 36γρ.
Εχει MB32 μεσα. Εχω αντίθετη γνωμη για τις MB φιλε μου. Δεν μασανε απο υγρασια
Oλα τα καλά μαζί MB32 και νίκελ σκάγια δεν θα το εμπιστευομουν ποτεΝαι νικο εχει νικελ σκαγια 36γρ.
Oλα τα καλά μαζί MB32 και νίκελ σκάγια δεν θα το εμπιστευομουν ποτε
Ναι νικο εχει νικελ σκαγια 36γρ.
Μακάρι να ήταν μόνο σε βροχή το τρικολόρ που έχει αυτή μέσα με έχει πουλήσει και εμένα σε υγρασία όλα τα σκάγια ήταν κολλημένα στην προβιά μακριά και το ίδιο μου έχει κάνει το feltro το παλιό το μαύρο με τα νικελοκ. οπως νομιζεις .....τα νικελ σκαγια δεν παιζουν κανενα ρολο στην υγρασια....μονο η πυριτιδα ''μετραει''.... εμενα σε
βροχη η ΜΒ 32 και 36 με ''πουλησε''.....η SIPE ποτέ.