Φυσίγγια για Λαγό

• Thread starter Thread starter sam13
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ισωs και το κορυφαιο Ελληνικο για μενα δεν μπορω να σκεφτω καποιο αλλο που θα εμπιστευομουν οπωs αυτο
Παιδια να προσθεσω και εγω μια επιλογη για μετα το Νοεμβρη, το B&P Winter! Το condor δεν το εχω δοκιμασει αλλα θα προστεθει στην λιστα στο μελλον!!

Παιδια να προσθεσω και εγω μια επιλογη για μετα το Νοεμβρη, το B&P Winter! Το condor δεν το εχω δοκιμασει αλλα θα προστεθει στην λιστα στο μελλον!!
Εδώ δεν χρειαζόμαστε τόσο δυνατά φυσίγγια αντε να χρειαστούν 5 μερεs τη σεζόν για το winter μιλάω για αυτό που έχει βγει είναι πολύ καλό. Το condor δοκίμασε το άφοβα απλά να ξέρειs ότι είναι λίγο σφιχτό

Εδώ δεν χρειαζόμαστε τόσο δυνατά φυσίγγια αντε να χρειαστούν 5 μερεs τη σεζόν για το winter μιλάω για αυτό που έχει βγει είναι πολύ καλό. Το condor δοκίμασε το άφοβα απλά να ξέρειs ότι είναι λίγο σφιχτό
Θα το παρω σιγουρα!!

Εξαιρετικό και αυτό....
Το Condor να το δοκιμάσεις....Δν θα χάσεις.
Τα condor τα εριχνε και ο ξαδεδφος μου χρονια στο λαγο και δεν τα αλλαζε με τιποτα..μεχρι που του δωσα λιγα δικα μου και απο τοτε βρηκα μπελα καθε χρονο

Τα condor τα εριχνε και ο ξαδεδφος μου χρονια στο λαγο και δεν τα αλλαζε με τιποτα..μεχρι που του δωσα λιγα δικα μου και απο τοτε βρηκα μπελα καθε χρονο
.sarcastic. Θα έχουν ζάχαρη τα δικά σου Μίλτο.....κάτι θα τους ρίχνεις μέσα....δν μπορεί....my man.

Στο δια ταύτα εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο το συγκεκριμενο. Το εριξα σε αποσταση περιπου 35 μετρα με 3* τσοκ και ο λαγος δεν εβγαλε κιχ. Τον πηρε και μπροστα η τουφεκια βεβαια

Δεν το ξερω ....δεν το εχω ριξει ποτέ. Αυτο που ξερω για την ΜΒ....εαν εχει τετοια πυριτιδα μεσα.....ειναι οτι σε
πολυ υγρασια θα σε ''πουλησει''...εκτος και αν εχεις την δυνατοτητα ( ιδιογομωση ) να την ''φοτρωσεις''. Σε
πολυ υγρασια να προτιμας φυσεκια με διβασικη πυριτιδα. :)

Νικελ σκάγια το super gigante ;

Ναι νικο εχει νικελ σκαγια 36γρ.

Δεν το ξερω ....δεν το εχω ριξει ποτέ. Αυτο που ξερω για την ΜΒ....εαν εχει τετοια πυριτιδα μεσα.....ειναι οτι σε
πολυ υγρασια θα σε ''πουλησει''...εκτος και αν εχεις την δυνατοτητα ( ιδιογομωση ) να την ''φοτρωσεις''. Σε
πολυ υγρασια να προτιμας φυσεκια με διβασικη πυριτιδα. :)

Εχει MB32 μεσα. Εχω αντίθετη γνωμη για τις MB φιλε μου. Δεν μασανε απο υγρασια

Ναι νικο εχει νικελ σκαγια 36γρ.

Εχει MB32 μεσα. Εχω αντίθετη γνωμη για τις MB φιλε μου. Δεν μασανε απο υγρασια

οκ. οπως νομιζεις .....τα νικελ σκαγια δεν παιζουν κανενα ρολο στην υγρασια....μονο η πυριτιδα ''μετραει''.... εμενα σε
βροχη η ΜΒ 32 και 36 με ''πουλησε''.....η SIPE ποτέ. :)

οκ. οπως νομιζεις .....τα νικελ σκαγια δεν παιζουν κανενα ρολο στην υγρασια....μονο η πυριτιδα ''μετραει''.... εμενα σε
βροχη η ΜΒ 32 και 36 με ''πουλησε''.....η SIPE ποτέ. :)
Μακάρι να ήταν μόνο σε βροχή το τρικολόρ που έχει αυτή μέσα με έχει πουλήσει και εμένα σε υγρασία όλα τα σκάγια ήταν κολλημένα στην προβιά μακριά και το ίδιο μου έχει κάνει το feltro το παλιό το μαύρο με τα νικελ

Back