Θοδωρη μαζη εχουμε κανει παπαδες.αυτα δεν ξεχνιουντεΟ Γιάννης έχει διδακτορικό στην ιδιογωμοση είναι από μόνος του μήνα κατηγορία
Θοδωρη μαζη εχουμε κανει παπαδες.αυτα δεν ξεχνιουντεΟ Γιάννης έχει διδακτορικό στην ιδιογωμοση είναι από μόνος του μήνα κατηγορία
Άψογος σε όλα....χρόνια μπροστά στην ιδιογωμοση..... αδερφός..Ο Γιάννης έχει διδακτορικό στην ιδιογωμοση είναι από μόνος του μήνα κατηγορία
ήθελα να ήξερα γιατί 8άστερο..........
Είναι μεγάλη τιμή για το φόρουμ που γράφει και δίνει συμβουλές εγώ έχω ξεχάσει να γράφω και Ελληνικά και ζωριζωμε στο γράψιμο γιατί κάνω πολλά λαθει και μετά τα σβήνωΆψογος σε όλα....χρόνια μπροστά στην ιδιογωμοση..... αδερφός..
Έλα ρε τεο φόρουμ για κυνήγι είναι όχι φιλοσοφική σχολή... γράψε ελεύθερα όλοι καταλαβαίνουμε λίγο πολύ.. στη τελική γράψε και αγγλικά και θα κάνουμε translateΕίναι μεγάλη τιμή για το φόρουμ που γράφει και δίνει συμβουλές εγώ έχω ξεχάσει να γράφω και Ελληνικά και ζωριζωμε στο γράψιμο γιατί κάνω πολλά λαθει και μετά τα σβήνω
Γιώργο με βοηθά το φόρουμ να ξαναρχησω να γράφω μετά από άποχη 20 χρόνια κατάλαβενεις τι γίνεταιΈλα ρε τεο φόρουμ για κυνήγι είναι όχι φιλοσοφική σχολή... γράψε ελεύθερα όλοι καταλαβαίνουμε λίγο πολύ.. στη τελική γράψε και αγγλικά και θα κάνουμε translate
Ξερεις εσειήθελα να ήξερα γιατί 8άστερο..........
Το ξέρω, το έβαλα γιατί κατάλαβα ότι τα μελετάς όλα.Νικολα αυτο ειναι αλλο φυσεκι....καμια σχεση με αυτο που λεει ο Γιαννης.
Θα το στησω και αυτο και θα το δοκιμασω...σε ευχαριστω πολυ!!
Γιαννη η ογκομετρια στα 11 χιλιοστα απατητο.....προχωραω ?? Καλυκας 68,5....κλεινω 57....ειμαι οκ ??
Το ξέρω, το έβαλα γιατί κατάλαβα ότι τα μελετάς όλα.
Ουτε εγωΝα εισαι σιγουρος οτι θα στησω το σεταπ που μου εγραψες....το θεμα ποτε θα το δοκιμασω...θα γινει ομως και
αυτο....και θα σου πω εντυπωσεις. Σαν σεταπ το βλεπω πολυ ''ισορροπημενο''. Αν και τους sg δεν τους πολυ
συμπαθω....
MG2 12/67 cx2000 2,05 x 34.5 SG* 56mm Vo428 / 674bar.
sg17 αν θυμάμαι καλά. Αποδεκτό από τον βλητικό της μπασκέρι, προτείνει σκάγια ποιοτικά χοντρά από 2.8mm και πάνω.
Ουτε εγω
Χαχα ουτε εμενα.κορηφεα κιαθια για μενα για τα γουστα μου.θωδη,ιλιοπουλος,Ζ2ΜΠΟΤΕ δεν μου εδωσαν αυτο που ηθελα Γιαννη!!!! Λιγο ελειψε να τα κανω φελλαρια για ψιλοπαραγαδο!!!!
Δεδομενου οτι τα χαρακτηριστηκα του πλαστικου αλλαζουν αναμεσα στο ανακυκλομενο και μη, τι επηρρεαζεται στη βλητικη?Ο Gualandi είναι ο βασιλιάς στους πλαστικούς συγκεντρωτηρες κ διασπορεις. Τεχνολογία κ εξειδίκευση ανάλογα την χρήση. Τρομερή ποιότητα με πρωτογενές υλικό κ οχι ανακυκλωμένο όπως ολοι σχεδόν οι άλλοι. Τρομερή εμφραξη κ αρχικές ταχύτητες σε όλα τα ύψη κ είδη. Τρομερή ποικιλία σε σκοπευτικη κ κυνηγητικη χρήση. Είναι πολύ λαθος να συγκρίνουμε τον Gualandi με άλλα προϊόντα πολύ κατώτερης ποιότητας
Κατα πόσο επηρεάζει η εμφραξη κ η μη διαφυγή αερίων;; η σωστή απομάκρυνση του αέρα από την πυρίτιδα;; η σωστή προστασια των σκαγιων;;;; η αποφυγή στραβωματος του συγκεντρωτήρα;; η δημιουργία διπλής ατράκτου;; κ πολλά πολλά άλλα;;; εσύ τι λες; μετράει;;;Δεδομενου οτι τα χαρακτηριστηκα του πλαστικου αλλαζουν αναμεσα στο ανακυκλομενο και μη, τι επηρρεαζεται στη βλητικη?
Κατα ποσο αυτες οι διαφορες μεταβαλουν το στησιμο ενος σετ απ?