Είμαι μεταξύ αυτού, Remington express long range, Winchester extreme speed 36gr, condor 36gr και Lambro μπλε 34gr. Όλα σε ν 4 η 5
Δυστυχως αμα δεν τα δοκιμασεις δεν θα βγαλεις ακρη!!Είμαι μεταξύ αυτού, Remington express long range, Winchester extreme speed 36gr, condor 36gr και Lambro μπλε 34gr. Όλα σε ν 4 η 5
Σίγουρα. Έχεις δίκιο ευχαριστώΔυστυχως αμα δεν τα δοκιμασεις δεν θα βγαλεις ακρη!!
Ειναι να θυμασαι και τι ταιριαζει σκοπευτικα στον καθενα.
Καλησπέρα παιδιά! Νέος σχετικά λαγάς, κυνηγάμε στα Τζουμέρκα της Πίνδου άλλες φορές σε πυκνό αλλά τις περισσότερες σε αλπικό ή λάκες με χαμηλή βλάστηση με τις αποστάσεις να κυμαίνονται από 10 έως 50 μέτρα. Κάτοχος Baikal mp153 με 3*. Τι προτείνετε από φυσ
στα αλπικα και μεχρι 50 μ ξεχνα το ν5 ειναι πολυ μεγαλοι οι λαγοι και μακρυνες οι τουφεκιες. Το λαμπρο μπλε οταν σε καλυπτει η ομιχλη στο βουνο και ριχνει παγωμενη ελαφρια βροχοψιχαλα, το Condor αμα δεν σε ενοχλει το κλωτσημα για μια δυο τουφεκιες , δεν χρειαζεσαι την ταχυτητα του win . Ολα θα στην κανουν τη δουλεια μην ανησυχεις εγω ριχνω τα Rottwail kai Rem express που προταθηκαν σε n4 για παντου και πανταΕίμαι μεταξύ αυτού, Remington express long range, Winchester extreme speed 36gr, condor 36gr και Lambro μπλε 34gr. Όλα σε ν 4 η 5
Ευχαριστώ!!στα αλπικα και μεχρι 50 μ ξεχνα το ν5 ειναι πολυ μεγαλοι οι λαγοι και μακρυνες οι τουφεκιες. Το λαμπρο μπλε οταν σε καλυπτει η ομιχλη στο βουνο και ριχνει παγωμενη ελαφρια βροχοψιχαλα, το Condor αμα δεν σε ενοχλει το κλωτσημα για μια δυο τουφεκιες , δεν χρειαζεσαι την ταχυτητα του win . Ολα θα στην κανουν τη δουλεια μην ανησυχεις εγω ριχνω τα Rottwail kai Rem express που προταθηκαν σε n4 για παντου και παντα
Rem express 35.5gr no4 από εμένα.Ευχαριστώ!!
αμα βρεις remighton nitro magnoum 42gr n4Καλησπέρα παιδιά! Νέος σχετικά λαγάς, κυνηγάμε στα Τζουμέρκα της Πίνδου άλλες φορές σε πυκνό αλλά τις περισσότερες σε αλπικό ή λάκες με χαμηλή βλάστηση με τις αποστάσεις να κυμαίνονται από 10 έως 50 μέτρα. Κάτοχος Baikal mp153 με 3*. Τι προτείνετε από φυσέκια;
Προσοχή : Μόνο για άντρεςαμα βρεις remighton nitro magnoum 42gr n4
Σου αρέσει? Το έχεις ρίξει?Προσοχή : Μόνο για άντρες
Όχι πολύ, αλλά ο ξάδερφός μου έχει ρίξει 2-3 τάνκερ σε παπιά.Σου αρέσει? Το έχεις ρίξει?
Έχει λεφτά ο ξάδερφος!!!Όχι πολύ, αλλά ο ξάδερφός μου έχει ρίξει 2-3 τάνκερ σε παπιά.
Πολύ καλό φυσίγγι !!!!
Από τα καλύτερα παλιά με μη εξωτικά υλικά ...
Εντυπωση μου έκανε το μόνο για άντρες που έγραψες, δεν κλωτσαγε καθόλου το νιτρο όπως όλα τα αμερικανικα, κ το θεωρείς καλυτερο σε βάλτο από το παλιο αντιαεροπορικό Όλυμπος του κουτουμανου ;Όχι πολύ, αλλά ο ξάδερφός μου έχει ρίξει 2-3 τάνκερ σε παπιά.
Πολύ καλό φυσίγγι !!!!
Από τα καλύτερα παλιά με μη εξωτικά υλικά ...
Ποτέ δεν έχω ακούσει το Όλυμπος.Εντυπωση μου έκανε το μόνο για άντρες που έγραψες, δεν κλωτσαγε καθόλου το νιτρο όπως όλα τα αμερικανικα, κ το θεωρείς καλυτερο σε βάλτο από το παλιο αντιαεροπορικό Όλυμπος του κουτουμανου ;
Προσοχή : Μόνο για άντρες
Έχω εξηγήσει από που βγήκε αυτή η έκφραση. ....Το ποιο μαλακό 42αρι που παίζει. Έχω ρίξει καραβιες με την μπενελι με αυτό και δεν κλοτσαγε καθόλου
Άμα δεν του ρίξεις στα 15 μέτρα και να τον πάρει σε ζωτικό σημείο, ούτε κατά διανοια...Παιδιά μια χαζή ερώτηση αλλά είμαι πρωτάρης με χωρίς άλλη επιλογή αυτή την στιγμή...έχω φυσίγγια νούμερο 8 28 γρ ..παίζει για λαγό ένα τέτοιο φυσσιγι;;
Τecna 2.10 X38 το LEPRE και κάποιοι εξακολουθούν να πιστεύουν ότι με πορδές -συνταγές 1.85 Χ 38 έστω και σε πιο ψιλό σκάγιΦιλοι μου εχω σφαξει 3 φυσιγγια ακομα:
Το NSI lepre Νο3: Μεταλλο 23mm, διαμ. σκαγιων 3.2-3.3 mm - βαρος 38γρ-180σκαγια, βαρος πυριτιδας 2.09γρ.(tecna) Επινικελομενα σκαγια καθαρα. Ωραιο συγκεντρωτηρα!
Το B&P Winter Νο4 : Μεταλλο 20mm, διαμ. σκαγιων 3.1- 3.3mm, βαρος 39.28γρ - 236σκαγια, βαρος πυριτιδας 1.77γρ (mb36). Γυαλισμενα καθαρα σκαγια!!
Και το B&P F2 Long Range No.3 : Μεταλλο 16mm, διαμ. 3.2- 3.35mm, 35.78γρ-172σκαγια, βαρος πυριτιδας 1.88γρ.(f2x36). Επινικελομενα σκαγια αφηναν ομως ασημι βαφη στα χερια!